7

Анонимен

преди 3 години

На Бетономорието никой не иска да идва вече.

6

Анонимен

преди 3 години

Кой луд ще дойде да го рекетират наще мутри.Ние сме много зле и навън хората го знаят.

5

Анонимен

преди 3 години

Няколко чужденци все пак се минаха да дойдат в БГ.Догодина и тях няма да ги има заради щураците с хотели и плажове тук.

4

Анонимен

преди 3 години

До ЧастникНе е необходимо да изброяваш всички партии - все пак са клонинги на БКП. БКП навремето си назначи опозиция - сега ги гледаме некадърниците какви ги вършат.За поне 10 години БГ трябва да се управлява прозрачно за всички, съдебната власт да се отърве от корумпираните (съдели по убеждение, а май с малко ги убеждават...) и партиите да не се издържат от нашите пари, а от 10% глоби при съдействие за разкриване на престъпления от властимащите.

3

Частник

преди 3 години

По принцип съм неистов привърженик на частната собственост и инициатива,но...в БГ ситуацията е друга. Бившите и настоящи ченгета и престъпниците на бившата ДС овладяха икономиката, законодателната и изпълнителната власт. Така,че фалитът на мутрагените е победа за народът на България. Колкото по зле са мутрагените и техният рупор партиите на статуквото...ГЕРБ,БСП,ДПС,Атака,ВМРО,В.Симеонов,Купейкин,АБВ и сие...толкова по добре.

2

Анонимен

преди 3 години

Затова пък беше пълно с народ в Гърция.Но там:- няма такса Интернет- няма задължителни дини на плажа по 20 лева парчето - дават ги като комплимент- не се разкарват мутрагенно-изменени да дебнат на кого да вземат пари- не хранят по безотпадъчната технология като тук- много са възпитани по хотелите и ресторантите- по-евтино излиза оттук- морето е изключително чисто, плажовете - също... и т.н.

1

Анонимен

преди 3 години

Да фалирват ... всичките