20

Анонимен

преди 3 години

"Това не беше ли онзи кмет, който премести пейките от парковете, за да не се разхождали хора..."--- Не, това е онзи кмет, който ОТКЪРТИ пейките от парковете, и със все част от асфалта от алеите ги натовари на самосвали и ги скри. За да не се изкуши някой да направи шокиращото престъпление да се разходи из парка и, недей Боже, да поседне на пейка.

19

Анонимен

преди 3 години

Това не беше ли онзи кмет, който премести пейките от парковете, за да не се разхождали хора по време на пандемия. Евала, мозък, за идващият есенно-зимен сезон може и да преместиш плажа.

18

Тони

преди 3 години

Най-добрият кмет в България, направи от Бургас град - приказка !

17

бургазлия

преди 3 години

Няма място за притеснение ,каза обичаният от над 60% от жителите, несменяем бургаски кмет. Как да имаш проблеми--още дъщеря ти беше ученичка и ти я изпрати в колеж в Англия , при разход на година около 10 000 паунда,като твоята ОФИЦИАЛНА заплата, любими кмет бе тогава под 2 000 лв. месечно. Ремонтираш една и съща улица - Богориди за 12 г. вече 3 пъти, а другите тънат в мръсотия и дупки. Как да имаш проблем, като си направи хасиенда на село с европари,та даже и хотел....Но....бог вижда!

16

Анонимен

преди 3 години

Тц, тц , тц ако това в коментарите за този кмет е вярно, той си е за прокурор, а физиономия - отличникът на класа!Явно ако удари там короната яко, няма да се справи, той само за далавери мисли!

15

Анонимен

преди 3 години

За това какъв е този кмет съдя по един единствен факт. Преди 2 години Димитър Николов получи наградата "Стефан Стамболов" от Библиотекарско-сарайския "университет". Тя му бе връчена лично от проф. Димитър Иванов (Митьо Гестапото).Този кмет някак си бе сляп при издигането на сараите в Росенец, а общината ръководена от него е затънала в закононарушения около цялото това строителство.

14

До 12

преди 3 години

До ЕленаТози кмет не направи малко, но отново, по гербаджийски...МНОООГО КРАДЕ!Краде, с много комисиоони за него. Само приближени фирми, завишени цени на обществени поръчки.А Бургас...можете да кажете, че е най-добрия град за живеене, когато хората се върнат да живеят в него. Един почти умрял град, в който няма млади хора. Всички са в София.Поговори си с някой бургазлия, да ви обясни, че в града няма хора, няма икономика- само гербаджийските фирми.

13

Митю Момата

преди 3 години

Е един от най-крадливите кметове.

12

Анонимен

преди 3 години

Брей и кмета на Бургас ли е милиардер бе позитанци? И вашата не е лесна завалийките

11

Елена

преди 3 години

Поздравления, господин Николов ! Направи от Бургас най-добрият град за живеене. Бъдете благословен !

10

Анонимен

преди 3 години

Кмете, я кажи сега за новата ти яхта, която си купи, с кметската си заплата.Кажи и за обществените поръчки, които са само на твои приближени фирми.Кажи и как под строй и набързо гласувахте всичко за сараите в Росенец.Това кажи...а не какво било за Ковид, че щяло да премине и т.н.Или да не се разхождаме и в морската градина, че ти си я бил направил???

9

Анонимен

преди 3 години

Широко му е около врата не той е болен и не той ще стои под карантина . Да му мислят тези които не са държавни и общински служители, че когато не са на работа, не дай си боже за по-дълъг период пАри нема.

8

Анонимен

преди 3 години

Сънувай си спокойно президент от шайката!Никой не ти пречи.Но истината е, че скоро влизате в затвора гербавите!

7

Христо Христов

преди 3 години

"... и трябва да се подготвим да поемем бъдещите случаи от региона чрез разширяване на мрежата от болници в Бургас, които да сключат договор със здравната каса за лечение на пациенти с ковид." - ко излиза? Че 5 месеца са стоели със скръстени ръце?

6

До 1

преди 3 години

Хаха ***, тоя кмет ако му се занимава спокойно ще стане президент, а вие последните 10 години успяхте един фигурант да вкарате в президентството заради грешка на Бойко.

5

Анонимен

преди 3 години

Другари, последно трябва ли да се притесняваме или вируса е измислица и няма нужда да се пуашим?

4

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания господин Николов ! Най-успешният кмент в цялата ни история !

3

Анонимен

преди 3 години

Ест, че не е страшно!Няма ти да даваш 24 часови дежурства в отделението

2

Анонимен

преди 3 години

Шегаджия

1

НАПРОТИВ

преди 3 години

Стягай си багажа за затвора. Избори повече няма да спечелите, бандити