20

Естет

преди 3 години

Били са Ауди и Мерцедес преди 20 години в Германия...В момента са амортизирани каруци, които не могат да минат технически преглед в нито една държава по света!И като добавим, че собствениците са ***, получаваме новини като тази...Крайно време е България, като страна от ЕС, да регулира вноса на подобни автомобили и допотопни кошници да не получават регистрация!Защото 18 годишни си купуват каруци с емблемата на Мерцедес/БМВ/Ауди, мислят за членове на ВИС-2 и четем после такива новини!

19

Тиква загубена

преди 3 години

Каубой

18

Мимино

преди 3 години

Как така в България не се прозвеждат цървyли от 100 г., а са навсякъде?

17

Анонимен

преди 3 години

Никога не вади оръжие, ако нямаш дупе да го използваш

16

Дзивко

преди 3 години

Пишман гангстери с газов пистолет, така един извади газов на един приятел, само дето оня има законен зиг зауер и за отрицателно време го извади и зареди, знаете ли колко бързо се хвърля газовия и се вика мир...

15

Не разбрах

преди 3 години

Кой кого е набил и кой по кого е стрелял?18 годишния или 19?И в крайна сметка кой е победителя?Аудито или мерцедеса?Каква е тая неземна глупост,дето сте написали?Май бая сте се напушили?

14

Анонимен

преди 3 години

Що са арестували охраната на герберското партийно събрание ? Как може такова нещо, срамота.

13

Анонимен

преди 3 години

Пистолет или нож се вади, само когато е абсолютно необходими за самозащита и абсолютно необходимо да го позлваш в нападателя, в противен случаи ще ти го забодат на теб, казват хората!

12

Див Петел

преди 3 години

Обичам да чета за селски изпълнения. Тия са заслужили изпълнители.

11

Анонимен

преди 3 години

Сигурно мочмето вчера е гледало Fast and Furious и се е надъхало от Вин Дизел. Стават такива работи...

10

Анонимен

преди 3 години

Значи 18-годишният от Каспичан/Нови Пазар с Мерцедеса е извадил оръжие срещу себе си, гръмнал е, самоотнел си го е и го е предал с протокол на МВР-Шумен. А за чий е стояла мaйнuчката там, не се казва.

9

Totenkopf

преди 3 години

Ми не са се стрляли ***, само единия е стрелял с газово пищовче, другия го е спукал от бой и му го е отнел.

8

Анонимен

преди 3 години

А е като дете обичах да чета за индианците. Ама не знаех, че един ден ще живея сред тях!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Откъде и кога тия момци на 18г са си изкарали за "марковите" трошки? Че и пистолетче законно взело детенцето на 18г. Комплексарчета, дето се правят на големи, на мъже, на "виж ме кой съм". И до първия завой или среща с подобен комплексар.

6

ЗДП

преди 3 години

За газовите пистолети не се изисква разрешително и няма специален законов режим за притежание.А по отношение на предимството, по-наглия селянин винаги е с предимство.

5

Анонимен

преди 3 години

Мама и тати им купили книжка, кола и пистолет за абитуриентския... Идилия!

4

:)

преди 3 години

Да се добавят 20 часа отделно от кормуването и теорията за тренировки по бойно самбо... то не е само да можеш да я караш тая кола, трябва и да воюваш.

3

Бързата Анисия

преди 3 години

''18-годишен а Каспичан''-Ам'чи ко туй ба?!

2

Анонимен

преди 3 години

Новите българи с купени книжки. Скоро ще станем като Дивия Запад, бърз или мъртъв. И без това в този район живеят предимно команчи.

1

Анонимен

преди 3 години

Водачът на аудито е имал голям късмет защото другият е решил да стреля във въздуха и не е имал истински пистолет.Иначе нинджа изпълнението със скачането събарянето,тупаник в главата и предаване на оръжието на полицията щеше да завърши с няколко огнестрелни рани в областа на тялото и един труп на див селянин с ауди.