20

Биолог

преди 3 години

Има алтернатива на сквалена - с растителен произход, даже не е синтетичен.

19

Анонимен

преди 3 години

то не бяха маймуни, прасета, мишки, абортирани ембриони, плазма от болни деца, алуминий, живак, бром, храчки, сополи, сега и акули !слагайте си вие умрелите ваксини и си мислете, че сте здрави, аз ще пропусна и отивам да спортувам.

18

Анонимен

преди 3 години

Филе от акула, кеф.

17

Анонимен

преди 3 години

Стойте си затворени по къщите заради вируса през туй време ЕНП дърпа 700 млрд евро заеми и краде, да не си мислите, че само шкафчето на Боко е пълно Докато ви занимават със акули, гейове и вегани и триполови кой знае колко шкафчета се пълнят. Всички са навързани като ваксина за коронавирус. Мария Габриел да ходи да ги спасява акулите и Юнкер.

16

nimportequi

преди 3 години

Ще ги отглеждат в развъдник и ще ги хранят с гмо като сьомгата.

15

Анонимен

преди 3 години

Тревопасните животински видове са най-застрашени от изчезване, в сравнение с хищниците и всеядните, установи международно проучване на британски и американски учени

14

Анонимен

преди 3 години

Доктор Пит Мара от SCBI казва: "Изследването ни показва, че те (котките) са най-голямата заплаха за дивата природа в САЩ."По думите на екипа изследователи "непритежаваните котки", т.е. уличните, неопитомените и селските, убиват три пъти повече животни, отколкото домашните котки.

13

Анонимен

преди 3 години

Грета май пак е избягала от час.

12

Сидни Австралия

преди 3 години

Прооучването, финансирано от правителството, показва че до 8 000 животни се убиват на квадратен километър годишно, съобщи Центърът за опазване на застрашени видове (tsrh), базиран в Канбера.

11

sdad

преди 3 години

Същото нещо се намира и около носа на хората....да хванат, да отглеждат хора за мат'риал....могат да почнат с едни махали...

10

Анонимен

преди 3 години

Ловът на примaти има дълга история в САЩ. Още през 1909 г. президентът Теодор Рузвелт убива три павиана по време на сафари при което отстрелва близо 300 африкански животни.Америка има водеща роля на пазарa с трофеи на примaти, заради който годишно биват убивани над 1000 животни.

9

Поначало

преди 3 години

Ползването на ваксини срещу РНК бързо мутиращи е нон сенс. Безмозъчно начинание.

8

Анонимен

преди 3 години

Все по-големи глупости пишете, колкото да си храните троловете.

7

Педя человек

преди 3 години

Вярно е.Щом ще ги ваксинират на сила,акулите са застрашени от ваксината за Ковид 19, ако на нея пишеСделано в пРосия

6

Анонимен

преди 3 години

Чайниците да не убиват по-малко бе? На всяка сваттба задължитело трябва да има супа от перка от акула.

5

Анонимен

преди 3 години

Най-сигурното нещо срещу вируса, е бойко да може да краде денонощно, безспир, безкрай и никой да не му търси сметка. Тогава вирусът ще изчезне. А дотогава, жална ни майка. Каски, маски, ръкавици, кпп-та, декларации, тестове, ще има да се прави на улав крадейки.

4

Анонимен

преди 3 години

стига с този измислен мухобойка вирус

3

Булшит

преди 3 години

Няма никакъв ковид.Поредната лъжа.

2

Светозар

преди 3 години

Сега само това остава. Изтребете и акулите. Това са едни от малкото живи същества, оцелели до днес от Мезозойската ера. И накрая да ги ликвидираме, заради някакви несигурни ваксини с трайност няколко месеца. Бялата акула, Китовата, Гигантската, Акулата - Чук, например са на изчезване и в момента. Защо не са в Червената книга е друг въпрос. Дайте да ликвидираме всичко и да останат само хората. Нали науката е много напреднала ? Изкуствени заместители, що не намери ?

1

Deep Blue Sea

преди 3 години

Нека модифицират акулите да са по-големи. Така ще има повече материал xD