6

Анонимен

преди 3 години

Кога ли ще прочетем новината "Бум на заразени от ужасното заболяване заради огнище в данъчното поделение на гр. N" или в магазин от веригата "Метро"?

5

Анонимен

преди 3 години

За сега излиза, че най-безопасните места са кръчмите хотелите, есенните панаири, там няма открити заразени. Болници, общини, училища и шивашки цехове са опасни места и следва да се избягват.

4

офф

преди 3 години

Тоя филм го гледахме със шивашките предприятия!? Тапаци!

3

Анонимен

преди 3 години

Болните не ги търси никой. Те търсят лекарска помощ и едва тогава ги установява системата. РЗИ прави епидемиологично проучване. На негова база тестват и/или карантинират. Тези са изскочили с поне няколко търсили лекарска помощ. За такива мащаби на огнището, част от заразените, са ходили на работа с симптоми.Такова поведение няма да се случи в голям магазин, банка или аптека. Защо, ще си отговори самостоятелно всеки по умен.

2

Анонимен

преди 3 години

Причината е занижен контрол от страна на организаторите в цеха, и неглижиране на противоепидемиологичните мерки от страна на работниците.Не пишат с какво се занимават в цеха, но вероятно имат бели и черни пари.

1

Анонимен

преди 3 години

Абе как така намират заразени само в производството в училищата и детските градини, а не намират заразение в големите магазини, аптеките, банките????