112

Reptile

преди 3 години

Възможно ли е тукашните математици да изчисляват процента смъртност спрямо броят болни, а не спрямо населението на Земята, защото ако минете на галактическо ниво съвсем нищожен ще стане вируса.Маймуняции, нали за това са мерките, за да не заболее 1 млрд и да умрат 50 милиона...

111

Reptile

преди 3 години

доц. Мангъров харесва това, сипва си една ракоя и потвърждава, че такъв вирус НЯМА!

110

Анонимен

преди 3 години

До ВиготураЕ, и? Искаш да кажеш, че можем да игнорираме умрелите от усложнения заради COVID-a ли? Не са ли вече почти колкото загиналите в ПТП, а?

109

митя

преди 3 години

така, че хората, който разполагат с този уебсайт днесбеге, трябва да отделят малко повече внимание на тези неща, защото нещата не са съвсем законни и не си струва да плащат големи глоби, а си струва да сложат SIGNIN/LOGIN, за да избегнат наказания

108

митя

преди 3 години

аз лично, мога да слагам до безброй плюсчета и минусчета на единичен коментар и е супер лесно.не съм такъв подлец а по-скоро искам хората да знаят как чрез тези фалшиви лайкове тука се накланят везните на общественото мнение.аз обичам родината си но не понасям разни хитреци дето взимат чрез измами адванс над сънародниците ми!

107

митя

преди 3 години

това че клиент полазва на доставчика айпи, а не твоя-е абсолютен шамбълс.никой не го прави глобите са огромниEU privacy act GDPR 2018.ти май обърка човека, а, ***..? лол

106

митя

преди 3 години

е, благодаря ти за помоща, че доразясняваш на хората тук как такива като тебе ни плющят как си искат чрез повлияване на общественото мнение.добър/ра си.спор няма.

105

Анонимен

преди 3 години

стига с фалшив този мухобойка вирус

104

До Митя смешкото

преди 3 години

Почти всички интернет провайдъри не ти дават статично IP, а променливо. И IP адреса ти показва доставчика, а не теб. Тоес, за да смениш IP, трябва да смеиниш доставчика и тогава да пускаш лайковете.

103

era

преди 3 години

тенденциозна статия целяща да предизвиа съпричастност и съчувстяие, но основно страх у хората. Явно целта на медиите в България и по света е да нагнетяват страх, а не да пишат обектични такива.Предполагам въпреки, че не е написано тази статия е преработка по чуждестранна такава. Явно днес.бг следват статуквото на насавждане на страх у хората.

102

Виготура

преди 3 години

Всяка годин в света умират 6 милиона човека от респираторни заболявания. 6 милиона. И никой нищо не направи за тях досега. От болести на сърдечносъдовата система умират 18 милиона всяка година. От ракови заболявания - 4 милионаОт диабет 1.4 милионаОт катастрофи умират 1.24 милиона.

101

бърза сметка

преди 3 години

Население на света: 7 834 740 000 към днешна дата. Починали от Коронавирус към днешна дата: 1 007 839. Само да ви кажа, че 1% от общото население на света се равнява на 78 347 000. Докато тук имаме малко над 1 млн починали. Да, лошо е, но новината е поднесенена много стряскащо.

100

Анонимен

преди 3 години

Това заглавие нещо като оправдание за бомбардировките ли е? Кво са 150 хиляди преки и милиони косвени жертви от ядрена бомба? Важното е, че 1 милион са починали с короната, при положение, че знаем как обявяват заразените и починалите. Тук козичките и папаята влизат ли?

99

офф

преди 3 години

Имало е доста по-тежки смъртоносни епидемии! Сега измират само старци и болнави хора!

98

Поручик Ржевски

преди 3 години

А какво е един милион от 7 МИЛИАРДА ?? Едно голямо нищо. Това е 0.00014 от световното население. И повечето от тях са 70+, със заболявания.

97

Анонимен

преди 3 години

Nerde Qmbol nerde Stambol Znachi edno ste pravi bombite v xiroschima gi pusna USA sega e qsno che i Covid 19 go pusna USA ini podgatvqte i za tretata svetovna li a dnes bg???????

96

a

преди 3 години

Ставате все по-жалки с подобни статни и най-вече с подобни гръмки заглавия.Оставете хората да си живят нормално!Не казвам, че вирус няма, но това е част от живота. Хипоходриците, вярващите в облъчването с 5G и съществуването на зомбита да си седят вкъщи ако желаят. Не трябва за едни болни мозъжи всички да страдат

95

Лъ жи

преди 3 години

Сел ски лъ жиКолко са за същия период жертвите на автомобилни катастрофи по света?Жертвите на тютюнопушене?Обаче не забраняват нито проджбата бензина и нафтата, нито продажбата на цигари.Про стия лесно се управлява...

94

noFreeman

преди 3 години

хаха седя отстрани и гледам целия театър с тъй нареченото вирусче... с атомни бомби го сравняват... оня горе гледа цялата тази измислица и скоро ще наказва... (по 100 човека на ден умират в България от рак) - това каква бомба е?

93

Анонимен

преди 3 години

много са загрижени нашите "управници" да не вземем да умрем от коронавирус много ! ама само от коронавирус, другите болести няма значение. Състоянието на Александровска болница е все едно гледате кадри от Припят в днешни дни, иначе са много загрижени.