102

Какъвто

преди 3 години

Премиера ,такъв и народа.Айде нема нужда да се правите на света вода ненапита.Шири се масова простотия и беззаконие.Рибата се вмирисва от към главата.Управлява ни *** ,той дава пример, пък после се прави на интелектуалец ,а изказа му и маниерите на див ***.

101

Радев-подстрекател

преди 3 години

Импийчмънт на Грипен Радев , съд и затвор за насаждане на омраза и подтикване към сблъсъци!

100

ТРИОТО

преди 3 години

да бъде съдено да ВЪЗСТАНОВИ всичко ;за поругаване на ХРАНА, да изчисти, да се ИЗВИНИ пред МЛАДЕЖТА и ГОСПОД.ГРОЗНИ Следдеветосептемврийски дни 1944. Искаха да ги съживят.И Радев нахъсваше.СРАМ.

99

Анонимен

преди 3 години

Русофилски вандали !Те поругават перманентно и българското знаме, и националния химн.Осквернявят всичко до което се докоснат - национални празници, светини, паметници.Направиха от понятията "възстание" и "протест" мpъсни думи.Фигуранта погази брутално Конституцията, организирайки като действащ президент антиправителствен метеж с цел узорпиране на властта от червената Мафия през задната врата.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

98

до 100

преди 3 години

Щот се иска и акъл

97

Упсс

преди 3 години

Тролчетатащо не идат да похвърлят на президентството, да им мине :))))):)))))

96

Анонимен

преди 3 години

Яд ли ви е чичкови *******тиквеничковчета?

95

:)

преди 3 години

отговор на 96 : умен и красив !

94

Анонимен

преди 3 години

Не ми се мисли, в отговор на вашите възмутени постове, гербаджии! какво ще се изсипе върху сф довечера :D

93

само минавам

преди 3 години

Добре де, погледнете хората от снимката и си кажете първата асоцияция, която ви изниква.

92

Анонимен

преди 3 години

Тая безнаказаност и вандализъм трябва да спрат, не знам къде са органите в тази държава

91

НЯМА ОСТАВКИ

преди 3 години

ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ НА ОБЩИНАТА ЗА НАНЕСЕНИТЕ ЩЕТИ ПО СГРАДНИЯ ФОНД ....КАТО АРМЕНСКИ ПОПОВЕ , ХА,ХА,ХАААААААААААЩЕ ИМА ВСЕНАРОДЕН РЕФЕРЕНДУМ , ЗА НОВАТА ЕВРОПЕЙСКА КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ!ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА ---НАРОДА КАЗВА КАК ДА СЕ УПРАВЛЯВА !!!!!!!/..А, НЕ НЯКАКЪВ , *** ШОФЬОР НА САМОЛЕТ И ....."БСП-ДАЛАВЕРИМПЕКС"../БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!

90

Анонимен

преди 3 години

"Имам подозрения, че госпожата, дето се е навела към кората с яйцата, ще си чопне две три за вечеря."Тя и да реши да хвърли едно едва ли би било на повече от 3-4 метра.Изглежда повечето отиват в торбичката, но и тя е протестиращ и има право.

89

1

преди 3 години

Аз казвах много пъти, че глобите ще ги оправят тия.И за тия на Орлов мост го казвах. Всеки ден по едно актче и работата на надница при Черепа се иобезмисля. Ще видим, дали ще стоят/мятат яйца.8-)

88

Мда

преди 3 години

Просто полицията да снима и после актове по 500 лв на човек, като хвърля две три вечери яйца и като му дойдат 2, 3 акта ще се замисли

87

Анонимен

преди 3 години

До един "умен". ..***.във франция засипаха с ла.на общината по време на протест. Тук сме къде по-изискани

86

САМО ГЛОБИ , ДИДИ...

преди 3 години

НЕ ИМ ПРАВИ ПОЛИТИКИ НА ТИЯ УЛИЧНИ НЕГОДНИЦИ ...А НАЛАГАЙ ЯКИ ГЛОБИ!!ХЕМ , ЩЕ ИМАТ ВЪЗПИТАТЕЛЕН ЕФЕКТ..ХЕМ ЩЕ ПЪЛНЯТ ХАЗНАТА НА ОБЩИНАТА!ГЛОБИ ЗА УЛИЧНИТЕ ТЪРТЕИ!БЕЗМИЛОСТНИ И ЯКИ!!!!!!!!!!!!!!!

85

Анонимен

преди 3 години

Какъв адвокат е Хаджигенов бре??? Един набеден адвокат навсякъде нежелан и от всякъде изхвърлян

84

до глупости

преди 3 години

Глупчо, ДПС подаде оставка именно заради истински масовите и непрестанни протести, защото се уплаши, че ще се оттече в канала заедно с БСП. И това ги спаси. А с Бсп виж какво стана 10 години гледат властта през крив макарон и ще продължават. Опитай се и да мислиш, а не само да цитираш изхабени опорни точки.

83

Анонимен

преди 3 години

Най ми е смешно вечер Ян Бибиян като се качи на масата и като каже " здравейте свободни хора" :))))))))))