49

Калашника

преди 3 години

Следва да ви направят доктори автомати, пилоти автомати и да ми ядете фура. Тук са писали предимно девствени, пъпчиви ***, на изключително слабо интелектуално ниво.

48

Калашника

преди 3 години

Толкова прости, неграмотни илитерати и *** са ***, че си заслужават съдбата на най-умиргащите по всички класации. Мършите им пълнят гробовете рано рано, защото както е видимо от коментарите, здравната им култура е потресаващо НИЗКА. Колкото повече отричат медицинските си специалисти и компетентността им толкова по-рано ще пълнят дупките. Пропорционалността е права. Заслужават всичко да им направят през автомати на тъпирите. ***, ***, *** до спукване е българина и си заслужава съдбата.

47

Анонимен

преди 3 години

Добре ще е, всички лекарства, за които се продават без рецепта, да се продават от такива машини.

46

Анонимен

преди 3 години

И какъв е риска за бранша? Ще останат доФтори и аптекаджии без работа?!

45

Анонимен

преди 3 години

Поне една машина за спирт 95% да сложите.

44

До 44-маилс

преди 3 години

Ама освен,че си заядливо,струва ми се,че си и неграмотно!

43

Анонимен

преди 3 години

Поредните излишни

42

милото то

преди 3 години

Значи спри да мислиш щото главата ти е пълна с суеверия които си приел за даденост -а това е присъщо за неудачниците навсякъде.Не всички българи в чужбина са *** чакащи на социалка противно на мисленето на много хора ,които така оправдават собствената си некадърност,има много образовани ,достоини и реализирани българи за които ти едва ли знаеш.Ама живеи така щом ти е по-спокоино

41

До маилс

преди 3 години

"пич" я кажи къде правиш "роботизирани линии" в "SOpharmacy"или"Марешки"??? И да се пениш,просто и на тая професия и се вижда краят!

40

Анонимен

преди 3 години

Щом е така,по добре да си кууват от Али експрес или други такива сайтове лекарства.Да ви закрият атеките и да се чудите като ви дадът рецета как да си я взимате от автомат.И после като се обринете или одрискате да не ревете.

39

маилс

преди 3 години

И като говориш за фармацефтика наясно ли си с елементарния факт че едно и също лекарство се продава под няколко имена,разликата е в това че производителя е различен иначе е едо и също като състав.Продавача без образование ,как ще те обслужи ако няма ибопропен , а има същото лекарство под друго име

38

маилс

преди 3 години

Значи като някои бай *** кварталния лаладжия почне да ми обеснява що е роботика ми се изприщва ***,да има роботизирани паркинги,да има роботизирани системи-придажба на билети за жп примерно което е елементарно ,ама да твърдиш че можеш да замениш лекар или фармацефт значи си луд фен на Междузвездни воини и си надживял момента с няколко дузини живот.Пийте си розовите хапчета редовно

37

42

преди 3 години

До маилсВ цяла Западна Европа е пълно с "автоматични бензиностанции". Плащаш на автомат с картата, вадиш маркуча и си зареждаш сам. Човек няма! И това вече е по-скоро обичайния начин да заредиш, защото тези бензиностанции са по-евтини от традиционните.

36

МАИЛС

преди 3 години

Пич аз не съм фармацефт ,аз правя роботизирани линии в автоиндустрията ВМВ АУДИ,МЕРЦЕДЕС,ФОЛЦВАГЕН.Това нали разбираш къв кавал те прави в моите очи,като не рабираш нещо не го коментираи за да не ти се смеят... КАТО СИ РЕШИЛ ДА ТРОВИШ НЯКОИ ЗАПОЧНИ ОТ БЛИЗКИТЕ СИ

35

Анонимен

преди 3 години

Какво се палките? Никой няма да зарежда машините със сериозни лекарства, но ще си е облекчение да не ходиш до аптеката за обезболяващи или пастири. Какво значение има от къде ще си купиш аспирин или витамините?

34

Анонимен

преди 3 години

Рисковете за бранша ви е, че такива като теб ще останат безработни.

33

До маилс

преди 3 години

Свиквайте,просто нямате избор,па ако ще и десет години да сте я учили тая фармацевтика!За жалост и вашата професия я чака"розовото бъдеще"на прогреса!

32

Батман

преди 3 години

Ами според мен няма да са кой нае какви лекарства така да кажа. Едва ли ще продават неща за които се изисква рецепта. Предполагам ще е нещо от рода-аспирин, аналгин, прахчета за простуда. Естествено че няма да са доволни от аптеките защото може да им подбият цените. Аз съм ЗА да има машини.

31

маилс

преди 3 години

И много държа като си такъв експерт по света да уточниш в коя държава и град и къде изобщо си видял автоматични магазини,автоматични бензиностанции.Или нещо не си си пил малките розови хапчета

30

Анонимен

преди 3 години

Идеята е добра,но само за селата и районите без аптеки. Лекарствата не са бонбони да се пордават на автомат-.