90

гост

преди 3 години

Разбира се! Но след Коледа трябва да почнат да намаляват, защото зимният сезон трябва да бъде спасен, както спасихме и летния.

89

Словянин

преди 3 години

Целият свят воюва и се пази от коронавируса, *** пак е разбирач и пак е последен в Европейско, върви към последен в света. Конспирация във вируса няма, тя е в друго.

88

Ванката

преди 3 години

Е то е ясно! Кихнеш ли ковид, пръднеш ли пак ковид. Изморен ли си ковид и тотото ще определя цифрата за болни!

87

Анонимен

преди 3 години

До ХАХАХА МАСКАТА Е ДА НИ ЗАТВОРИ УСТАТА А НЕ ДА СПИРА КАКВОТО И ДА Е

86

Анонимен

преди 3 години

До Handel прав си нипрекъснато смехотворни неща но ако победят и ни поробят няма да е толкова смешно. Мисля обаче че тия злосторници малко ги е страх че ще понесат отговорността и затова плашат. Агнетата или спят или пасат или блеят горките....

85

Анонимен

преди 3 години

До къде ви в контрола Написаното не само че не е верно ами има елемент на фантазия.

84

Анонимен

преди 3 години

До къде ви в контрола Ми това твоето е доносничество.Ти комунизъм ли искаш или нещо друго, но внимавай какво ще получиш. Господ бавел но не забравял, за доносниците говоря.

83

къде ви в контрола

преди 3 години

Този дали влиза в голяма търговска верига да види,че маските се носят със стърчащ нос над маската или като лигавник.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен И тоя отдъхна в Гърция и сега с нови сили ......... короновирус ,та короновирус ,до припадък .

81

Handel

преди 3 години

Нали трябва да скочат рязко от септември? А се оказа, че трябва да се манипулират данните и да се обяват за "болни" всички, които са били контактни от март досега с натрупване, нищо че карантината е само две седмици.

80

Анонимен

преди 3 години

Колкото кажете толкова ще да са заразените нали вие ги броите. План трябва да се гони.

79

Константин

преди 3 години

Kak тези ббббооо к луци все прогнозират и накрая нищо не познават. Нагли типове. Така ни ровеха в чували и камиони. Лъжливи пом ия ри Днес гледам 90 процента в метрото се маскирали, аз ще Ви кажа, купете си по един скафандър от марешки. Той ще Ви продаде.

78

Бунтар

преди 3 години

Лятото нашенци се бутаха да ходят в Гърция и си правиха тестове. Как ще излъжете хората да си правят тестове през зимата? Будалите взеха да намаляват напоследък...

77

Lina

преди 3 години

Шиле, ти не разбираш ли предимно от въшки, кърлежи, токсоплазмоза и други паразитни?? И вирусолог ли си вече? А къде е най- големият д- р Страх - Ментарджийски??

76

ХАХАХА

преди 3 години

Кажи ми за това как този вирус е избягал от биолаборатория ниво 4 на защита,но ти ще го спреш с твоята маска/намордник/?

75

ухан95

преди 3 години

До Анонимен Ванга ряпа да яде!

74

Анонимен

преди 3 години

До 56:Не обобщавай със "специалистите",с медийни специалисти!Обикновено по време на политически акции,каквато е "коронната" истерия,по медиите рядко се появяват специалисти,а такива на държавна служба,никак.Май забрави,как такива "специалисти" пророкуваха масовите трупове и линейки по улиците,как пророкуваха голяма "коронавирусна" вълна от заболявания още от началото на Септември,която сега взеха да отлагат за ноември...изобщо едно непрекъснато бла-бла!ЗА ВЕЧНО ВСЯВАНЕ НА СТРАХ И ПАНИКА!

73

Анонимен

преди 3 години

През зимата грипът вземе някоя друга жертва и ни баламосват с "починали от коронавирус". Лятото грип няма, по-малко хора умират , затова се пропагандират "нови случаи." Това,че болни няма е дребна подробност :-)

72

веселяци

преди 3 години

Веселяци сте вие - това всъщност е единственият начин да скочи и броят НА ОЗДРАВЕЛИТЕ от $орона19 . . . . . . Единственият ! ! !

71

Отец Онуфрий

преди 3 години

До: номер 72Блажени са вярващите, защото тяхно е Царството Небесно!Амин!