27

Анонимен

преди 3 години

"Няма извън училище, в училища, в коридори и т.н. маските трябва да задължителни навсякъде и който е без маска да го карат в полицията за 24ч"А така! И да му ударят 100 тояги на голо!Майко мила, що изтрещял ковид-материал има още...

26

Анонимен

преди 3 години

"Може би ние сме единствената държава, където се позволява разнопосочно говорене"---------- ......... ------------Уважаема докторке, знаете ли как се нарича държава, където НЕ СЕ позволява равнопосочното говорене?Диктатура. Благодаря.

25

Анонимен

преди 3 години

До зомбиУважаеми смехурко, аз не съм неграмотна и ти ако обичаш малко прочети после пиши.

24

зомби

преди 3 години

Зомбираните родители, да си държат децата неграмотни в къщи.Другите ученици да си учат спокойно, без маски!

23

Анонимен

преди 3 години

Аз пък не искам статистика.

22

Анонимен

преди 3 години

Ами прав е лекарят. Затова и затварянето на училища заради някой друг заразен от поредния вирус, както и носенето на пар цали под носа на закрито, са напълно безсмислени мерки. Това е доказателство, че на практика го правим само за да се отчетем пред някой голям шеф, който дърпа юздите и на България и на останалите държави. С цел, разбира се, не за доброто на хората.

21

vodkapernik91

преди 3 години

Няма извън училище, в училища, в коридори и т.н. маските трябва да задължителни навсякъде и който е без маска да го карат в полицията за 24ч.

20

Анонимен

преди 3 години

Добре е че заразата не е смъртоносна, че като гледам как бяха подготвени правителствата, всичките щяхме да сме аут.А за нещо, което взема по-малко жертви от сезонния грип и СПИН - не ме занимавайте. Като се опъне статистиката и изведнъж ковидчо пада на някакво си 17-то място по смъртносност. За останалите 16 по-смъртоносни неща какво правим? Нищо, точим здравната каса. За това хората ви мислят за лицемери и не ви се вързват на "мерките" и "предупрежденията".

19

Анонимен

преди 3 години

Долу намордниците!

18

Анонимен

преди 3 години

Ха те и в училище не носят! До кога това безумие! Детето ми е 4 клас 128 младост 2 там е анархия никой нищо не спазва. ПИТАМ КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ КАТО СЕ НАТРЪШКАТ ВСИЧКИ

17

Анонимен

преди 3 години

Маските скриват грозното лице на корупцията. Това ли ни казва Кантара? Не, не го скриват, а го показват. Не може в един и същи ден да разкарват Волен Сидеров като *** по районните управления на полицията, да дава обяснения за призивите си да не се затварят храмовете за богослужения и в същия ден ловчанския митрополит да награждава с грамота, орден и икона Бойко Борисов, че не бил затворил храмовете. Каква е тая фарисейщина?

16

Анонимен

преди 3 години

На медийната звезда Кантарджиев пак му убягва от вниманието, че също така няма и нито едно научно изследване, което да доказва, че ползата от носенето на маски е по-голяма от вредата!

15

НОМЕР2

преди 3 години

Стига с тия поддръжници на Дебыл Мутафчийски и Дебыл Кунчев! Всички разбраха, че са некомпетентни и изпълняват политически поръчки!

14

Анонимен

преди 3 години

Колкото до ефективността на маските тя е направо смехотворна. Маските не са преграда за бактериите, още по-малко за вирусите. Или както един истински лекар направи следното сравнение, да спреш вирус с маска е все едно да спреш комар с оградна мрежа! Маските са предпазно средство от много нисък клас. Ако те наистина помагаха, работещите с вируси и бактерии в специализираните лаборатории нямаше да приличат на космонавти.

13

Анонимен

преди 3 години

Маските нямат никакво друго значение освен символ на покорство и подчинение. Медицински смисъл от маските няма, нула. Маски трябва да се носят само в болници, и то в определени сектори - инфекциозни отделения, опрерационни блокове. Носенето на маски поголовно и навсякъде е медицинска идиотщина, срива имунитета, обостря хронични белодробни заболявания, алергизира, провокира контактни дерматити, акне, води до задръжка на въглероден двуокис - умора, сънливост, разконцентрираност.

12

Анонимен

преди 3 години

Вчера онзи околийски се правеше на доктор, сега пък тази никойлова. По едно и също време в два последователни дни по първа програма на държавната ТВ. Дори прогнозата за времето беше по-вярна.

11

до 10 от славянин

преди 3 години

Носенето на маска и на каквото и да е трябва да е личен избор а не наложено задължение, маската носена по задължение е признак на робски статут, ако не знаеш в средновековието на робите им е налагано да носят маски на лицата!? Ти ако искаш ходи и с палка навряна в г.за!

10

реалнафантазия

преди 3 години

Освен ако човек наистина има здравословен проблем, на който маската пречи не виждам защо се орева света от носенето на маски. Я отидете да видите, как всички носят маска в Япония и спазват хигиена. Ама сигурно те са баламите, нали така? Затова България ще остане *** на Европа, както ни беше изобразил един човек. Тук на всеки му е ясно от всичко...:)

9

славянин

преди 3 години

След като никой не носи маска там където не е задължително, значи хората не вярват в ''страшната епидемия/пандимия' и ''страшния страшнозаразе'' вирус и с пълно право! Ако вярваха щяха да ходят не с маски, а със скафандри!

8

м,да

преди 3 години

Бат Бойко дава пример! Не носи маска и се прегръща наред с агитките! Хората да не са ненормални да се маскират?