59

3M

преди 3 години

Докато има *** да ходят по пазарите ТАКА ще бъде!

58

Анонимен

преди 3 години

На Женския пазар и на Димитър Петков са най-ужасните "търговци" с най-загнилата и кофти стока. Винаги ти слагат лош продукт. Лъжат с произхода на плодовете и зеленчуците. Не веднъж съм им връщал такива. И аз питам къде са им данъците на тези прекупвачи? Къде са им апаратите, защо има такава дискриминация спрямо други обикновени български граждани с постоянни търговски обекти?

57

Теди

преди 3 години

На Бургаски пазари- качеството винаги е отлично, продуктите са страхотни и търговците на сергиите са много добри.

56

Вуте

преди 3 години

И без пари да е бензино пак че краднем!И сам да съм у трамвайо па че се бутам!И свободни да са цените пак че удрям у кантаро!

55

Анонимен

преди 3 години

До ПичСтига писал небивалици. По Европа доматите са около 2 евро за половин килограм, при това пластмасови от Холандия или Полша. Доматите ставащи за ядене са само черитата

54

Бай Х

преди 3 години

Не стъпвам по пазарите. Защото:- лъжат в грамажа- мърсотия- не дават касови бележки- стоката е на открито и влажно- продавачите са диви се..яни - липсват контролни везни- държавата не прави нищо Мога още да изброявам ама мисля че е ясно за каква мизерия става въпрос.

53

характерна черта

преди 3 години

на българина му дай да краде!

52

Иван

преди 3 години

Защо народа не протестира срещу такива проблеми,няма инициатива,няма кой да го организира или няма кой да му плати?Изглежда всеки от нас има по един чурук в главата и утре той може да е на пангара. В Истанбул например ако колега забележи,че този до него лъже клиент,веднага се развиква,скачат и другите пазарджии,стига се и до стрелба,и този търговец никога повече не стъпва на пазара. Пущини му традиции...

51

старата песен

преди 3 години

на нов глас

50

Герб

преди 3 години

Увеличение на заплати и пенсии чрез удвояване на данъците! - българска работа!

49

бай гошо

преди 3 години

на пазарите трябва ,като в хипермаркетите, да си избираш сам ,и да си претегляш сам стоката

48

Анонимен

преди 3 години

Докога този народ ще се лъже, докога. Това обществена доктрина ли е, що ли??? Или база за възпитание на идното поколение???

47

Анонимен

преди 3 години

По пазари не стъпвам. Едно, че нямам време и второ- там качество се намира трудно. Трето- само лъжат. Всеки ти казва "това е от моята градина", а той купил от борсата и Дружба и продава на двойна цена. Купувам от 6 отбрани от мен ферми с нормални цени. Предлагат се из Facebook, а някои ги има и в ebag. До вилата имаме няколко души с прекрасни градини- купувам си от тях, въпреки че категорично отказват да ми взимат парите, защото много им помагам. Възрасни хорица, имат истинска продукция.

46

някой

преди 3 години

Трябва да задължат наемодателя да осигурява кантарите, така няма да позволява да ни лъжат, защото глобите ще ходят при него.

45

до 48

преди 3 години

Ако си ги купил от оня кривогледия на ъгъла, се учудвам, че даже не са наполовина. Тоя целият Люлин вече го знае, че лъже здраво.

44

АА

преди 3 години

С тая минимална заплата от 610лв. свикнахме да се тъпчем с *** на промоция.

43

Анонимен

преди 3 години

И после - пазарувайте от пазарите и малките магазинчета...Да беее....Как в големите вериги веднъж не ме излъгаха - стоката е по-евтина и качествена при това!

42

Анонимен

преди 3 години

Защо на пазарите не издават касови бележки?Защо са привилегировани,при положение,че печелят много повече от един магазин?Защо им се позволява да ни пробутват некачествена стока,която би трябвало да изхвърлят,а по-качествената вместо с нормални цени така е надута,че да ти се отще да я купиш.Значи печелят двойно-веднъж от некачествената стока и втори път от надутата цена.И там няма данък печалба,няма касови бележки,няма контрол на качеството.Защо,бе?

41

Анонимен

преди 3 години

Не само ни удрят в кантара.Пробутват ни загнили плодове и зеленчуци и ако успееш да го разбереш на място и върнеш стоката те ругаят най-грубо и безцеремонно.Купих си от женски пазар 2 кг.чушки.1 кг.от тях бяха загнили.А отпред както обикновено бяха сложили много добре изглеждащи.И нямаш право на избор.Кой ще контролира всичко това?

40

Анонимен

преди 3 години

Вчера си купих на люлинския пазар 14 кг чушки а са оказаха 10.