128

Анонимен

преди 3 години

"Данните за света са умопомрачителни."....... ..........И кое му е умопомрачителното на данните в света?Починали в света от началото на годината:с ковид - 1 милионот други заразни болести - 10 милионаот малария - близо 1 милионот СПИН - 1,3 милионаот рак - над 6 милионаот цигари - близо 4 милионаот алкохол - близо 2 милионаи т.н. И кое по-специално му е умопомрачителното на ковида? Умопомрачително е, вярно, ама в медийната "нова реалност", а оттам - и в главите на ковид-истериците

127

Анонимен

преди 3 години

стига с този измислен мухобойка вирус

126

Анонимен

преди 3 години

Дали се водят отделно контролните тестове на хората, които проверяват дали са се изчистили? Или един човек може да даде 20 тина положителни проби, доката накрая излезнат двата отрицателни теста

125

До 125 Иванчо

преди 3 години

Отиди на булевард Витоша (Витошка го наричат тези от провинцията) и ми намери един човек без маска в магазините. Сега минах от там и не видях нито един без маска. Никой не иска засега да се носят маски на открито или докато ядеш и пиеш в заведенията, в които сервитьорките са с маски.

124

Pen

преди 3 години

Може ли да направите още един вариант на сайта който е без новини за "вируса" ? :))

123

Ники

преди 3 години

Kво се хвлят с бройката тестове, която хората са платили .... все едно аз да се хваля с техните служебни автомобили.

122

Анонимен

преди 3 години

Покрай вируса се убедих, че *** е диагноза.

121

Бай Иван

преди 3 години

До 128Отиди на Витошка и ми посочи 1 човек с маска.Отиди на пазара в Красно Село и ми посочи 1 човек с маска.Е за тва имаме по 200 заразени на ден.

120

Анонимен

преди 3 години

Соросссоидът се засегна от научния факт. Явно от истината го боли.

119

Анонимен

преди 3 години

В София случаите много намаляха, може би защото нормалните хота проявяват здрав разум и взимат простите предпазни мерки като маска в магазините. Само избирателите на ГЕРБ от гетата и някои на отчет в специализирани заведения продължават да не носят маски и се мислят за умни.

118

До Научен факт

преди 3 години

Колко пъти си изпитал този "научен факт" върху себе си? Май десетки хиляди пъти....

117

Допълнение

преди 3 години

"Най-здравият захват на света е този с който соросссоидните мажоретки стискат палците на краката си"А най-здравия възел е този с които си връзват маските.

116

Ганчо

преди 3 години

Сваляйте маските.....чшшшш, алоууууу, соррооссоида, да ти... маските казах, ти защо сваляш гащите и се навеждаш.

115

асдф

преди 3 години

споко ноемвриидва ваксината и всички параноици ще се успокоят.

114

Научен факт

преди 3 години

Най-здравият захват на света е този с който соросссоидните мажоретки стискат палците на краката си.

113

Анонимен

преди 3 години

То целият свят пропищя с този вирус, тук нашите ганчовци някой все ги лъже, все ги мотае..*** кой се занимава с вас бе, на кой му пука живи ли сте здрави ли сте та да ви прави конспирации? Какви мерки има тук, кой въобще контролира нещо, срещу какво протестирате - ръцете ли не може да си измиете, не може ли да не се бутате като селския п.р.ъ.ч в другите и два пъти на ден - в магазина или метрото да сложите по една маска, голям рев, голямо чудо?

112

Проф. Маскенщайн

преди 3 години

Маскираните *** трябва да бъдат въдворявани в маскарадни пандемиологични психиатрии и да им се прилага ударна маскотерапия от маскирани маскофреници.

111

Анонимен

преди 3 години

До ФактИ ние сме без мерки от няколко месеца но имаме седно по 10 починали на ден.

110

Анонимен

преди 3 години

*** бедните.Богатите и политиците не *** от вируса.Плащат си и ги лекуват.Как един политик не почина от корона за толкова време?!Има нещо гнило в тая работа!

109

Мяу

преди 3 години

Характерно за ковидиота е че постоянно го избива на политика и на някакъв средновековен мракобесен антикомунизъм и постоянно му се привижда как Радев или Нинова или Мангъров или Грипените идват и го заразяват с ковид. Това естествено доказва че е пълен кретеен. За едно е прав обаче - от Ф16 ковид не може да хване защото те все още не съществуват.