36

999

преди 3 години

Радев и Нинова играят в ЕДИН ОТБОР. НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ СА НЯКАКВИ КОНКУРЕНТИ. На Радев никой няма да му позволи да прави нова партия, защото ще разцепи БСП. Те се коматват от Един източник. Сметките са Нинова първо да спечели изборите март 2021. А след това Радев много лесно ще спечели втори мандат. Следва ОПОСКВАНЕ НА БАНКИ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО. ЗАЩОТО БСП И ДПС САМО МОГАТ ДА ВКАРВАТ В ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА, НО НЕ И ДА ИЗЛИЗАТ ОТ НЕЯ. ИСТОРИЧЕСКИ ДОКАЗАНО.

35

Анонимен

преди 3 години

До ГаньоИскаш ама не ти стиска!А излезте на протест да си го поискате това нещо!Ще излезете ама друг път)))Само ако ви заведат под Строй с автобуси да хвалите вожда20 човека от които 15 тъмно *** Иначе тука всички сте юнаци)

34

Анонимен

преди 3 години

До 39. А вие кои сте?

33

Анонимен

преди 3 години

Редакционният *** се труди с пот на чело да изпълни квотата от анти Президентски коментари))Не си мислете че 20 човека пишат коментариЕдин-двама са на смениЦелта е кликчета да има !и Интрига...

32

Реалист

преди 3 години

До ха-ха. Хе-хе, това с отиването го чета от 2013 и все не става.

31

Анонимен

преди 3 години

Радеф е сатана!

30

Анонимен

преди 3 години

Ужас!Повечето от коментиращите не могат да осмислят елементарен текст, а повтарят като папагали някакви опорки,които се чули по телевизията от Тиквата и сподвижници ..*** народ лесно се управлява -стриже се и се държи в кошара!Гледай как оскотелите пенсионери по селата примряха от кеф, че Бочко им подхвърли по 50 лв народна пара))))

29

Анонимен

преди 3 години

Радеф е празен човек!Не заслужава внимание!Не го публикувайте!Той е омразен и неприятен!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Радо шишарката успя да обедини нация...е срещу себе си, но и това е нещо. Бегай да буташ самолети фаатммак, за друго не ставаш. С военно висшо, което всеки полуграмотен може да го избута не ставаш за пред хора.

27

Анонимен

преди 3 години

Оставка вече не ни устройва!Да бяха я подали, когато трябваше!Сега ще има дела и присъди!

26

Анонимен

преди 3 години

Радев е голям българин и патриот!Наистина, изплю се в грозната паст на мафията и не се уплаши да покаже наглостта и, но това се оценява от нормалните хора, колкото и да не устройва шайката!

25

Протеста

преди 3 години

Оставката се търкаля по улиците. Паднаха и Бистрица :)

24

Чебурашка

преди 3 години

Фигуранта е озлобен комплексар с посредствен интелект и огромни амбиции. Готов е да пролее кръв и да подпали България само и само да отмъсти за нараненото си его. Вреден и опасен за България и българите!

23

Анонимен

преди 3 години

ФИГУРАНТА ПАДНА МНОГО НИСКО, ВМЕСТО ДА ВКАРА ЕДНОКНИЖНИЦИТЕ В ЗАТВОРА ТРЪГНА ДА ИМ НАЛАГА ВЕТО. КАКЪВ Е СМИСЪЛА ДА СЕ НАЛАГА ВЕТО НА НЯКОЙ СЪС ОТРИЦАТЕЛНО IQ И ДА ИМ ГОВОРИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ ТЕ ПРЕЗ ТУЙ ВРЕМЕ ПАК СИ ПЪЛНЯТ ШКАФЧЕТАТА И КАК,ВО ЩЕ НАПРАВИ ЩЕ СИ НАЛАГА ВЕТО А ТЕ ЩЕ СИ КРАДАТ. ФИГУРАНТСКА МУ РАБОТА.

22

Ха-ха

преди 3 години

Защо пък Радев трябва да преговаря с изро*дите от ГЕРБ,които и без това си отиват???Негова първа задача трябва да е нормализацията на страната след края на ГЕРБ!

21

Анонимен

преди 3 години

Само това оставаше. Да разрешим на неадекватния зелен чорап да прави служебно правителство. Че той е по нефелен и от Корнито.Не знам ,какъв летец е бил но ,като президент(обединител на нацията) е КРЪГЛА НУЛА.

20

Анонимен

преди 3 години

Румене как ще обясниш понятието Насилствено Похристиянизиране на Българите през 866 г. от Византия при Борис I на твойте избиратели Защото в Чужбина се изучава Процеса Християнизиране а у нас НИ ЧУЛ НИ ВИДЯЛ

19

Доктор

преди 3 години

Горкият Фигурант , гледахме го как просъсква през зъби и срича злобните си слова , сякаш Борисов го е стиснал с два пръста за гърлото ! Суратът на този миндебурин излъчва злоба, наглост и простащина ! Е, случихме на държавен непрокопсаник !

18

Шок

преди 3 години

Погледнахте ли днес като се изтъпани оня ми ти зелен чорап - изумителна прилика с Тодор Живков !!! И не само по физиономия , но и като посредствено мислене. Дори като рецитира написаните му простотии, прави паузи и натъртвания, защото си мисли , че е пред войниците на плаца. Айде бегай, Фигуранте, бегай да си въртиш "коремното", не е за теб тази работа!!! За тази работа си требе интелект , а не потна фуражка !!!

17

ХА ХА ХА

преди 3 години

Имаме пРезидент и МП, които разделят народа.Но ги обединява агентурно минало в ДС и членство в БКП...