44

Анонимен

преди 3 години

46 ти върховенство на закона е например ако някой си загради държавен път и част от морето и пусне мутрите си да се подиграват с националното знаме да бъде задържан на същия ден и съден заедно с мутрите си, а не великия вожд да излезе и да каже че хората били провокатори само един абсолютен тъnан може да се изрази така и това е пример за тотална липса на върховенство на закон

43

Анонимен

преди 3 години

Какво е туй 'върховенство на закона" ? Кой закон? Кой го е писал? Гласуван ли е от народите на ЕС или само от шепа ново-комунисти са си го измислили????Нас, държавите преминалите през прекрсания комунизъм, трудно могат да преметнат със сладки приказки. Ама гледам и девствените западняци се усещат.

42

Анонимен

преди 3 години

Германци, дръжте си мръсните пари! Ние пък ще си държим на нашите християнски ценности.

41

Анонимен

преди 3 години

" ....наказанията за нарушения на върховенството на закона да включват временно спиране на финансирането от ЕС "ЕС искат да изгонят Унгария, Полша и Чехия. Извиват им ръцете за това, че не изпълняват решенията на ЕС по въпроса за приемане на мигранти.Това ще е началото на разпада на ЕС.

40

Устафка

преди 3 години

Затова е бързият кредит от 5млрд., защото от догодина евраци може и да няма.

39

Хахаха

преди 3 години

Меркел какво ще каже за гигантскага корупция със скандала Дизелгейт.Доказа се, че държавните институции са прикривали дълги години лъжата.А скандалът Уайъркард ?Само за тези два корупционни скандала и липса на върховенство на закона Германия 100 години не трябва да има достъп до фондовете на ЕС

38

а бе еййй

преди 3 години

До 40 Анонименмен никой не ме е изличал да работя на запад а просто ми предлагат по-добри условия . а местните велможи ги избирате вие в България които ви подхвърлят трохички-15 % увеличение на заплатите на даскалите,30% на администрацията и т.н. защо народа не подкрепя протеста...да не искаш немците да дойдат да протестират заради вас??

37

Анонимен

преди 3 години

Германия никакъв донор не е, тя извлича най-ценното от Източна Европа: кадрите. От ядрени инженери до миячи и всичко между тях. А в замяна подхвърля трохи на местните велможи. Германия е износител на корупция. Германия храни режимите в И. Европа. Германия създаде Герб. Германия е отвратителна.

36

Анонимен

преди 3 години

В Германия корупцията се нарича лобизъм, политика, натиск, санкции, държавни фондации за плащане на пари на премиери за партиите им.

35

Анонимен

преди 3 години

Точихме нефт, газ, технологии от Съветския съюз и той избяга. Германия иска ли да избяга от ролята си на донор на ***?Съветския съюз ни построи индустрии и заводи, а Германия ни прави цехчета за 100 черноработника.Съветския съюз ни даде военна индустрия за милиарди. Германия ни продаваше през 1915 и 1941 година патрони и снаряди.

34

Христо Христов

преди 3 години

На немеца корупцията е в гените му. Затова и персепшън индексът им е нисък. Корупцията движи немските икономика, бизнес, политика, наука и общество.

33

Христо Христов

преди 3 години

До 14Само бавномислещите като теб не не са разбрали за какво става дума...

32

Анонимен

преди 3 години

Шрьодер получаваше подкупи и издаваше държавни тайни на Русия, но не лежа в затвора защото в корумпираните страни престъпниците са на свобода.

31

Анонимен

преди 3 години

Германия е корумпирана, Франц Бекенбауер го хванаха в корупция покрай световното. Но не лежа в затвора защото в корумпираните държави престъпниците са на свобода.

30

Христо Христов

преди 3 години

До 3Който плаща - той поръчва музиката!Дручг е въпросът дали искаш да си *** на въженце дето ще играе...

29

Анонимен

преди 3 години

Това не е ли подкуп?

28

Анонимен

преди 3 години

Абсурдно е говорят за борба с корупцията и после се обръщат и казват, направето тава или няма пари, направете онова или няма пари, което е корупция. Някой да разследва немците за корупция.

27

Анонимен

преди 3 години

ЕС е трагикомедия, а Германия се държи сякаш ЕС е райх.

26

Анонимен

преди 3 години

Полша може да стане първия американски щат на територията на Европа.

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПолша ще напусне ЕС когато Полша реши. Пoнял?