74

турчеляк е проклятие

преди 3 години

На всички е ясно, че тази война е подклаждана от турция.турците са като ромеите. турчин ако не убие днес и ромей ако не крадне, не заспива.

73

ТЮРК

преди 3 години

До АнонименТОва е вярни. Тюрките сме доста голяма фамилия от тюрски родове. Преди десетилетия във всички турски империи са живеели етноси от различни групи както и българи в Азия и са говорели на старо турски а през 650-те години приемате славянството и си променяте имената.

72

Анонимен

преди 3 години

75 Явно ти се ще да е така но за сьжаление заради подьржане на Катар и най вече за разследването на журналиста Джемал Кашикчи който е убит от тях и се наложи да признаят .Престонаследника отмьщава по тяхно си.Невьзможно да са против интересите на евреите и да са с Иран в един отбор.

71

Bg

преди 3 години

турците са слаба работа щом избягаха от гърците сега тръгнаха срещу арменците не знам и от май ще си тръгнат по слаб противник трябва да им се намери някое племе в Африка да се бият .

70

До 64

преди 3 години

А ако се проведе референдум в Кърджали или в Лудогорието? Не може чрез референдум да вземаш територия от една държава и да я даваш на друга. Щом не искат арменците да са граждани на Азербайджан - да отиват в Армения.

69

Анонимен

преди 3 години

Я смотрю на город мой, суровый монолит.Я смотрю - и боль в груди, руин печальный вид.Здесь нещадно все сметая пронеслась война,Горький след оставив нам и память навсегда.

68

Адмирал Неархос МАКЕ

преди 3 години

МАЙК ПОМПЕО БЕШЕ 30 ЧАСА В ТЕССАЛОНИКЕ ОТ СЪБОТА 10 СУТРИНТА ДО 16 СЛЕДОБЕД В НЕДЕЛЯ !!ТАМ ГО КАЗА НА ПОДИУМА = '''ТУРКИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАЗАНА ОТ БОЙ , АКО ИСКАТ ДА ИМА ТУРКИЯ, ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ НА ООН И НА МЕЖДУНААРОДНИЯ СЪД В ХАГА, И ПО МОРСКОТО ПРАВО В ЛОНДОН ! '''ГЪРЦИЯ Е ПРЕДЕЛНО ГОТОВА ДА ПОКАЖЕ ВЕЧНИТЕ ДЕБРИ -- на Ерджоган и на останалите турци . И да ги прати да видят Алах отблизо .

67

Алена жътва

преди 3 години

Междувременно, турските дронове вършеят яко...

66

Анонимен

преди 3 години

Саудитска Арабия току-що въведе пълно ембарго на всички стоки от Пуйкистан, заради поддръжката на Еpcдyxaн за агресията на Азербайджан срещу Армения!Даже мюсюлманите го заплюха тоя мустакат плyжек!!!

65

Анонимен

преди 3 години

Предлагам държавата да заплати билета на всички арменски доброволци Бабикян,Мабикян ,Телевизян нека да отидат и даже да останат там за да помогнат на родината си със безценните си умения

64

179

преди 3 години

Номер 56 Кадиров е поставено лице на Путин и до тук...

63

пецата

преди 3 години

Каква мобилизация , то в Русия има повече арменци от самата армения , ще ги привикват от русия ли, азербайджан ги поддържа турция съответно нато , нещо се случва но на нас никой няма да ни разкаже, щом е спорна точка значи има някаква геостратегическа важност

62

Анонимен

преди 3 години

Няма олимпиади, мачове. Ще гледаме реалити шоу Азербайджан-Армения.Къде дават преки включвания?Нашите страхливци журналисти ще отидат ли в нагорни карабах да снимат?Няма смели журналисти като Елена Йончева. Сегашните снимат само пред празните сгради на властта след работно време.Защо стоят пред празните сгради в 19 часа? Това е прякото им предаване.

61

Капитан Планета

преди 3 години

До БаревРамбо печели битки,но губи войните .Затова го няма в битките след 1991г. и САЩ печели всички войни .Войната е екипна работа.Рамбо носи лош късмет;)

60

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВоенния персонал си е военен персонал за "доброволците" е задължителна мобилизацията...;

59

Анонимен

преди 3 години

Нагорни Карабах исторически винаги е бил арменски, но след 1920 година е бил разделен на две и една част попада в Азербайджан, въпреки че е населен предимно с арменци. Населението на сегашната република там през 1939 година - общо население от 15837 души, в т.ч. арменци 132800(88%), азери 14053(9,3%), руснаци 3174(2,1%), украинци 436, други 374. След Втората световна война броя на азерите се увеличава много, а на всички останали намалява много. През 2005 година арменците са 99,7% от населението.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63 Този модел се оказа изключително ефективен, ако наоколо няма американци. А те, независимо от избора на президента вече няма да се мешат и само ще гледат сеир, когато това не ги засяга пряко. Необходимо ни е спешно превъоръжаване, но понеже няма бюджет е необходимо да се наложи 30% милитъри налог при закупуване на всякакви нови недвижими активи и коли, изчислено по пазарни цени. Това е значително о-добре от премахването на плоския данък. Който откаже, да се разстрелва публично.

57

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХвърля се с калшника само срещу цивилни, иначе после ходи да моли на истинските войнствени нации да го спасяват....

56

антизападопоклонник

преди 3 години

Армения, въпреки че е малка, може да се похвали с това, че никога не е била напълно изоставяна нито от САЩ, нито от Русия. В крайна сметка този Нагорни Карабах е един беден планински регион и не ми е ясно каква толкова голяма ценност представлява за Азербайджан. Нека да проведат един референдум там и при условие, че болшинството са за преминаване към Армения, да бъде присъединен към Армения по принципа на Хатай към Турция и Крим към Русия.

55

Анонимен

преди 3 години

За лобита знаем, но арменците и евреите са врагове от няколко хиляди години...