76

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е мошенник и е мразен от най-малко половин Америка. САЩ са за смях с такъв президент

75

Анонимен

преди 3 години

Президент Доналд Трумп е пич и американският народ го обича !!!

74

Анонимен

преди 3 години

Семейство Байдън имат много повече да обясняват за поризхода на парите си на американския народ,а не Тръмп.

73

Диана

преди 3 години

Ако Тръмп е прав, няма никакъв проблем да обори тези твърдения с документи...

72

Анонимен

преди 3 години

До Американците НИКОГА"на жидюхите им остава единственно да убият Тръмп,така като убиха Кенеди"Че тръмп работи за тях. Защо да го трепат?

71

Христо Христов

преди 3 години

До НаблюдателСори пич, ама си смешен - виж списъка със спонсорите на клинтън... и не ми разправяй, че са американски евреи, щото тук нашите евреи соломон паси и леа коен помогнаха на полуевреина луканов да спаси бкп от разпад, за да разрушат България.ПП. Аман от вувузели на фалшивите брюкселски опорки.

70

Знаещ

преди 3 години

Ако Тръмп -Дъмп беше невинен щеше да си размахва данъчната декларация от години. Но той МЪЛЧИ и я крие ! Защо ? Защо се притеснява да разкрие финансовото си състояние - нещо,което са направили всички предишни президенти ? Много просто- защото е мошенник, лъжец и измамник. Умира от страх, че ще се разкрият финансовите му машинации, задлъжнялост и зависимост от чужди интереси . Чака го съд и затвор .

69

Наблюдател

преди 3 години

Тръмп е обвиняван за това , че е зависим от големи финансови акули от чужбина, което го прави слуга на чужди на страната интереси . Всичко останало е маловажно, но да избереш президент който не се води от американските интереси заради неговата задлъжнялост - това поставя страната в опасност.

68

Христо Христов

преди 3 години

До Ффффф"Тръмп спечели с помощта на Путин" - на калпава ракета, космосът и крив... та и троловете и сте такива - калпави.ПП. Клатят се лошо брюкселските опорки, ще трябва и ти сат гражданите за европейско развитие пак да сменяш господаря.

67

Христо Христов

преди 3 години

До ФффффБраво на бащата на Тръмп, че не е пратил сина си убиец за интересите на банда престъпни политици.Дълг на всеки родител е да стори това.

66

Ффффф

преди 3 години

Тръмп използва президентския си мандат точно като наш Бойко използва премиерския си пост. Да трупа тайно парички. В САЩ оня не иска да декларира доходи , за да не му лъснат далаверите , точно както у нас Бат Бойко крие всичко свързано с "шкафчето" ... къщата в Барселона ... далаверите със синтетична дрога ... фабричката си в Турция ... частния си остров ... Като две капки вода.

65

До 77ми

преди 3 години

Какъв милиардер е тоз рижо къносан клоун, бе? Кредитен измамник, я се поразрови и виж колко фалита е обявил преди изобщо да си чул за него? Това е типичния нагъл лицемерник, който вярва, че СВЕТА работи за него. Гнусното е, че подобно котило дебилни наглеци ги назначиха за управници и други *** се гаврят с хората по целия свят.

64

Ффффф

преди 3 години

...А това че 6 ШЕСТ пъти е бягал да се крие под леглото когато за го викали за задължителна военна служба като малък. Има го дори и в боиграфията му... разбира се че не в руското издание . Прочети английския оригинал . Там има и копие на документ , в който тати Фред е използвал връзките си за да го задраскат.Великия бъдеш главнокомандващ... той затова изтегля войски. Щото не знае какво да ги прави.Гледай и записите от клоунадата му в КечМания . Ще се смееш с глас на "милиардера" с милиардите.

63

Ффффф

преди 3 години

До пффффМилиардер отиде да управлява държава ....Тръмп спечели с помоща на Путин. Гледай му пресконференцията където със собствената си уста казва - Да, на изборите имаше хакерска намеса от Русия . Кого мислиш че са подкрепяли Путинчетата ? Хилъри ?Тръмп точно преди предишните избори БЕШЕ ПОДСЪДИМ / източник - Вашингтон Поуст / за измами с онлайн обучение. Не компанията му . Лично той. Които нагло прекрати след като го избраха .А какво ще кажеш за напъните му да приемат Раша в Г7 ?

62

пфффф

преди 3 години

Милиардер отиде да управлява държава вместо да си гледа милиардите, сега се опитват да го изкарат изпрошнал. Никой ли няма да пита как разни мухльовци отидоха на държавна заплата и си купиха по 50 апартамента. Тоя отиде с милиардите и работи за някойлко стотин хиляди на година. Е*АВАТЕ ЛИ СЕ С ТИЯ ФЕЙК СТАТИИ? Имам проблем с прошляци които стават милиардери от властта не братното !

61

Анонимен

преди 3 години

От Комсомолская Правда пак пишат яки фейкове, а нашите преписвачи преписват само от там. Абе сменете малко източника, бре другари! То бива, бива слугинаж, ама това вашето минава всякакви граници!

60

Анонимен

преди 3 години

Синът на Байдън не купи ли газапровода на Украйна???Тръмп поне не е в комбина с фашисти като тези в Украйна, нали???

59

за Тръмп

преди 3 години

Какъвто и да е Тръмп..................не е идеален, това е ясно..............е 100 пъти за предпочитане за президент на САЩ в сравнение с демократите на Байдън и Килъри Клинтън, които са слуги на Сатаната..................те всички са вербувани от една сатанинска секта "Череп и кости"!Може да прочетете, има достатъчно информация в нета!!

58

Анонимен

преди 3 години

""Бутафорен бизнесмен ли е Тръмп и защо не плаща данъци?"".......... оооо, в България всите политици и управляващи са такива - бутафорни и крадливи!

57

Анонимен

преди 3 години

До 53Както каза, премиерът на фабриката за лъжи - холандия, рюте, аа да защити лъжеца, външен министър на фабриката за лъжи - холандия, халбе зайлстра: " лъжата в политиката не е грях".