13

Minuvach

преди 3 години

До РазуменВашият модел е село Галиче, нормално е да печелите. Ако не гласуват за вас горките селяни ше ги избиете като пилци.

12

Разумен

преди 3 години

Към номер 1. Преди да бързаш да пишеш, събери информация, за да не се излагаш. Видя ли какво стана? От 22 броя населени места с частични местни избори 15 се печелят още на 1-ви тур от ГЕРБ или подкрепени от ГЕРБ. Това какво прави в проценти? 70%. В две места ще има балотаж и то с превес на кандидат на ГЕРБ. Съчувствам на журналистите от този и други подобни сайтове. Трябва голямо усукване, хем да отразиш новина, хем да я изопачиш. И глупаците да се радват! Пилци се броят наесен, байно!

11

Избори бг

преди 3 години

Естествено, че в септември ще си изберат УАЗ-ка за кмет.

10

Марио Пузо

преди 3 години

Семейство Рачеви държи цели Септември...както навремето Гамбино държеше Ню Йорк!!!

9

До 1

преди 3 години

Или си се напиил яко снощи или...Това исках да кажа

8

До 1

преди 3 години

Или си се научил яко снощи или просто не си в час.А иначе тези избори са наистина показателни.Две трети от местата са спечелени от ГЕРБ .Сега не казвай ,че изборите са манипулирани !

7

Днес манипулира

преди 3 години

Вчера ГЕРБ спечелиха 70 на 100 от кметските места.А този измислен сайт представя всичко на обратно.Засрамете се !Или и вие сте на издръжка от Дубай !

6

Анонимен

преди 3 години

Поредното промиване на мозъци хората масово не гласуват, но това не се споменава. Удобно се посочват с колко %-та са спечелили, но не се пише колко %-та са гласувалите.

5

Пешева

преди 3 години

До Пак манипулацияДобре казано и много вярно !Крайно време е всички платени под-логи които драскат и *** и лъжат тук в полза на шепата метежници - да млъкнат или да се хвълат от Аспаруховия мост.Същото трябва да направят и всички платени и лъжливи медии, които два месеца ни убеждават, "че цяла България протестира по площадите".Да не забравя и платените социологически агенции, които съвсем услужливо (за този които им е платил) даваха данни които се вижда, че нямат нищо общо с реалността.

4

Анонимен

преди 3 години

Някой ще сумира ли гласовете по партии от всички населени места.

3

Пак манипулация

преди 3 години

За пореден път виждам как медиите се опитват да лъжат и манипулират хората.От по-горе написаното човек остава с впечатлението, че БСП, ДПС и ДБ са победителите от проведените вчера частични избори.А истината е следната :От 22 населени места в които се проведоха вчера избори, в :- 15 от тях печелят кандидати издигнати или подкрепени от ГЕРБ (вкл. най-големите Септември и Стрелча);- 3 са от БСП;- 1 от ДПС;- 1 от ДБ- 2 балотаж между ГЕРБ и БСПТова е истината !Другото са лъжи и манипулации

2

Анонимен

преди 3 години

В Септември Васка Рачева е съпруга на отстранения кмет за конфликт на интереси Марин Рачев от ГЕРБ! Да им е честита!

1

Гост

преди 3 години

Тези избори са показателни - какво ще се случи с гербаджиите на парламентарните такива ! Увисна им цифуняка ! ХА-ХА !