15

Анонимен

преди 3 години

"тези, които се нуждаят от международна закрила" - не са мигранти, наричат се бежанци. Твакива, като тях боко ги връща в разрес със международното право и никой не му търси сметка. Ето това представлява евро*ейският съюз лицемерна ко*ина

14

Христо Христов

преди 3 години

".... да финансират връщането ... на онези, които нямат право да останат в Европа - каза фон дер Лайен..."И ко, меркел и австрийсконемскохоландските нпо-та ги вкарват, вишеградците да плащат за връщането.България трябва ди излезе от лицемерния ес!

13

Христо Христов

преди 3 години

Тиквата отдавна приема деца-бежанци. Виж демогравските справки на нси.ЕС тихомълком продължава да изпълнява плана си за прием на 100 000 000 нето имигранта до 2050та.

12

зяпач

преди 3 години

Трябва да сме спокойни,пълничкият войвода ни ази от мигранти.24/7 е на границата.

11

Анонимен

преди 3 години

ГЛУПОСТИ на търкалета!"ЕК е готова да ни подкрепи и с финансиране, и с експертиза"=ЕС и ЕК ще дадат пари, но за България остава задължението да ги върнем "по родните места", защото ЕК и ЕС не могат!Тези, които не върнем в рамките на 8 месеца, остават тук (ЕК и ЕС вече са си платили и не им дреме за бантустана България).Радвайте се на високопарни изказвания, но мислете за последствията!

10

Анонимен

преди 3 години

Преведено означава, че либерастите в еврогейския съюз вече яко ги е шyбе да не паднат от власт и ще превърнат България във втори бежански лагер след Гърция. Тиквата вече се нави да приема деца на бежанци.

9

Анонимен

преди 3 години

Тази важна роля на България за мигрантите ще ни излезе през носа.Има ли още желаещи да печелят избори ?

8

Анонимен

преди 3 години

Харесвам Орбан.Яростно защитава народа си и държавата си. Мисли 100 години напред. А Европа, защо така се усука в калчища ?Европейските бюрократи начело с Меркел много повърхностно са проучвали историята.Харесвам Вишеградската четворка.Би било добре да влезе вътре и България и да станем петорка.

7

Анонимен

преди 3 години

" Полша, Унгария и Чехия отказват да приемат бежанци, затова .... Брюксел е предвидил......гъвкава солидарност т.е. тези, които не искат да приемат мигранти..... да финансират връщането .......на онези, които нямат право да останат в Европа - каза фон дер Лайен"Браво на Полша, Унгария и Чехия.От къде на къде ще ни натоварват с още разходи, за това, че Меркел покани *** и Пульо да дойде да живее в Европа.Меркел и Сие да заселят всички при себе си, в своите квартали.

6

Евробюрократите

преди 3 години

трябвало да работят за хората, а не за правителствата. Много правилно, ние даже знаем приблизително за кои хора работят - те са големите акционери, членовете на управителните и надзорните съвети на мегакорпорациите. Както беше при соца - "Всичко за благото на човека". И името на човека го знаехме.Затова който говори за върховенството на закона в ЕвроСССР - заплюйте го като жалък лицемер и го забравете.

5

Христо Христов

преди 3 години

"...според популистите в много държави те застрашават европейския начин на живот..." - да, така смятат тези, които мислат за народите си... а лубералпсихопатите в брюксел, които не мислят за народите, европа трябва да приеме 100 000 000 имигранта нето до 2050та... и ги вкарват.България трябва да излезе от лицемерния ес!

4

Анонимен

преди 3 години

Ердоган прибра всичките мигранти и ги ползва за оръжие срещу ЕС. Ако Ердоган ги пусне ще излезе, че не сме граница на ЕС, а един разграден двор дето не e важен за никой. Ердоган май изклати всички със 200 и сега се репчи и на Гърция а Путин му помага. Макрон пък каза, че НАТО е в мозъчна смърт.

3

Анонимен

преди 3 години

Пазарът за евтини и некачествени европейски *** се разширява! За няколко петилетки ще си оправим демографския баланс,а каквито сме чевръсти,може и за по-малко!Щем нещем,ще приемем еврото,тогава ще ни държат на още по-къса каишка и всичко си идва на мястото!

2

Анонимен

преди 3 години

Когато се казва "финансиране", трябва да се уточни финансиране на какво. Ако е финансиране на изграждане на бежански лагери в България... Самия факт, че се премълчава какво точно ще се финансира, е леко тревожен.

1

Анонимен

преди 3 години

Меркел ги кани, да си зима, няма да отглеждаме нелегални!