18

Анонимен

преди 3 години

Урановите мини се нуждаят от работна ръка, най-подходящи са герберастките ***!

17

До 16

преди 3 години

16Анонименпреди 7 секунди 0 1Гербавата твар мре! Колкото и да не ви се иска на платените ***. Миризмата на леш и корупция се носи навсякъде.Свърши безконтролното крадене!###############Толкова си прозрачен,че няма накъде повече. Един и същ коментар с дни наред.Толкова ли нямаш мозък да измислиш нещо друго!?Явно нямаш.

16

Честен българин

преди 3 години

Другите партии са чесни и не крадат, само ГЕРБ краде, значи требе да смениме ГЕРБ с некоя друга партия и да ни дигнат доходите да взимаме големи серезета и мерезета и да караме само джипки джиели 4матик купе защоти ние българите сме честен народ и заслужаваме добър стандарт на живот.

15

Анонимен

преди 3 години

На сцената музикантите поискаха повече свобода, плурализъм и гражданско общество##############################Защо не виждам думата оставка!?Значи можело да се държат нормално ,като европейци.

14

Слави Трифонов

преди 3 години

във Фейсбук: "Твърдо за ЕС и НАТО"!

13

Тонката

преди 3 години

Системата ни убива:):):):)

12

Анонимен

преди 3 години

Концерти, плакати, хора с искания за промени. Едно нещо само липсва - лидер! Утре кой ще е отговорен ако нещата пак си тръгнат по същия начин?!

11

Ха ха ха

преди 3 години

Те вече на разхождащите се хора започнаха да казват протест ! Само дето хората не знаят, че протестират !

10

ЕС и САЩ

преди 3 години

ЕС и САЩ подкрепят ГЕРБ и Бойко Борисов.

9

Анонимен

преди 3 години

Защо протестират? Всяка друга политическа сила е алтернатива на ГЕРБ, всички са европатлантици и натовци, твърдо за ЕС и НАТО и ако дойде на власт ще изпълнявва заповедите на господарите от Брюксел и Вашингтон. Каква полза да се сменя ГЕРБ? Това няма нищо да промени. Ама ГЕРБ крадат! Е другите няма ли да крадат?

8

Сбирка

преди 3 години

И тази сбирка се оказа тотален провал, кото и предходните. На концертът щели да бъдат световно известни групи ....Кои бяха А ?! Днес в парха хората бяха в пъти по вечеЖалка историйка, но най жалко е,че протестърите не схванаха, че оставка няма да има, че за милиони българи това фиаско е не съществено и не значимо . Кой и как ще ни управлява ще решат нормалните, трудещи се хора на изморите в края на март 2021 година, а не шепа кресльовци по кръстовища, улици и площади.

7

Изнервен

преди 3 години

До 6. Е заради такива коментари като твоя хората пак ще изберат ГЕРБ. Дано да разбираш посланието ми.

6

Анонимен

преди 3 години

Хайде, да сваляме лошите и да идват добрите и след 30 години пак!

5

Анонимен

преди 3 години

Този протест, вместо да променя статуквото в държавата, стана част от статуквото в държавата. Нали уж щяхте да въведете пряка демокрация, като в Швейцария, какво стана? Не знаете как да гласувате с двуцветни картони над главите си ли? Белия картон за ДА, червения картон за НЕ на дадено колективно решение. Вие прости ли сте, или просто сте платени протестиращи?

4

Анонимен

преди 3 години

Дори и участието на легендарни групи не може да събере нужната маса от народ. :))))))Смятай колко са я закъсали от Отровното трио. :)))))))))Поне да кажат какви са били хонорарите им, както се полага за политическа агитация :))))

3

Гражданин

преди 3 години

Е това е, така трябва да се протестира - интелигентно. Но ако младите искат да поемат нещата в свои ръце да намерят начин да направят партия. Иначе сега хубаво пеят и танцуват, но после в листите и в парламента ще са същите стари мутри.

2

Бау

преди 3 години

наблягам на "десетки хора", не стотици не и хиляди :D

1

Анонимен

преди 3 години

А такаааа... Музика на Орлов мост!!? А една тиква се търкаляше към МС.....