36

Тото

преди 3 години

До АнонименВ грешка си, в някой държави може би е 1,8%-2%, но ако погледнеш тотал числата за цял свят починали спрямо заболели е 4%. Ей заради такива изказвания, даже и от "гурото" Кънчев после ни слагат в някви стъкмистики.

35

65

преди 3 години

А положението и сега е сериозно.И то идва от децата ,които го карат безсимптомно.Никой не знае след време как ще им се отрази на организма.

34

65

преди 3 години

Ще коментирам само едно изречение на др.Балтов.- ,,Пациентите буквално чакат нещата да станат нетърпими"Ами не е така.Познавам 20човека ,които имат поне 5 теста,само защото през 10 дни са хремави.Ама имат пари ,че това са 500лв за 2-3 месеца.И познавам други ,които спестяват за тестове евентуално за през зимата.Всечке сме настръхнали.А ние кажете на хората как да ще направите ако дойде човек с признаци ,без пари и моли за тест?? Ще го върнете, ще го приемете в б-ца, или на кредит ще му е теста?

33

Анонимен

преди 3 години

Носете си маските правилно.Лекарите са ни дърти.Скоро ще каталясат.

32

Анонимен

преди 3 години

Тук се говори, че гурбетчиите носят заразата от чужбина, ама имаме и комунистически страни, които още са зад ,, желязна завеса,,. Защо при тях бушува заразата?Явно мерките у нас са ефективни за сега.

31

Анонимен

преди 3 години

Некакъв яловец писал се Грипен се изаказа на метеното с две ?? и три !!!Бегай при Меркел и Макрон и марш на училище за родители.

30

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

31виНапълно съгласен с тебе.Ти си точно един такъв пример за осакатено от ПСР тест дете??!!

29

Щирлиц

преди 3 години

Няма никакъв вирус.Стига всявахте паника.

28

Анонимен

преди 3 години

Балтов е лъжец!

27

Анонимен

преди 3 години

Тиквен лакей

26

Анонимен

преди 3 години

Остров на глупостта е България. Всички разбраха, че ги лъжем ,защото правим малко тестове, затова ни карантинират почти навсякъде. Многото смъртни случаи показват, че има скрита зараза и по-трагичният извод, здравната система е пълен провал ! Хората отиват в болница като няма накъде, защото знаят, че живи да излязат оттам е голям късмет!

25

Кико

преди 3 години

Превод: "Нищо не разбирам, нищо не правя, ама искам широка подкрепа."

24

Балтьо Балтевски

преди 3 години

Чудесни бузки е заформил Балтичката, не е като да е на минимална заплата!

23

Анонимен

преди 3 години

Тия са или некомпетентни, или ***! Но във всеки случай ни лъжат с данните.

22

Анонимен

преди 3 години

Високата смъртност може и да се дължи на многото неустановени които го карат на крак. С началото на учебната година изскочиха много скрити от системата. От тях по веригата се предава и само тежките търсят помощ в болница, където установявайки ги, прикриват контакти, особено на пристигнали за 20-30 дена роднини и внуци от чужбина. Щото 14 дена карантина изяжда по голяма част времето в което обикалят роднини и почиват на морето. А за болни работещи сами се сещайте що не си вземат болнични.

21

Анонимен

преди 3 години

Гледаме страните от Балканите навсякъде смъртността е между 1.5-2.8% единствено в България и Македония смъртността е около 4%,което ще рече,че здравната ни система която е функция на държавата ни НЕ СЕ Е СПРАВИЛА ДОБРЕ!

20

Анонимен

преди 3 години

Осъров с недостатъчно изследвани ли се има предвид? Ако е така е прав. А Балтов откъде си вади прогнозите и очакванията след като Катранджиев каза, че нито един математически модел не е близо до действителността? Правилно би било да де планира за най-лошия сценарий, но кой ще го измисли? Този от БАН дето обяснява колко са ненужни маските?

19

Emigrant

преди 3 години

Бих отправил предложение лъм правителството за тези които се гевезят и правят на откачалки,да се направи анкета и в официален документ на държавата да се подпишеш,ти който не се страхуваш от нищо и не вярваш в нищо,че ако се заразиш от тази болест,няма да имаш право на лечение в държавни болници,а ще си плащаш в частни!И минимум един път месечно да прекарваш в отделение за КОВИД болни по 24 часа без маска и предпазни средства,хей тъй майтапчийската на късмет,с което да докажеш,че няма КОВИД!!

18

Emigrant

преди 3 години

Как леко прозира дългата ръка на черепягата,сатанинова,грипена и вся асталная ***!!долу Мутафчийски,целта е да ни ограничат свободите,целта им е да ни плашат?!Само част от тапизмите в този сайт,а и във всички останали!Ами как да ви плашат,като вие сте неустрашими,начело с Гамена Грипенов рзмахал юмруци на Шипка ,като чутовен руски казак с цяла тълпа руски българи развяли неустрашимо руското знаме?!Ясно,че ни вирус ви плаши ни закон,щом трябва да съборите законното правителство на БГ!!

17

Анонимен

преди 3 години

И какъв "остров" сме? Статистиката говори,че смъртността в световен мащаб е някъде около три процента от заболелите,а при нас е четири процента!