38

Анонимен

преди 3 години

Ооо! Нон стоп мислим за тези сблъсъци. Смятаме даже да ви пратим бойко и гешето да ви оправят.

37

Газов хъб

преди 3 години

До до 39 "който не можем да получим заради арменските сепаристи."Може би искаш газ от Боб?

36

Анонимен

преди 3 години

Има една тройка Турция ,Пакистан и Азербайджан. Не си питат кой крив кой прав веднага помагат. Така е било.За Израел, Азербайджан е стратегически партньор срещу Иран помагал е много.Дори по време на кризата с кораба с Израел и Турция взеха неутрална позиция.Иначе имат дрони израелски сьщо.

35

Emin

преди 3 години

6 азерски села са освободени от арменска окупация. Дадоха как азерската се разплака в ефир докато го съобщава. Целият Карабаа скоро ще е пак турско.

34

до 39

преди 3 години

Арменците се поискали помощ по линия на военен сьюз. Руснаците са им отказали с думите че битките се водят не в Армения но са склонили на самолет техника да пратят.Грузия не дал въздушното пространство и се наложило да обикалят през Иран.Иран тайно обмислял свои хора да прехвърли в Карабаа.Израел има военен сьюз сьс Азербейджан ,днес благодариха за самолета.Ние имаме договор за газ с Азербейджан ,който не можем да получим заради арменските сепаристи.

33

Голямото ви акане.

преди 3 години

В Европа много се радват на твоето боядисана глава и с радост биха я подарили на ердо. Но той не е глупав да ви вземе.

32

Анонимен

преди 3 години

Днес питах съседите, никой не е чувал и за едните и за другите. Не ги интересува нещо случващо се на хиляди километри.Просто поредата глупост да има какво да пише

31

Pashazade

преди 3 години

90-те като се биха, турците ги подкрепиха като имаше много доброволци, както и чеченци и дагестанци. Но арменците се оказа костелив орех, все пак кавказци. Турците малко разочаровани останаха, че братята азери се оказаха не много добри войници. Може би, защото са и шиити. Дано са си взели поука и този път се възползват от турската помощ. Скоро Аллах да отреди над Карабаа да се развее азерско-мюсюлманския байрак, ИншаАллах.

30

ГОЛЯМАТА екскурзия!!

преди 3 години

М'да! Крайно време е ЕС да съставят собствна национална европейска армия и да няма НАТО-МАТО!Да стане ЕС най-голямата мощ в света и никой да не се облагодетелства повече на гърба на европееца а който не се чувства европеец свободен е да хване пътя надолу,надолу където му видят очите та чак до Анадола! И по доле!!

29

Мда

преди 3 години

Ряз*аните карабини са във възторг,но скоро ще овесят носове.Досега азерите винаги предизвикват конфликти и накрая се оттеглят позорно,отново ще стане същото,като тоя път ще си изпатят и турските им ментори.Нормално.

28

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Турците почнаха да пускат клип след клип,От днес от Армения - клиповете са без коментар - излишен е.Турските дрони - Буквално размазват арменците,бункери, оръжейни складове, пуснаха клип и с ПВОто - турския дрон смаза ПВО то като консервна кутийка, радара се въртеше беше включен и хоп - бум - куп ламаринаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

27

Ясен Желязков

преди 3 години

Последно с коя държава ще се бием? Питам, защото като бях преди 30 години в казармата стратегически враг ни бяха гърците. Учехме и за въоръжението им -полуавтоматични пушки, не мога да се сетя какви точно, вероятно американски. Казваха ни и за хеликоптерите им, артилерия и други подобни. Ние пък имахме 9-10 бойни машини в ротата и 18 картечници, автоматчици около 60, РПГ(базука, противотанкови оръдия), 9-10. Щяхме да ги правим на пух и прах. Затова пак питам - с кого ще се бием. Има ли нов враг

26

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Според английски вестник,Турските дрони днес са ликвидирали ПВО С300 в Армения,И са пуснали клип от днес как Дроните взривяват арменски оръжеен Склад,Има взрив до небесатаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

25

до 31

преди 3 години

Назови ми един военен обект ? В полигоните няма военни след 7 . Само АЕЦ могат да бумнат ама горят и те тогава

24

Fenasi Kerim

преди 3 години

До 25Никога няма да има война между България и Турция. За Турция не знам но България няма да води война с никого.

23

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Един боксьор - не може да се боксира с Муха,мухата е прекалено малкаХА-ХА-ХА-ХААААААААААТакива са нещата между Турция и България,Боксьор и Муха - Войната е Невъзможна.В Момента Турция Изгражда една от Най-модерните Военни Системи в Света,Всичко е Роботи, Ракети и Копчета,Едни Умни Глави Седят в Едни Луксозни Комплекси в Анкара, Ескишехир, Коня - Турция,И Играят на - Реални Електронни Игри - чрез сателитна и оптична ВръзкаСеди Пред Дисплея - Пускат Дрони, Ракети с Едно Копче.

22

Анонимен

преди 3 години

герб е дпс .Иска България за турци и душмани. Ако не си душман или от малцинствата ти режат ръцете за да се изражда нацията в душманлък и маг.алък. Моита грешка беше че нито съм мал.го нито душман не зачиташ закони . Еи за тва ми одрязаха ръцете а на *** дават да гледа ромове за пари за да не бачка .Който иска да бачка ще му счупят ръцете а който не иска ромче за да не бачка .Мафията герб и ЕС

21

историчар

преди 3 години

До Kerim FenasiРазбира се за Турция! Що за въпрос е това?! България е една измислена държава, подарена на българите от руснаците. Отдека се пръкнаха такива държавички като Гърчолякистан, БуллГЕЙристан, Црна Гора, Сирия и пр. ингилизско-френко-мужишки измислици ...????

20

Kerim Fenasi

преди 3 години

При една война между България и Турция, българските турци за кого ще се бият?

19

Владо

преди 3 години

Русия и Турция смениха фронта от Либия и Сирия.