7

Анонимен

преди 3 години

Тези няколко ,,милионера'' в селото са преселници които са изкупили всичките имоти там.И се опитват всячески да повишат медийният интерес с цел покачване на цените на имотите там няколко пъти.Това е само една евтина реклама.

6

Анонимен

преди 3 години

До РангелВ селото има църква. Джамия няма май.

5

Българин

преди 3 години

Приятно селце е близо до Асеновград. От там има доста маршрути - Кръстова гора, Караджов камък, Беланташ. Милионери не съм видял да има, но определено си заслужава човек да посети района за 2-3 дена.

4

Рангел

преди 3 години

Това село е изцяло помашко доколкото си спомням от историята. Сега потомци на българомохамеданите от тези райони са се пръснали из цялата Пловдивска околия. Дали това има нещо общо? Едва ли, помаците са работливи.

3

Ф.С.В.

преди 3 години

ами като са честни милионери -какво се гневят на кметският наместик? Ама в БГ честен Милионер НЯМА! И всичките тези тарикати -искат покрай тях да се мълчи!!

2

Помаците- многолики

преди 3 години

Собствениците на ХЪС къщо са Кикьови ,.Преди години имаха над 300 мил. приходи от внос от Украйна и търговия с метали . Преиди работеха под крилото на Меди Поганов , сега може да е дуПеефской. Бакалинът и хотелиерът Суров ...Освен рода Кикьови и Суров кои са другите ?

1

Таню

преди 3 години

Да, шефът на ТрансКикьов и братята от "Хъс" в бизнеса с метали. И едни с баничарници в Асеновград...