350

Колега

преди 3 години

До АнонименСтефан Цанев в предаването ,,Вот на доверие,,Не можа да отговори на чия държава принадлежат Курилските острови. Още тогава възникна у мене съмнение за интелекта му, но нали си го беше извоювал по комунистическо време да бъде флагманът на българската интелигенция. Е , сега вече маската му падна - колкото е интелигент, толкова е и честен човек. Жалко, Стефане - този ти резил не е като оня за Курилските острови - този просто те унищожи.

349

До Емо

преди 3 години

Диктатор се сваля само с преврат, а не със светещи фенерчета на телефони!################Ако беше "диктатор," едва ли щеше да пишеш простотии тук.

348

Емо

преди 3 години

Този съвсем е изветрял. С какво ще бори мутрите? С интелектуална рубрика в кафяв вестник ли? Диктатор се сваля само с преврат, а не със светещи фенерчета на телефони!

347

Анонимен

преди 3 години

За съжаление много простащина има в тази държава, наистина не очаквах да е в такива размери. И най-тъжното, че точно простаците се мислят за умни. Не знам дали сто години ще стигнат да се променят нещата. Едва ли.

346

Бай БойТошо

преди 3 години

Който интеуектуауец слушка-папка!

345

Тошо

преди 3 години

Чудесно слово и изложение на прогресивна мисъл и .... прекрасно чувство! Но ме безпокои, кой от тези на протестите ще го чуят, проумеят и ще се променят в тази посока.....навярно малцина, но както щеше да каже Стефан... и това е нещо! Е, затова и държавата ни е такава, и това е нещо като държава....иска се време за да стане нещо съществено!

344

Скептик

преди 3 години

Тоя е най големия гъзолизец на живковиярежим. Прогресира покрай димократите щото е алчен и бездарен. Кой ще ни освободи от него?

343

Анонимен

преди 3 години

Краденето е наследство от комунизма.

342

До 363

преди 3 години

НО ПЪРВО БОРИСОВ И ГЕШЕВ В ЗАТВОР##############Чер ве ни те ме кере та искат оставката на Гешев ,защото им припари под краката. Но няма да стане.

341

плаго и авто

преди 3 години

когато плагиятите спрат да публикуват, афторите са измрели

340

Анонимен

преди 3 години

Корупцията е неизкоренима както и престъпността. Целта е тя да се държи под конторол а не да се премахне. Някой ви е излъгал че може да има демократично управление без корупция. Европейско изследване показва че 1 трилион евро отиват за корупция в ЕС. Същото изследване казва че корупцията в Германия е 5% от БВП. При БВП 3.5 трилиона значи немските политици си прибират в джоба 175 милиарда на година от корупция. 2 пъти повече от цялото БВП на България. Честито!

339

Анонимен

преди 3 години

с простотия се бори простащина------------TOЧНО ТАКА Е - ТРЯБВАТ РЕАЛНИ ПРОМЕНИ, НО ПЪРВО БОРИСОВ И ГЕШЕВ В ЗАТВОР!

338

Spas Spasov

преди 3 години

Този истински интелектуалец ли е, или самоизтъкващ се за такъв?!

337

Анонимен

преди 3 години

Стефан червеноводски,отново се показа от ъгъла,за да съветва нацията по кой път да хване. Пиши си пиесите,вмъквай там жена си ,близки роднини,остави младите да вървят по пътя си.Не наричай сънародниците си простаци,за да ти обърнат внимание по необразованите българи.Отричаш всичко което е било преди 30-ет години.Превърна се на гонен,преследван,тормозен,по соц. време,което въобще не говори истина за теб и времето.Днес,ти може да си при хората на площада,но се криеш като съсел!Защо?

336

българин

преди 3 години

Тези коментари, както и много други ме навеждат на сериозни мисли.Ако се постараем да бъдем наистина обективни, България е млада държава.Забравете тези 1300 години, защото от тях трябва да извадите близо 500 години под османска власт и близо 200 години под византийска.Често споменаваме "турското робство", но никой не се сеща и за "византийското робство". А България е свободна от няма и век и половина. И като извадим от този период 45 години комунизъм какво остава?

335

Анонимен

преди 3 години

ако васко кръпката ще ни казват какво да правим сме в киречатоя концерт беше ужким за промяна ама нещо ми понамирисвачестните хора пак се вързахавсички са лоши и сега ще ви изпишат нови от сорос пуцовете и пак ще сте до шията в ла.натанаправете като орбан всички соропитеци вън и закриване на соропитешкия 0 нов български университеттогава ще сте независимиа сега сте само пешки в играта на богатите и крадливи американци и слугите им в българия бивши комунисти и седесари

334

Гробокопач

преди 3 години

До Димитър ДимитровТочно така, Димитре! Проблемът е, че те са интелектуалци на ясла;))) Затова не го направиха. Досега аз лично не помня, известен интелектуалец да генерира и да поведе протест! Те дори не правят опит да го създадат, дори собственото си недоволство, когато репрезантират в социумът, то води само до по-голяма дажба в хранилката! Протести се генерират само от ъндърграунд-интелекта и духовността, но не църковната, попската...

333

Орденът на Дебелянов

преди 3 години

Доста преди сегашните протестиращи, поетът Николай Колев - Босия, т.е. колега на Стефан Цанев, намери смелост да "обстрелва" с домати сгради на властта, където според него, Босия, се е загнездила корупцията. Тогава никой не реагира, включително, Стефан Цанев, проблемите ставаха все по-дълбоки и се стигна до сегашните нелицеприятни събития. Впрочем, Ст. Цанев имаше възможност да покаже на властта, че нещата в България не са наред, като не приеме от нея наградата Златното перо". Не го направи.

332

Анонимен

преди 3 години

Ето това е еталона за протестиращ- ти му задаваш точен и ясен въпрос,изискващ две прости изричения за отговор,а то вместо да отговори цвъка минус.Не искали тоя,не искали оня.А кого искате ??? Как така искате несъществуващ вариант? Искали млади,образовани и честни хора! Къде са ? Кои са? Те и децата не искат да ходят на училище,ако може да не се отлепят от игрите,а някой да им налее знанията директно.Вие нормални ли сте? Как така отхвърляш всичко,а утре ?

331

честни водачи

преди 3 години

Посланието на Васко Кръпката на концерта протест беше знаково и той каза:" Мечтая си да имаме честни водачи, които да не се казват Бойко Борисов, да не се казват Румен Радев, да не се казват Мая Манолова, да не се казват Корнелия Нинова, да не се казват Слави Трифонов, а да са честни хора. И никога не забравяйте кой създаде мутрите - БКП! "