82

Брей.

преди 3 години

А, ***, г-жо Нинова, то това изборите да не са като това някой да ти натика ТЕХНОИМПЕКС в ръчичките.

81

Бай Танас на кюшето

преди 3 години

А, бе, тия хора не разбраха ли, че народа ги не ще. Народът се окопити и вече помни, че когато червената върхушка се добере до властта става лошо.Спирам до тук. В коментарите преди моя всичко е казано.

80

Пак тоя

преди 3 години

До Червените милионериГрешиш, брато, някои от тия, дето ги изброяваш са милиардери.

79

Тикволандия

преди 3 години

До Червен балон: На баба Ванга ли се правиш? БСП е управлявала и ще управлява. По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния, а след три мандата на Бойко вече сме далеч зад тях. Стига им толкова на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка.Най-вероятно след изборите ще има "шарен" парламент и програмно правителство, а Бойко ще е аут.

78

Червен балон

преди 3 години

Мислех я за по-умна Нинова,щом на 28 год. е успяла да приватизира външнотърговско предприятие.Явно обаче е била само нечия пионка и подставено лице. Умен човек никога не би наговорил днешните и глупости! Би трябвало да е наясно, че БСП никога докато е жива няма да спечели избори и да управлява.*** никога няма да е Премиер!Защо е това безсмислено напъване от нейна страна и насилване на 80-годишния й електорат да ходи до урните да определя съдбата на младите, от чийто протест се възползват!

77

Анонимен

преди 3 години

Нинова е новият премиер...тиквата си отива...

76

Идва червените

преди 3 години

И тази ли е смръкнала бeлo- все едно гледам Триото,в първите дни,когато всеки ден "утре сваляха Бойко".Те се умориха и явно предават щафетата на основния бенефициент- сама го казва:"към спечелване на изборите".Какво не ви е ясно- не може да се крие вечно, крайната цел на протеста:***-премиер.Поела е жената ангажименти към Радев, Доган,Божков, Русия, а и те към нея - ще помагат, с каквото могат. Ей на, 80 дни протест изнесоха дотук и й предават подгрята публика.Красота- по учебник на КГБ!

75

Анонимен

преди 3 години

СТАНИШЕВ НАРЕЧЕ НАЦИОНАЛНИЯТ СЪВЕТ КОХОРТА- ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ТРАЯТ ПО МЕЖДУ СИ- КАМОЛИ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ.

74

Друг път

преди 3 години

В следващия живот, другарко Нинова, в следващия живот!

73

Червените милионери

преди 3 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

72

Ясно

преди 3 години

А дано ама надали?

71

Анонимен

преди 3 години

По нищо не ви личи, че сте се променили.Напротив - останахте се все същите.Не признахте нито за секунда какви щети нанесе СССР на България, не признахте избиването на най-малко 30 000 българипо лагерите създадени под нотиска на Сталин. Не признахте съсипването на българската икономика, за която самият ви генерален секретар на БКП и Председател на Държавния съвет на България каза през пролетта на 89та година: "Социализъмът е едно недоносче"С нищо не сте се променили. Само лъжете.

70

Анонимен

преди 3 години

НИНОВА-... " НИЕ ПРОМЕНИХМЕ СЕБЕ СИ, ЩЕ ПРОМЕНИМ И БЪЛГАРИЯ".....В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ- БЪЛГАРИЯ НЕ ВИ ИСКА ДРУГАРИ, БЪЛГАРИЯ ПОМНИ МИН ЗАПЛАТА ОТ 160ЛВ С КОЯТО ВЛЯЗОХМЕ В ЕВРОПА, А СПОРЕД СВЕТОВНАТА БАНКА СРЕДНАТА КЛАСА СЕ ФОРМИРА ОТ ХОРАТА ПОЛУЧАВАЩИ ЕДНА И ПОЛОВИНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- ТОЕСТ СРЕДНАТА НИ КЛАСА 2007Г ВЛЕЗЕ В ЕС С 240ЛВ- А СЕГА ГОВОРЯТ ЩЕ СМЕ НАЙ БЕДНИТЕ, ДА ТАКА Е , АМА С ВАША ПОМОЩ СРЕДНАТА КЛАСА ТОГАВА Е С ДОХОДИ ДВА ПЪТИ И ПОЛОВИНА ПО НИСКА ОТ КОЛКОТО МИНИМАЛНИЯ ДОХОД СЕГА..

69

Анонимен

преди 3 години

До 31 оскам да ти кажа че това което пишеш е напълно невярно два милиона хора емигрираха по време на комунистическото управление тогава по времето на Румен Гечев банки блокираха заплати пет лева един долар три хиляди лева лъжкинята Нинова и нейните отрочетс приватизираха предприятия за един лев комуноститр ограбиха страната и избягаха това е истина и направийа мутри да управляват държавата такъв като чалгаря Слави Трифонов който сега си е сложил маската и си мисли че е човек но нее изчадие на дя

68

Анонимен

преди 3 години

Предстои ни сега да покажем, че освен че можем да променяме себе си, ще променим и България################Корни вие се променяйте, колкото си искате.Но не посягайте към България. Че от вашите "промени "сме на това дередже.

67

Съвет

преди 3 години

Най добре е БСП да не участват изобщо в изборите, че ще бъде голям срам.

66

Анонимен

преди 3 години

Не съм предполагал, че има толкова много хора с толкова къса памет за да подкрепят Нинова!

65

Нинова и морал-ха,ха

преди 3 години

Приватизаторката Нинова наистина приватизира БСП. Хак да им е на вярващите в мантрата "социализъм". За кой ли път се оказаха овце, водени от вълк!

64

Перспектива:

преди 3 години

Нинова и пенсионерската и партия ще просъществуват до атаката на NASA, след което всичките ще се укриват.

63

Анонимен

преди 3 години

Всичко в българската политика е: "наши хора, ваши хора", а ние които не можеме да целуваме *** и имаме достойнство, да мреме ли?