33

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЧервен каскет който подкрепя Лукашенко и Путин обсъжда европейски ценности и референдуми. Умирам от смях.

32

Анонимен

преди 3 години

Днес и за майчинство за бащите се гласува!!!Т.е да получават и татковците по две седмици платене отпуска....Директна демокрация!!!!А при нас , тук в България вече почти три месеца протести и никои не иска да чуе гласа на народа!!!!!Балканска /Българска деградация !!!

31

Христо Христов

преди 3 години

До 1/24Какви са условията запокупка на ф16, които поставиха гражданите за европейскоразвитие, предвождани от тиквата?! Защото условията на швейцарците са 60% от сумата да иде за поръчки към швейцарски фирми.Вдяваш ли разликата?!

30

Анонимен

преди 3 години

Май грипа неслучайно го направиха инструмент и оправдание за всичко.Навсякъде властите с лекота използват обикновен грип за всякакви цели и ограничения.

29

Христо Христов

преди 3 години

Швейцария не е в ес и затова има референдуми. Ако беше в ес, щяха да бъдат абранени, като пречещи на брюкселската демокрация. Справка: холандия.

28

до 28

преди 3 години

Въпросът не затворен докато татарите не го кажат. Точка.

27

Анонимен

преди 3 години

Има забележителности в Женева. И хотелите им са добри, а швейцарците им слугуват и им сменят чаршафите.

26

до 28

преди 3 години

(Сега е монетът да нападнем турците и да превземем истанбул, заедно с арменците ще унищожум турция за няколко часа)Ердоган лично ви покани душманите преди година.Хайде какво чакаш страх ли те е.?

25

Анонимен

преди 3 години

С тези милиарди можехме да купим поне 30 Су-35 които са на нивото на F-35, нищо че са едно поколение по-малко, но в много отношения превъзхождат F-35.

24

Анонимен

преди 3 години

Срокът за производството на българските F-16 е удължен до 2027 г! 1,3 млрд.долара или около 2,2 млрд.лв към момента на сключването на договора между САЩ и България, бяха платени наведнъж от българското правителство. Плащането бе одобрено и от парламента.

23

F-16

преди 3 години

А новите американски самолети колко стари са? И колко струват? И като бяха платени предварително кога ще бъдат доставени?

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНикой не харесва руснаците и с прво.Руснаците са ограничени расисти и хейтъри.Крим е руски. Въпросът е затворен.

21

Анонимен

преди 3 години

Швейцария е мутренска държава, но мутрите им са ошлайфани, това са престъпниците перачи на пари. А прехваленото серезе на обикновения швейцарец едвам стига да си покрие месечните разходи, известни са като "богатите бедняци". Ако не дай си боже има извънреден разход трябва да тегли кредит - живот като под часовник (впрочем японските часовници са по качествени от швейцарските, швейцарските ги купуват само мутрите), не могат да си позволят жилище и ипотека, повечето живеят под наем.

20

АТАКИСТ

преди 3 години

Сега е монетът да нападнем турците и да превземем истанбул, заедно с арменците ще унищожум турция за няколко часа.

19

1

преди 3 години

Новите самолети руски ли ще са?За едни червени каскети тук питам.

18

До 20

преди 3 години

Цените са ни като в Европа, щото сме в Европа, а заплатите ни са като в Уганда, щото еволюцията на българина е на равнището на угандеца..

17

Анонимен

преди 3 години

Те си мислеха, че след разпада на СССР Русия ще им стане като Конго, а през това време докато се срине ние да опоскаме източна Европа, и после и Русия и ще си направим една хубава седянка в Европата. Но уви, реалността се оказа по различна. Британците го разбраха, и Швейцария и други ще го разберат скоро, седянката ЕС се разтура.

16

Анонимен

преди 3 години

Русия притежава най-модерните видове оръжия, които в пъти превъзхождат по сила, мощност, скорост, точност всички съществуващи днес (оръжия), никой в света няма такива оръжия, поне засега.

15

Анонимен

преди 3 години

Швейцария отстрамва комунистическа Западна Европа. Спомняте ли си, че забраниха да се строят минарета.

14

Анонимен

преди 3 години

Швейцария е перачница на пари.