12

Анонимен

преди 3 години

Злобарчета, Франция, Италия и Гърция са цивилизацията. Всички останали са под тях. С торизъм или без торизъм тези нации са номер 1. Северните варвари никога няма да ги стигнат.

11

Анонимен

преди 3 години

Туризмът не е точно жертва. И не случайно е най-пострадалият сектор.Туризмът е разпространителят на Ковид. Затварянето на границите за Ковид е същото като затварянето на границите за туризма.Икономиките са спаднали с около 10%, колкото и туризма. Ако вместо с туризъм, хората се занимаваха с друго не само нямаше да има ковид, но и нямаше да има спад, т.е. дори икономически е по-изгодно да няма туризъм, не само по здравословни причини.

10

Pen

преди 3 години

Айде стига сте пробутвали това "ново нормално" ! Утре и концлагери ако отворят пак ще ги пробутвате за "ново нормално".

9

Анонимен

преди 3 години

До анонименТрепай социалистите. Точно Франция е социалистическа страна с хиляди ограничения на бизнеса, а после се чудят защо са зле и дишат прахта на Германия или UK хаха.

8

Анонимен

преди 3 години

А комунизма виновен ли е, или само левичарството? Питам само, да знам кои да тепам.

7

Булшит

преди 3 години

Новото е ненормално.

6

Десничар

преди 3 години

Долу левичарството!

5

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, не се страхувай от миграните, те заобикалят България, а за Германия не се грижете, никой не ви е искал грижите. Оправете мизерията в България, така че мигрантите да напират за България, а не да бягат от нея, а Германия да прави каквото си иска с мигрантите.

4

Анонимен

преди 3 години

Страни като Италия, Франция или Португалия се превърнаха в обслужващ персонал на богатите северни народи. И за това е виновен мързела, корупцията и левичарството им. Стават все по-неконкурентноспособни и се деиндустриализират, а зелената сделка окончателно ще ги превърне в по-голяма Гърция. Само чакат с отворена шепичка туристи да им подхвърлят някой грош. Не е справедливо Германия да им плаща борчовете и затова Великобритания придвидливо напусна ЕС (другаре дайте да дадем).

3

Анонимен

преди 3 години

Нормалното винаги е било само едно, няма ново нормално. Всички нови нормалности са евpo-хомосексуални извращения, евроатлантически ценности

2

Анонимен

преди 3 години

До 1 то това и е целта да се срине люлката на цивилизацията и да я напълнят с мигранти, Меркел и Макрон работят по въпроса!

1

Анонимен

преди 3 години

Европа много разчита на туризма и сега ще се разпадне икономиката й. Тя е музей със затворени врати