22

Анонимен

преди 3 години

20, аз бях конкретнА. Не ми говори общи приказки, дето си ги чувал от тук от там. Естествено, че няма да отразя..

21

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията с вируса е смешно парадоксална. Ако не искаш да носиш маска, слагай маската, където трябва, спазвай лична хигиена и дистанциране. Другият вариант е, ако искаш да носиш маска, сваляй маската, не си мии ръцете, не спазвай дистанция.

20

Анонимен

преди 3 години

И в Германия и в България *** са голям проблем. Те "вярват на очите си" и щом не виждат вируса, значи за тях вирус няма и всичко е измама. Реалността е, че случаите се увеличават там, където има ***. Заради *** в България много държави ограничават достъпа на българи до държавите им, понеже в България *** заразиха много хора.

19

До 19

преди 3 години

Не мога да опровергая ***, който греда с широко затворени очи, чете избирателно информация и я тълкува както му изнася. Нали сам/а написа, че не отразяваш?

18

Анонимен

преди 3 години

До 17 от 16: Повтарям специално за теб: Вярвам на това, което виждам и изброих какво видях. Опровергай ме и докажи обратното.

17

Анонимен

преди 3 години

Явно не се е занимавал с българи.

16

До 16

преди 3 години

Ами като не му вярваш за маските, защо му вярваш на другите приказки? Или вярваш на това, което ти изнася?

15

Анонимен

преди 3 години

До факт: Тоя може да е професор, ама за маските не му вярвам . Не вярвам на приказки, а на това което виждам. За половин година видях: медийно промиване на мозъци, празни болници, точене на здравна каса с фалшиви случаи на ковид, минимален брой починали( с един куп придружаващи заболявания), спекула с всички средства за превенция -маски, дезинфектанти, спирт, тестове и още много мога да изброявам. Пандемия не видях! Не ми отговаряй, щото няма да те отразя.

14

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да има *** сред "простолюдието". Ама сред лекарите хич не е нормално, даже е опасно.

13

1

преди 3 години

"Според Щреек, за да се следи развитието на пандемията, не е достатъчно само да бъде наблюдаван броят на новозаразените, а да се следят данните от интензивните отделения на болниците"Мдаааа. Аз това го казвах във връзка с фалшифицирането на данните от руснаците: те замразиха данните от интнзивните на болниците на 2000 случая, за да не се вижда какво се случва там. Постъпилите в интнзивните отделения и критичните са най-точния измерител на това какво е положението в даден момент.

12

Факт

преди 3 години

Цитат: "Убеден съм, че промените в отношението на хората оказаха силно влияние върху заразата. Сега те се заразяват по-малко заради спазването на социална дистанция, поради което клиничната картина е много по-благоприятна. По-добрата хигиена и мерките за носене на маски оказва влияние върху намаляването на разпространението на вируса", смята професорът.*До де, ама *** на професори не вярват, казват, че вируса е измама и отказват да носят маски.

11

Анонимен

преди 3 години

"Сега вирусът представлява по-малка опасност по ред причини и логиката сочи, че трябва да се предприемат разумни мерки и да се намери правилният баланс" - Не подкрепям връщането на мерките от пролетта, но защо професорът не посочи по какви причини вирусът у по-малко опасен, освен по неговото убеждение? И как поведението на хората намалява риска от зараза, след като масово НЕ СЕ СПАЗВА социалната дистанция?

10

Анонимен

преди 3 години

Който го е страх от ковид да си стои в мазето и да не излиза, но да не кара останалите да правят същото. Който иска бежанци да си ги внесе в къщата, да си ги храни, пои и да им даде жената си, негова работа. Който го е страх от промени в климата да ходи да живее в гората или да се хвърли от някой мост в знак на протест. Света ще продължи да се върти.

9

Анонимен

преди 3 години

Добре че има и разумни люде в побърканата Европа. Китайския вирус ще отшуми но икономическите последици ще останат с десетилетия. Глобалисткия ляволиберален интернационал е спуснал директивата обществото да се държи под карантина до второто пришествие, но хората навсякъде се събудиха, че ги лъжат и манипулират. Писна им от левичарщина и негативизъм. Стига сте тормозили хората, бе!

8

...

преди 3 години

Те пък го изтриха номер 6. ЦЦЦ

7

...

преди 3 години

До до6Има си официални статистики за средния брой хора, които умират по месеци във всяка държава. Просто не може на момента да се каже, но като измине едно тримесечие може вече да се прави статистика. И познай.. смъртността в Италия е абсолютно съсщата, както преди вируса. Ама мозъка трябва не само за равновесие да го ползваш, което е видно, че не правиш предвид изказването си.

6

...

преди 3 години

Я, още един след д-р Мангъров. Браво на човека. А относно Италия- там тече много серизно разследване дали всички, които са обчвени, че са почиали от вируса са от него. И нещата смрдят здраво...

5

Анонимен

преди 3 години

Германският Мангър

4

Анонимен

преди 3 години

Хив е основно сред гове и наркомане не е голяма загуба.А Ковид е сред свестните основно.

3

Анонимен

преди 3 години

Белите европейци крадат парите на Африка и парите от фондове за Африка.