109

Няма вирус...а?

преди 3 години

Интересно, защо тогава в Италия вече са с маски навсякъде в Испания столицата Мадрид е под карантина, а в Англия затварят всички заведения...?Нали няма вирус... И не е опасен...Форумния *** тук обаче "знае повече " от всички учени в тези държави.

108

Анонимен

преди 3 години

169 новозаразени.... измерени с тестове, които работят с точност 50/50 .....Дори самият им създател си призна, че точността им е под всякаква критика!Стига сте лъгали!

107

Анонимен

преди 3 години

Нещо няма втора вълна, и трета няма да има.... лъжата започва да лъсва!!!

106

Е

преди 3 години

Хубавото е че с тези темпове за 3-4 год цялата страна ще преболедува ковид

105

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 години

Защото и лекарите усетиха, че не трябва да прекаляват и да пишат за всеки починал, че е от КОВИД19. А защо не ви кажат от зомбивизора, че смъртността за тази година е доста по-ниска от миналата година например. Така е и в Италия, Испания САЩ и т.н. Или пък защо не направят сравнение, че от свински грип за 1месец починаха 4000 души. а от КОВИД19 за половин година зорлем 700, което по-малко от смъртността за миналата год.

104

Анонимен

преди 3 години

Я, тук е станало интересно. Маскофеновете за пореден път избиват комплекси. Излезте, разходете се, измийте си колите. Защото съвсем зат.пявате.Това може и без маски да го свършите .

103

До славянин от 90

преди 3 години

По-добре роб, отколкото генетично мaлoyмен. Светът помни имената на робите Епиктет и Платон, докато имената на мaлoyмнuцume са записани единствено в архивите на психодиспансерите и немодерираните форуми.

102

Анонимен

преди 3 години

Не вярвайте, но докато не се спазват елементарните мерки и брайките са много, Българаия ще е във всякакви листи за карантина и забрана за влизане в други държави. Явно повечето пишещи това не ги засяга и предпочитат да си стоят затворени. Какво печелите като не носите маски? Святате, че се показвате много свободни. Ама сте затворени в границите си като при комунизъма. И плюете тези, които носят маски и ви пазят, за разлика от вас, дето не ви пука за другите.

101

Анонимен

преди 3 години

Не подценявайте и най,, невинните,, вируси. А, 24 при охапване и олигавяне търси незабавно лекарска помощ. Ха, ха, ха

100

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123 оооо я стига

99

Анонимен

преди 3 години

За ползването на лични предпазни на средства на обществени места, редовно проветрява и дезинфекция. Въздушно - капковите инфекции се предават лесно и бързо се разпространяват най - вече през есенно зимния сезон. Пазете децата, те са най незащитени.

98

Анонимен

преди 3 години

защо е сложена тази снимка за да всява страх и да плаши хората ли дано повярват в ковид

97

Анонимен

преди 3 години

До Мнение това че не вярвам в ковидистерията не значи че отричам вируса и не спазвам мерките от страх и задължение. Спазвам ги. Председателката на парламента и председателя на министерския съвет спазват ли ги. НЕ ТЕ НЕ НОСЯТ МАСКИ НО НИЩО ИМ НЯМА ТОГАВА КЪДЕ Е КОВИТО КЪДЕ Е ЗА БЕДНИТЕ И БЕЗВЛАСТНИТЕ

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "ОК, нека не си вярваме един на другМи вече не си вярваме това е супер ковид различното. Аз не вярвам вече на радиото което до някъде уважавах по рано. Не вярвам на българските лекари, които също до някъде уважавах по рано.Не вярвам на спортистите и артистите, които също харесвах по рано но те започнаха да лъжат и да си измислят или да наивничат, все тая. Една голяма лъжа и всеки който я повтаря е загубил моето уважение. Това са два свята. Това е борба между истината и лъжата.

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "ОК, нека не си вярваме един на другМи вече не си вярваме това е сепер ковид различното. Аз не вярвам вече на радиото което до някъде уважавах по рано. Не вярвам на българските лекари, които също до някъде уважавах по рано.Не вярвам на спортистите и артистите, които също харесвах по рано но те започнаха да лъжат и да си измислят или да наивничат, все тая. Една голяма лъжа и всеки който я повтаря е загубил моето уважение. Това са два свята. Това е борба между истината и лъжата.

94

Анонимен

преди 3 години

*корона

93

Мнение

преди 3 години

Чета коментарите и не мога да разбера това разделение. Едните смятат, че няма такъв вирус, другите спазват чинно мерките, едните плюят другите и обратно. Хора, има корора вирус, само аз имам четирима заразени познати, един от които роднина. Всеки го кара различно, единият беше 4 седмици в болница. Не отричайте истината, бъдете реалисти и се пазете, кой както иска. Според мен няма нищо лошо в това да се ползват маски в магазините и обществените закрити места, не е кой знае какво ограничение.

92

никога в неделя

преди 3 години

Няма починали за същия период.

91

Анонимен

преди 3 години

ОК, нека не си вярваме един на друг и да не се опитваме да убеждаваме другия в противното. Искам да се замислите по пътя на логиката, който изключва информация от телевизора, какво ви е усещането за цялата ситуация? Загубихте ли близки, видяхте ли болни, боледувахте ли от нещото наречено "коронавирус", имате ли болни познати и роднини. За 9 месеца, някой изчезна ли от реалноста ви, или всичко си е по старому?

90

Анонимен

преди 3 години

До 99 Никога не съм разбирал , защо антимаскърите ,антиваксърите се смятат за нещо повече от останалите хора Мислят ,че владеят някаква висша мъдрост , а останалите хора са някакво простолюдие Ама нямате очи да се видите отстрани , или не искате - нещо средно между сектант и зомби