18

Анонимен

преди 3 години

За разлика от жълтите жилетки, тези не чупят и палят.

17

Анонимен

преди 3 години

Комунистите не могат да спрът порива на младите съвременни хора за свобода. Беларусците вече имат интернет и виждат какво е по света и как живеят там. И те искат законност, справедливост, свобода, достоен живот. И всеки който им се присмива и подкрепя диктатурата е мeрзавeц. Много българи са с робски манталитет и никога няма да разберат свободния човек. Робa по душа изпитва омраза към надигналия глава.Гласувайте си за ГЕРБ и БСП и не се занимавайте с тези които сега ви засрамват.

16

антисоросоид

преди 3 години

Боййй и смазване трябва на сороските протестари и в Беларус и в Бегето

15

Анонимен

преди 3 години

Кви зплатени бе шматтка болшевиишка. Има на улиците по 300 000. Давайте газ и му слагайте въжето на тоя пор с чужда кръв.

14

Активист на БСП

преди 3 години

Хиляда щедро заплатени от USA провокатори протестират в Беларус! В България протестира цял един народ ,но Европа е сляпа и глуха за неволите на българите и своеволията на диктатора от хунтатата ГЕРБ-Суджук !!!

13

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Слаба работа!!! Нашите еничари на 2 септември задържаха 183 невинни протестиращи...

12

терористи

преди 3 години

Ако властта попадне в ръцете на този комплексар, наричащ себе си президент, ще заприличаме на Беларус и Венецуела. Комунизмът е престъпление спрямо човечеството.И сега нашите комунисти, начело с крушовската *** и Грипен радев, отново се канят да вземат властта и да управляват. тогава ни очакват репресии, арести на другомислещите, убийства, защото комунизмът е терористичен. Не ги ли виждате какви са? Агресивни, кресливи, не търпящи чуждо мнение, лъжливи, крадливи.

11

Лукашенко - педагог

преди 3 години

Има и по-важна новина от Беларус, която се пренебрегва от тукашните дирижирани медии. Новината е, че в отговор на организирания от Полша опит за държавен преврат, Лукашенко е наредил да се проверяват и то реално всички стоки, влизащи в страната му през границата с Полша. По този начин европейските приятели на Беларус много по-трудно ще могат да представят за беларуски стоки, произведени в страните от ЕС, след което да ги внасят в Русия и така да заобикалят ответните санкции на Кремъл срещу ЕС.

10

до 4

преди 3 години

щом се налага. там не е като тука да се лигавят с разни наркомани по жълтите павета 80 дни да правят безобразие из столица. там нещата се решават на момента. това е разликата и не се чуди толкова.

9

Анонимен

преди 3 години

Тия наркоманчета няма ли да се пръскат от жълтите павета?Бабикяната ги излъга, че който е там, ще управялва България и тия рЕзко си повярваха.

8

ХМ!

преди 3 години

ЗАЩО ВИ Е ТОЛКОВА ПРИЯТНО ДА ОТРАЗЯВАТЕ КАКВО Е СТАНАЛО С ПРОТЕСТИТЕ В БЕЛАРУС АМИ В БЪЛГАРИЯ?????? МАЙ ЗАБРАВЯТЕ ЧЕ И В БЪЛГАРИЯ ИМА ПРОТЕСТИ ВЕЧЕ 80 ДНИ - КАКВО ИСКАТЕ ДА КАЖЕТЕ ЧЕ СА ЗАДЪРЖАНИ ЕДИ КОЛКО СИ ДА ПЛАШИТЕ БЪЛГАРИТЕ ЧЕ И С ТЯХ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТАКА ЛИ?????? В ЦЯЛАТА СТРАНА ИМА ПРОТЕСТИ НО НЕЩО СТЕ ОСЛЕПЕЛИ ДА ГИ ВИЖДАТЕ ДА НЕ СТЕ СИ СЛОЖИЛИ МАСКИТЕ НА ОЧИТЕ???

7

kireza

преди 3 години

Цар св.Борис1 е унищожил половината си боляри до 9-то коляно с думите:"От семената на предатели ще поникнат само предатели"...Така че в Беларусия трябва да изтребят всички продажни "опозиционери"...Ако в България се провеждаха такива чистки,сега нямаше да сме най-бедната страна в света!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Стават все по малко

5

Анонимен

преди 3 години

Статията показва, че протестите са инсценирани отвън...

4

Патриот

преди 3 години

A репресиите в Австралия ??Където пребиват жени и арестуват бременни ?

3

Анонимен

преди 3 години

А нещо за протестите в Лондон

2

Добре де

преди 3 години

А колко са задържани, бити и обгазени на протестите срещу мерките на правителството в Германия?Колко са задържани, бити и обгазени на протестите на жълтите жилетки във Франция?Колко са задържани, бити и обгазени на протестите в САЩ???

1

Анонимен

преди 3 години

Почина големия български актьор Светозар Неделчев , изиграл каймакамина Тахир бей в сериала Капитан Петко войвода ....Поклон пред паметта му !