104

Рашко

преди 3 години

Защо ми изтри коментара бе, нефелник? Какво самоуважение има човек, когото премиерът нарича пред цялата нация "пpocта кърджалийска ***", а той се умилква и скимти като пoмияp заради единия пост и превилегиите, които този пост му осигурява?!!

103

До diana21

преди 3 години

Колко пъти да ти казвам, че политиката не е за теб...................ама ти все не разбираш!!!

102

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са първи приятелчета с ДПС............това е ясно , тая няма какво да се оправдава!!!

101

Анонимен

преди 3 години

служебно правителство би означавало хаос и безвремие------БЪЛГАРИЯ ИДЕАЛНО ЩЕ СЕ ОПРАВИ БЕЗ 240 ТЕКУЩИ ДЕПУТАТАВСИЧКИ ЩЕ ЗАБОГАТЕЕМ - ПРОСТО ТРЯБВА ДА ИМ ВЗЕМЕМ ПАРИТЕ

100

Анонимен

преди 3 години

"Да хвърляш кал по мястото, откъдето си тръгнал, не е добър старт"---------ДА СЕ КАЗВАШ БОЙКО БОРИСОВ НЕ Е ДОБЪР СТАРТ

99

Анонимен

преди 3 години

ЗА КАРАЯНЧЕВА ИМА ПРИГОТВЕНА КОФА *** С ПОДХОДЯЩИ РАЗМЕРИ

98

Анонимен

преди 3 години

Президентът Радев е един от изявените поддръжници на НАТО и евро ценностите. Затова е логично Цветанов да го подкрепя всячески. Няма сделка, няма задкулисни интереси, няма желание за отмъщение към правителството.

97

Анонимен

преди 3 години

,,Естествено, ще се коалираме с Герб" - Джема Грозданова, партия Цветанов, уж бивша герберакиня!

96

ПКП

преди 3 години

Сега се воя в борониран мерцедес, а вий-лошия матрял ходите пеша. Е-кой сега е глупав и просссссс....Дреме ми ,че Бокаса ме разконспирира....

95

Тиква

преди 3 години

Проста, арогантна мутрреса, научи малко географията и история, позорници на България, малко че са грозни, още и ***, заедно със Тиквата.

94

1

преди 3 години

др.караянчева,аз пък се чудя на теб,такава "оправна"кърджалийска..........,да подкрепя бойко,или си пълна мазохистка,за да го подкрепяш,този то....л....уп.

93

Я па я..!

преди 3 години

До Политиката е магнит 120 Ти си го разбрал , но тези от протестите НЕ.

92

Политиката е магнит

преди 3 години

За всички неморални, крадливи и зли същества. Все тая кой за какъв се заявява, всичките са едни и същи. Аз гласувам за коронавируса. Дано разчисти малко, че друг начин срещу тези с власт - пари и оръжия, няма

91

Така е ..

преди 3 години

Не дей да се чудиш Караянчева. Този се указа голям ***.Борисов го разбра и му духна под опашката.Повече няма да бъде никакъв в политиката.

90

Roger

преди 3 години

хОди пеша, бе! хОди пеша!

89

Анонимен

преди 3 години

Какво се чудят.Явно иска още 6 апартамента.Радев му е лика-прилика.И той се уреждал както може.

88

Гробокопач

преди 3 години

Чудила се;))) Единствената опорна точка, с която ГЕРБ печели изборите е огромната маса нискочел електорат;))) който верва безусловно и е като нея ***;))) Колкото до политическите процеси, те се дирижират от Амбасадата. Неслучайно Радев каа, че няма д аправи партия, той ще търси втори президентски мандат, защото Амбасадата вече е създала тази партия "Республиканци за Бълагрия";)))

87

Анонимен

преди 3 години

Това с калинките се изтъркаГЕРБ са отдавна във властта и вече имат доста сносна банка кадри.Интересното е,че и ДПС имат достатъчно стабилно присъствие.БСП се проваля, защото е заложник на вътре партийни междуособици.До степен,че не помнят собствените си нормативни актове от времето на Станишев.Както беше с плана му за справяне с пандемия от респираторни инфекции.Вече в ръководството на БСП не е останал никой от онзи период.

86

Анонимен

преди 3 години

от 200 коментара - половината изтрити от нещастните цензори и слагачи на властта.Колкото и да триете трибуквената абревиатура вече е придобила гражданственост и се асоцийра само с тази .....................Дано тя да влиза и чете коментарите за да се види каква е ........... всички знаем каква е!Трийте сега и това!

85

Анонимен

преди 3 години

Цветанов се представяше:"изпратен съм от г-н Борисов,,Сега си повЕрваДоброто е,че обра повечето от радикалните елементи .