20

Бай Шиле

преди 3 години

До Bay HoyСъс сигурност ти няма да я радваш.

19

Bay Hoy

преди 3 години

До Христо"Турския завод в Търговище черпи колкото един град вода, защо?"Ако го нямаше "Турския" завод, който изхранва три областни града в околноста... щеше да миеш чинии в Англия или да си тираджия - и познай кой щеше да "радва" жена ти ?!

18

Анонимен

преди 3 години

Междувременно язовир Копринка падна под 10%... бах това източване, за два месеца половината язовир изчезна по ВЕЦ-овете... предизборно трябва кинта, то не се гласува ей така...

17

Христо

преди 3 години

Турския завод в Търговище черпи колкото един град вода, защо?

16

Те ,на....

преди 3 години

Видими резултати

15

Реалист

преди 3 години

До Анонимен 11:"Мале-мале, математика за 3 клас" -- да, твоята.

14

Анонимен

преди 3 години

Вероятно някой шайкаджия или депесар си има ВЕЦ надолу по течението.. Това е и основната причина за пресъхването на почти всички язовири в последните години

13

Анонимен

преди 3 години

Нормално за една пропаднала и ровеща в дъното територия.

12

Анонимен

преди 3 години

Време е официално да се съобщи, че България има проблем с водата и населението са мине на икономичен режим. После ще ревете, като в Перник,кари свърши. Не е нужно някой да ви иДава заповеди да намалите консумацията. Очевидно е че няма дъждове и резервите намалят. Не я пилейте напразно.

11

Анонимен

преди 3 години

"има наличен обем от 143 млн. куб. м, но полезният обем е 103 млн. кубика. А това всъщност е една трета от общия капацитет на водоема."Мале-мале, математика за 3 клас

10

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е, че водата не е питейна. Колкото по-ниско е нивото, толкова по-мътна. Това не е течаща високопланинска вода.Учи се в училище.Друг проблем е, че язовирът е под новото на градовете. Което значи, че цялата вода се изпомпва с електрически помпи. Резултат - най-скъпата чешмяна вода, при това непитейна.

9

Анонимен

преди 3 години

При 100млн наличност и разход от 4 месечно ще има вода за 20месеца- къде е сензацията?

8

Анонимен

преди 3 години

Проблемите на водоснабдяването са в резултат на разпарчетосването на собствеността и на отговорностите.Така наречената демонополизация води до липса на достатъчно ресурс за инвестиции, първо. второ, до практическа безотговорност.

7

Анонимен

преди 3 години

Язовирът е строен за напояване. Прехвърлен е за битови нужди с цел печалба на водното дружество, като при това са забранили на предприятия да ползват собствените си водоизточници, собствени сондажи. Умишлено управници от всички бои са търсили "на хляба мекото" и "на работата лекото"...

6

!!!

преди 3 години

Докато "разглеждат офертите" /разбирай офертите за размера на рушветите/, докато се помайват и точат вода за своите хора на ВЕЦ-овете, водата съвсем ще свърши. Вода има, ама пущината трябва да бъде докарана, а за това трябват пари, които за сега се прехвърлят в шкафечета и сметки на свои хора. чувствам как пак ще тръгнат да "търсят" виновните. Тогава ще изкарат Ревизоро виновен. Той се опитва да огрее навсякъде, но мафиотските структури на ББ-Т са се окопали здраво и са непоклатими.

5

Анонимен

преди 3 години

хора на ДПС държат над 200 ВЕЦ-а. зашетени са от връзките им с депутатите на същите и станаха не само милионери но и не плащат за вода или каквото и да е. Кихат на кмета и хоп готово всичко е 6.

4

Трети в Света!

преди 3 години

България е единствената държава в света, която до 1989 година сама сипостроява със собствени сили, средства, по свои проекти със собственработен състав, всичките си язовири и ВЕЦ-ове. В периода 1950 - 1985 година в страната са построени 216 големи и над 2000 малки язовира като напояваната от тях площ достига един милион декара. До 1989 България е на трето място в света след САЩ и Япония по броя на изградените язовирни стени.

3

Анонимен

преди 3 години

Мутрите ще оставят хората без вода !!! Оставка !!

2

Митко 21 см

преди 3 години

Едни ора дет имат вецове станаха милионери. Вий дъжд чакайте. Бухахах

1

Vako

преди 3 години

Да пада Боико ще го вдигне