119

:)

преди 3 години

Луд умора нема,само се поти та и Корнелия Импексова така.

118

Анонимен

преди 3 години

Мазната за пари ще прекара майка си!

117

Анонимен

преди 3 години

БСП НЯМА ДА ВЛЯЗАТ НИТО ПРЕЗ ЗАДНАТА, НИТО ПРЕЗ ПРЕДНАТА ВРАТА НА ПАРЛАМЕНТА- ТИЯ ПРОДАЖНИ Г А Д О В Е, БЕЗ МИЛИОНИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ СА ПЪЛНА НУЛА. ГЕШЕВ ИМ РАЗБУТА ЕДРИТЕ МУТРИ СПОНСОРИ ОБРАЛИ НАРОДА СИ И ТЕ ЗАПОЧНАХА С ВЪСТАНИЯТА И С ПРОТЕСТИТЕ ПЛАТЕНИ ОТ ЕДРИЯТ БАНДИТ ЧЕРЕПА- ПОГНУСЕНИ СМЕ ОТ НЕЧИСТОПЛЪТНИТЕ БАНДИТИ.

116

Анонимен

преди 3 години

Думи, думи и високопарни заклинания, с една дума братство, равенство , социализъм. И понеже бяхме много равни , Нинова и цялата върхушка на БКП-БСП са милионери , а бабите карат с 250 лв. пенсия и чакат светлото бъдеще, което така и не идва. Само не знам тия хора, които вярвят на г-жа Лъжа наивни ли са или болни.

115

Bungar

преди 3 години

Не знам от къде ще влизат,но знам от къде ще им влезе. Торбата с лъжите не са е затваряи.Лакомията за власт се наказва. Не бива да освирепееш за кокъла и с мазни усмивки да баламосваш старци и старици.

114

Лелее СМЕХ..

преди 3 години

"БСП-ДАЛАВЕРИМПЕКС"---иска властта..... ХАХАХААА...ОЧАКВАТ СЕ ФАЛИТИ..... КРИЙТЕ СИ ПАРИТЕ!!!!!!!!!!

113

Анонимен

преди 3 години

Първо не се знае дали изобщо ще влезе,евентуално ако направи коалиция със ДПС.И второ,няма да изкара пълен мандат.Ако не се провалят сами,народа ще е свали по най-болезнения за нея начин.

112

R

преди 3 години

До АнонименКогато БСП създаде мутрите и те рекетираха де що видят, животът наистина беше много спокоен. Плащаш си и никой не ти пипа колата, не ти разбива магазинчето. Просто си спиш спокойно. ТЕ те пазят....

111

Анонимен

преди 3 години

Не е важно през кой вход ще влезеш Нинова.Важното е през кой вход ще излезеш Нинова.Всъщност първо ще трябва да влезеш,и то законно,и после да мислиш за излизане.Евентуално по спешност.

110

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, Нинова натакова БСП с двеста

109

Гневен

преди 3 години

До Анонимен Моля,не споменавайте тройната коалиция като най-доброто време,защото правите лоша услуга на БСП! Точно тогава Доган сарай "разпределяше порциите" в РОДИНАТА ни по негово лично твърдение! Ако отново мечтаете за същото "добро управление" БОГ да е на помощ на МАЙКА БЪЛГАРИЯ! Точно другаруването на БСП с ДПС е генералната причина социалистите да не отлепят от дъното,в което я набута с целувките си на Орлов мост украинският им председател станишко! Безпартийните се страхуват от това!

108

Анонимен

преди 3 години

Тлъста мазна кръвожадна хиена иска да лапне кокала. Ще ми лапне дедовия.

107

diana21

преди 3 години

До ИстуканИска, защото или е от БСП или е бил дълбоко заспал последните 30 г. Всичко при БКП беше фалшиво - уж се грижеха за хората, а се чудеха как да им забият нож в гърба...Имаше и изключения, имаше и добри хора, но тях ги тъпчеха и мачкаха както си искат - погледни какви са останали в БСП! Да виждаш там свестни хора? Няма такива - всички са да хванеш единия и да удариш с него другия. Манекени на политици, кукли на конци, хора без съвест, без душа...

106

diana21

преди 3 години

До Анонимен 117Да бе, само където ни водиха от училището да видим къде е най-близкият бункер, където да се крием, когато войната започне...Иначе, колкото създадоха ред, толкова и го разрушиха - БСП създаде мафията, БСП прехода ни "блъсна в дълбокото на пазарната икономика" създавайки условия за разграбване на народното имущество, за корупция, мръсотии, БСП съсипа напълно и без това крехкия морал останал от БКП с нейната корупция, БКП уби Марков и кой знае колко още други невинни хора...***!

105

Истукан

преди 3 години

До Анонимен 118Искаме БСП да управляваМоже да искаш много, ама ти си капка в морето.

104

Анонимен

преди 3 години

Искаме БСП да управлява,защото през управлението на БСП,страната ни не беше скована от страх и терор,както през управлението на ЕНП!Това е причината,заради която искаме БСП да управлява,искаме по-спокойно и добро бъдеще за населението в България,а не страх!

103

Анонимен

преди 3 години

Искаме БСП да управлява,защото през управлението на БСП,страната ни не беше скована от страх и терор,както през управлението на ЕНП!

102

diana21

преди 3 години

Както винаги, Нинова добре си играе ролята на Дон Кихот в дамска фуста - какво ли не искаш: то не бяха Росинанти, не бяха Дулцинеи и вятърни мелници...Погледнете я само колко е патетична на тази снимка! Сигурно фотографът я е фотиграфирал тук в момента, когато е заявила, че няма да влиза през задната врата, а само през предната ако народът й позволял, значи...Толкова е патетично! Усещате ли поезията?! Така прекрасно мирише на плесен, значи...Забележително!...Истината си е - ТРАГРДИЯ! БСП В.ЪН!

101

Анонимен

преди 3 години

През последните 30 години демокрация,най-доброто управление беше на БСП и на тройната коалиция,тогава нямаше страх,преследване,мачкане,подслушване,тормоз,крадене на фирми!

100

Иван

преди 3 години

Фантазиите на БСП за власт са мит, няма да се върнат никога повече на власт. Въведоха плосък данък, влюзоха в коалиция с противоконституционната партия ДПС, която е на етническа основа, провалиха всички инвестиции и перспективи за България. Няма да се върже никой за тях. Пари не дават, а само вземат.