143

анонимен

преди 3 години

имам малка фирма и участвах за помощите от 3000 до 10000 отговарях на условията и участвах но указа се че никой не може да вземе пари без да си плати на определени фирми за подаването на документите отхвърлен бях защото договора не бил подаден подписан с електронен подпис за целта го подадох с помоща на шеф на голяма компютърна компания и адвокат който се занимава с европроекти правете си сметката обикновен човек може ли да вземе помощи без да плати някъде

142

Анонимен

преди 3 години

Кметския дебилизъм, в америка отдавна носят децата си на работното място от пеленачета

141

Ямболски цървул

преди 3 години

Днес жената сготви много хубава супа от свинско с тиква . Много вкусна!

140

Куха лейка

преди 3 години

Бавно умираш ,,,, приятелю . все по_бавно кръвта ти тече смърта е неизбежна... ти сам я избра....

139

Анонимен

преди 3 години

Света се променя. Скоро ще бъдете свидетели на един нов Свят. Там няма да има място за *****Вече дори няма смисъл да се *****. Преди 24 часа беше последната възможност *****Вашите деца ще Ви помнят като хора, живеещи в корумпиран Свят. В този нов Свят няма болни хора. Китай и цяла Азия са БЛОКИРАНИ. Те са източника на проблеми , болести и корупция. И това е само началото. Във бъдещето няма политици, но преди това ще трябва НАЙ-ГОЛЯМО ЗЛО ДА СЕ РАЗКРИЕ, защото Антихрист ще убива по$литици п

138

BHU

преди 3 години

А защо да не са детски градини и училища.Във всяка фирма детска градини и училище,а държавата ще прибира данъците. Един бие барабана ,а друг събира парсата. Явно е голям келипир да харчиш пари,които друг ще връща.

137

данчо

преди 3 години

Боко Тиквата вече няма думата.Този *** е толкова компрометиран,че всяко негово показване предизвиква гняв и ярост.Цяла България иска Боко в затвора.Това е желанието на цяла България.Другото са празни приказки.

136

Ами те

преди 3 години

Може пък да искат да кандидатстват за Боянско шкафче с екстри.За какво са им детски кътове.

135

Работодателя Бойков

преди 3 години

Като стана дума за работодатели, аз като един човек от народа и твой работодател да те попитам нещо. Ако ти направим един детски кът в Министерски съвет ще се върнеш ли на работа? Че от три месеца не си стъпвал на работното си място. Мен отдавна да ме бяха изритали. Дисциплинарно при това.

134

Отлагате:

преди 3 години

Отлагате и протакате мислейки си този ще се откаже като много други, този ще направи компромис като много други без да осъзнавате, че това време отдавна премина - времето на безветрието и бездействието.

133

Срещу вятъра

преди 3 години

Тичат едни хора, срещу вятъра и облаците, които носи. И няма да помисли да направи място, където да се скрие и да се изправи след бурята. Такъв човек ще бъде опустошен от самата природа от самата вселена. Тактиката на отлагането - не мога сега, много ще ме настъпят, не мога сега не е удобна тая добродетел за това време. Такива хора предизвикват само недоразумения, щети и бури. И тяхното оставане тук или под каквато и да е форма е катастрофално!

132

Bg.

преди 3 години

Подкрепя единствено своето финансово състояние..

131

Относно училището...

преди 3 години

Чух те да казваш това трябва и може да се направи, но сега не е правилният момент. След десет години ще кажеш това може да се направи, но разбираш ли, че това изобщо сега не е правилният момент. След двадесет години ще кажеш - абе то така ти вярно говори за училище за съвременни изкуства - обаче ние не го направихме щото сме прости.

130

хей, 145

преди 3 години

Христина Бобокова е готвачката на Радев Фигуранта. Тя сготви шкафчето на Борисов с подправки от НСО. Малко пресоли манджата защото остави отражение от силуета си и гривната. Така гърнето на Радев замириса на поръчка сготвено с дрон и дубайски аромати.Общо взето манджа с грозде и малко Боб сготвиха и ще има рекламации. Очаквайте скоро :D Нова не са от НСБОП - Те са бивши служители от НСФАСУЛ са вече.

129

Bg.

преди 3 години

Подкрепя единствено своето финансово състояние..

128

Анонимен

преди 3 години

Платихме 2.5 милиарда за абсолютно ненужни стари краварски самолети Ф-16 ,модел от 1974г.За да може агент Буда да докаже верността си към краварските си покровители.При това авансово!Ще чакаме първо до отворят някакъв стар завод за да сглобят летящите ковчези след 5-6г.???Сега Буда изтегли 5 милиарда ,които ще открадне с познатите гербаджийски хватки.И ще стиска властта със зъби и нокти ,докато не ни съсипе напълно.Само лъжи излизат от смърдящата уста на ненаситната банкянска мутра.

127

Анонимен

преди 3 години

Герберасти червени, а по 50 лева взимате ли? Вече трети месец, ай кажете едно епа добре е!

126

обективен

преди 3 години

Мястото на този изключително нагъл и алчен бандит, е в килията.Рано или късно Тиквата ще падне и ще си заеме полагащото му се място.А ние ще връщаме откраднатите от Хунтата му милиарди още 30г.

125

Анонимен

преди 3 години

До GGOtkyde chete tova be ediot Bylgariq dokazano nai-izchezvaschta i umiraschta v sveta spri drogata be

124

Аз

преди 3 години

Този човек харчи народна пара, но този път е за хубаво. Наистина е хубаво да има подобни места на местоработата. За всички тези години, управление на ГЕРБ, за първи път казвам БРАВО. И пак казвам - подкрепям подобна идея, не правителство и премиер :)