45

Анонимен

преди 3 години

До дано грешката е мояДа, грешката е твоя. Човек трябва да излезе от порочния кръг на възпроизвеждане на едно и също от поколение на поколение. Иначе децата ще бъдат 100% като родителите си и светът щеше да спре още в средновековието или по-рано. Конкретно боят на дете е съвместимо със сексуално насилие. Би трябвало да се наказва като такова.

44

дано грешката е моя

преди 3 години

В детството ми ме биеха доста често.Същият модел пренесох в моето семейство- биех децата си за оценки,за това,че са се изцапали,за строг ред и дисциплина..Съпругът ми също е бит често .Децата ми са много успешни като професии и в семейство,НО НЕ БИЯТ ДЕЦАТА СИ и непрекъснато ми напомнят ,че съм ги биела.Много ме боли,но това е истината и мълча.Не знам къде е границата и до днес,макар,че не си и помислям за шамари.Не знам дали биха били толкова успешни,ако не бях толкова строга.

43

Анонимен

преди 3 години

Щастливо детство имахме при социализма! Сега е компромис.

42

Христо Христов

преди 3 години

До 46Пич, 19 век, та чак до 20ти, белгийците са рязали ръце и крака на деца, за да работят по-бързо.Инак, откак отрекоха боя, *** и сбърканяците - асоциални психопати се увеличи.

41

Анонимен

преди 3 години

Да бъде третиран като насилник на малилетни...

40

Анонимен

преди 3 години

Който си мисли, че може да се удрят деца с възпитателна цел, има сериозен проблем с времето в което живеем и навярно е още в 19 век. По каква логика, ако удариш възрастен е криминализирано, а да причиняваш болка на беззащитно дете е ОК. Е, има едни възрастни, дето си ги правят тези неща "по взаимно съгласие". Явно тези родители са от последните. Доказано е, че физическото насилие е мрачната страна на сексуалното. И който си позволява това със свое или чуждо дете, трябва да бъде третиран като нас

39

мармотът

преди 3 години

Стига с тези глупости, че били щастливи където и да било в Скандинавия. Където по 6 месеца няма слънце, няма щастие и масово са депресари.

38

Анонимен

преди 3 години

Ейййй ..... кой бил щастлив,и кой бил нещастен...еееее.Аз на това му викам дескриминация. За дескриминацията днес се говори много на широко по света.Самата тема е повод за разделението на хората,и винаги кривите са онеправдани.Обаче да знаете едно,каза го Михаил Топалов директно в ефир/лека му пръст/. ,,Докато има Бедни и Богати,докато има ПАРИ на тая земя,винаги ще има войни и много мъка по хората'' И ако някога се попитате каква е истината за живота който живеете,...амии...ей това е истината.

37

Анонимен

преди 3 години

Това, че боят е забранен като възпитателно средство, няма нищо общо с престъпността. В Швеция отдавна си има банди от младежи, които воюват помежду си , да, най- често те са от предградията и преобладаващи са тъмнокожите и от ниски соц. слоеве. Има един шведски филм от преди 2000та година, който се казва 30ти Ноември и е правен по реален случай. Две банди си съперничеха, накрая убиха едно бяло момче. Спорът беше за момиче. Така че този проблем не е от вчера. Но предимствата са наистина безспорно

36

swedenn

преди 3 години

шветките са най най. тука в швецко сичко е шес. дават мильони на бедните и на сички. бесплатно е сичко бе. напрао е социализъм. напрао се чудиме де ше му излезе края. Рая на земята е бе. :-)

35

Анонимен

преди 3 години

Тязи старинка и тук ли я изтипосаха. Апуснаха я и на тязи медия. дв сякаш е единствената медия за препечатване. Случайност ли е, че всички препечатват от тях пропагадни соьиалистически статии?!? Едва ли!

34

ескимос

преди 3 години

Тук детската градина е 20-25 евро, майчинството 730 дни + 45 дни болнични преди раждането + 40 дни платен отпуск за двете години майчинство + 365 дни неплатен отпуск /но е осигурителен стаж/ + 180 дни болнични за гледане на болно дете за година до 12-тата му година + допълнителни 2 дни отпуск за работещата майка... е и?

33

Handel

преди 3 години

"Децата в предградията на Стокхолм или в квартал Розенгард в Малмьо растат в паралелен свят. През последните три години престъпленията с наркотици и насилие сред децата под 18-годишна възраст са се увеличили. Толкова случаи досега не сме виждали. Нещо се променя"Глобалното затопляне в виновно.

32

Анонимен

преди 3 години

Шведките са най- изнасилваните жени в света, от емигрантитеЛогика никаква, след като същите емигранти са в цялата Западна Европа. Просто в Швеция семейното и сексуалното насилие изглежда се взимат насериозно и затова най-много жени се оплакват от тях. Не във всички случаи става дума за изнасилвания.

31

Анонимен

преди 3 години

В Швеция има квартал факултетуу ;) В тоз квартал ,,шведите,, са малко като наще ;) Важно е да има мулти култи и социали ;)

30

Halla !!!

преди 3 години

Швеция вече не е това което беше след толкова години нашествие на половин милион мигранти и либерална политика! Каква беше,каква стана????

29

Христо Христов

преди 3 години

Да припомним каква беше моменталната реакция на либералните медии след думите но Тръмп за швеция и стокхолм... и какво стана два дни след това и седмица по-късно.Така, че всички тези лъскави думи са си либерална лъжа.

28

Анонимен

преди 3 години

Я, колко руси шведчета! Защо няма нито едно черно? Днес.бг, снимката не е политкоректна, не сте в крак с времето.

27

Анонимен

преди 3 години

Явно пиклата Грета Тунберг с разваленото детство е от там!Като знам детските програми в Швеция, считам, че изказванията на Тунберг са като шамар в лицата на децата от Азия, които шият по 14 часа евтини дрешки и за Швеция. Или по скоро са ритник към африканските деца изгарящи електронните отпадъци на Европа за малкото метали, но дишащи отровните газове за някакви центове!Айде стига с глупости за и от Швеция!

26

Анонимен

преди 3 години

Шведките са най- изнасилваните жени в света, от емигрантите. Това е нацията с най- страхливи "мъже"Голямо щастие ...