39

Франция ще оцелее

преди 3 години

Je suis France, България обича Франция. Vive la France!

38

Христо Христов

преди 3 години

От шарли ебдо имаха и карикатура с бебешко трупче на бреговете на турция...Всеки нормален човек трябва да повръща от отвращение пред тези простаци.

37

баце Коз

преди 3 години

амок, бе, амок!то си е човещинка

36

Евроатлантик

преди 3 години

Веднага да се вадят плюшени мечета,да се хващат франсетата за ръчичка и да викат гръмогласно: Нас не ни страх от терористи,арабите са наши приятели.Макрон да заклейми българи у румънци че са виновни за това деяние .

35

Анонимен

преди 3 години

Икономически санкции на държавата от където саДО аз-зт това е наказание

34

Анонимен

преди 3 години

Трябва в България да остават емигрантитеЕвропа да дава пари да им построим градове в Странджа.И боко да може да продължава да карде

33

Анонимен

преди 3 години

Чистокръвен французин, ама от Алжир

32

аз-ът

преди 3 години

Ама га подхвърляте върху мюсулманите бомбички от 30 000 фита със самальотчета това се не счита тероризъм, налей тъка, миличките ми бледолики юдейо-християнчета!?---пусни си някой индисйки сериал да се успокош малко.

31

Анонимен

преди 3 години

От новите французи

30

Анонимен

преди 3 години

То в публикувания източник си го пише че нападателя е викал алаха, така че без изненади.

29

Анонимен

преди 3 години

До ЯстребитeлОт хилядолетия се трепят помежду си мюсюлманите. Като са глупави ще ги бомбят. Норвегия защо никой не я бомби? И там има залежи на петрол, но никой не я бомби. Само знаете да се завиквате, да правите атентати, да обявявате джихад и да се надъхвате как ще колите, бесите и изнасилвате, а накрая като завалят бомбите ревете и се правите на жертви. Точно затова подкрепям Израел, а не кoчината Палестина.

28

аз-ът

преди 3 години

маймунджулъци.

27

Ястребител

преди 3 години

Ама га подхвърляте върху мюсулманите бомбички от 30 000 фита със самальотчета това се не счита тероризъм, налей тъка, миличките ми бледолики юдейо-християнчета!?

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименФранция е най-развитата африканска държава.

25

Анонимен

преди 3 години

До Мюртеза до 11Като са били изостанали племена ще ги колонизират. Колонизираха ги и им построиха пътища, училища, болници и ги превърнаха в хора (уж). И айде стига с левичарската мaнтра как белия човек трябвало да се чувства виновен заради миналото. Напротив, белия човек трябва да се гордее, че е цивилизовал света. Създал е ренесанса, просвещението, революциите, индустриалната и научната революция. Белия човек света още щеше да е заспал в средновековието.

24

Анонимен

преди 3 години

До Мюртеза до 11"Като не искат мюсюлмани, навремето да не са колонизирали земите им"Точно така, да ги бяхме оставили неграмотни и без технологии. Да си се стрелят там с прашки и лъкове и да умират от глад без модерно земеделие и от болести без лекарства. През 2340-та година в Мали могат да изобретят пеницилина и да измислят приложение на каучуковите дървета и на кобалта от земята.

23

Анонимен

преди 3 години

Обичаен петък във Франкистан - халифат на любовта обединяващ добри хора от Алжир, Мароко, Тунис, Ливан, Сирия и Мали в държава бореща се за свобода, равенство и братство и за достигане на социална справедливост и достоен живот (белите душмани да плащат осигуровки и данъци за да може онеправданите да живеят на помощи).

22

Мюртеза до 11

преди 3 години

Пише се пУбликува..ти пОблика ли казваш, или публика? А най-големият анимационен герой си ти, както се вижда. Като не искат мюсюлмани, навремето да не са колонизирали земите им и експлоатирали богатствата им векове наред.

21

Анонимен

преди 3 години

Германия е разпоредила на налoжницата си Франция да приема бежанци и те приемат, а резултатите са налице.

20

Анонимен

преди 3 години

Комиците веселят народите на Франция.