23

наблюдател

преди 3 години

Бог да го прости Ицо 100-те манекенки, ама точно на тая какво и хареса още се чудя.

22

Анонимен

преди 3 години

Да се маха,да не плаши с визия и държание зрители и каракачанските овце.

21

Анонимен

преди 3 години

Незнам ама аз виждам само едни джуки да се разхождат - къде е човекът???

20

Анонимен

преди 3 години

Шкафа си е истински,и евраците и кюлчетата.Щеше да е постановка ако имаше например Библия на шкафа.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"На първо място за записите, снимките и видеото от бацината спалня."Е точно това е абсолютно несериозно. Как и какво точно очакваш да се докаже по тези снимки и записи? Дори при автентичност на снимковия материал, как точно ще се доказва, че не е постановка и какво точно ще се докаже? Ето заради тези жълти г лу по сти. Протестите нямат масова подкрепа и легитимност.

18

Handel

преди 3 години

С толквоа малко силикон на какъв дуел ще се явява? Я да добави поне още 2-3 килограма, тохава може и да удържи фронта.Между другото тези тъпни гледа ли ги някой?

17

Анонимен

преди 3 години

На Осипова остаанло ли е нещо естествено по тялото и????? Да не говорим за самочуствието без покритие,Все едно е принцеса която владее половината свят.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Исканията за конкретни разследвания са много и са известни на всички. На първо място за записите, снимките и видеото от бацината спалня. Какво става с уж течащата проверка на прокуратурата по въпроса, експертиза нещо има ли? Не. Нищо. Всичко е потулено. А и въпросът не е конкретно за тия записи/снимки, цялото общество знае или поне предполага какво се случва. Проблемът е, че прокуратура и съд са в джоба на разследвания и то не от вчера. Да припомням ли за тефтерчето на Златанов?

15

Анонимен

преди 3 години

Нека да работим с конкретни казуси. Нека исканията на протестите да са за разследване на конкретни случаи, а не за оставка, че да дойдат калинките на Радев на власт за 3 месеца. Ако исканията са за конкретни разследвания които не са основани на измислици на жълтата преса, никой няма да откаже да бъдат изпълнени.

14

Анонимен

преди 3 години

До 15Стига бе Христо :)

13

Анонимен

преди 3 години

Фактите сочат че имаше огромни скандали около имотите на почти цялото правителство, както и на назначенията на възлови постове като шефа на КНОПИ. не стана ясно откъде те имат тези пари и защо растат по кариерен принцип само след определени дела, които не са юридически издържани, а са един вид остракиране на недоволни от ГЕРБ?В момента има гигантсак корупция и нейното име е ГЕРБ

12

Барселона

преди 3 години

Като го гледах по ТВ това недоразумение Осипова и си помислих...колко е кофти да си повярваш че си нещо...Аз съм Жанета Осипова... с такъв патос казано все чедно че е Нобелов лауреат а не ...плеймейтка...Тя просто не е за Фермата...можеше да влезне на нейно място по интересна личност...

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ама не е постановка. Това ви е проблемът на герберчетата.Истина е."Всеки си вярва в това което си иска да си вярва. Бил ли си лично в стаята на Бойко? Видял ли си пачките на живо? Искаш да го вярваш и затова го вярваш. За какво му е да ги държи тези пачки в нощното си шкафче? Банковите трезори в Швейцария са свършили?Шкафчето на Борисов е спекулация. Документиран факт обаче е, че Корнелия си присвои държавната Техноимпекс. А Радев нито един път не зададе въпроса как и защо.

10

Анонимен

преди 3 години

До 1"Защо сте оплезили език след такива жени?"Никой не е оплезил език след такива жени. Това са медиини манипулации. В повечето случаи става на въпрос за грозновати селски момичета който си слагат едни гърди за няколко хиляди лева изкарали ги като "сервитьорки" в някой немски "клуб" и почват да се мислят за голямата работа. Красивите интелигентни жени не се бутат в светлината на прожектора, а бачкат и отглеждат деца.

9

Анонимен

преди 3 години

"Е, не ти ли стана ясна постановката с шкафчетата"Ама не е постановка. Това ви е проблемът на герберчетата.Истина е.

8

Анонимен

преди 3 години

До Днес БГЗа какви "шкафчета в Банкя"пишеш? ул. Секвоя, ако имаш предвод не е в Банкя. Квартала наистина започва с "б". Но до тук.

7

Анонимен

преди 3 години

До Днес БГ 7Е, не ти ли стана ясна постановката с шкафчетата. И чия съпруга от обкръжението на Черепа, професионална кораторка, чийто съпруг е върл подръжник на Радев сготви манджата? Сега, ако зад никнейма"Днес БГ" се крие Фигуранта или ДесаМерцедеса....ще се пита до откат за шкафчета. Та айде:"Кръгом! Ходоом марш!".

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Защо слагаш всички мъже под един знаменател? Не знам какво ти е обкръжението. Може да е само от жени. Триста пъти съм повтарял напомпани кобили не ме кефят. Ама имала дълъг крак, голени гърди, ама се разголила. Един миньон/до 160/, с малки или липсващи гърди, здрав глезен и буйна коса ме убива! Поли, рокли не по къси от коляното. Старите коцкари са го казали: гледай глезена на една жена. Това много говори. Както и пръстите на мъжа за палавите жени.

5

Днес БГ

преди 3 години

Ще публикуваме всякакви други новини само и само да отклоним вниманието от ШКАФЧЕТАТА в Банкя !!!

4

Ало плейпростотията

преди 3 години

До всички жени които са се филмирали, че са много красиви: Махнете целия грим, екстеншъни и изпъвания на лицето и излезте пред хората да ви видим красотата!Като мъжете бе, бъдете като мъжете, те не слагат нищо а имате наглостта с целия тоя кит по лицето си да давате оценки кой мъж е грозен и кой красив!