10

о ....

преди 3 години

На кака Радка Аргирова, с нейната сестра, баба Йордана Аргирова навремето бяхме дружки. Що мъжорля изполомихме, що ракия, вино и уиски издънихме, що заведения обиколихме. Оф, какви времена бяха!Всеки ден на Леге правихме купон, swingers ни беше в душата.Няма празен ден при нас, а сега нейната сестра ни дрънка молумщини.Ама како Радке, колко много неща си изпуснара в този живот, а той доста кратък.С кака Йордана обикаляхме и плувните басейни нощем, къпането голи ни беше страстта. Вируси ..?

9

Анонимен

преди 3 години

До Признавам сиАбсолютно правилно,само да добавя и чесъна към списъка

8

Признавам си

преди 3 години

Тая глупост, да се ваксинирам срещу грип за я направих веднъж. Ами пак си бях хремава, сополива и кашляща цяла зима, дори бонус малко повече от обикновено. Тъй че, обличайте се топличко, пийте чайчета с ром, гризкайте лимони и не се впрягайте на глупостите им!

7

Бай Хикс

преди 3 години

Ай стига, бе! И ваксините ли свършиха!

6

hahhaha

преди 3 години

Антиваксърите се опитват да подхранват илюзията, че всъщност са някакви мъченици и борци за правдата, но всъщност това са едни битови алкохолици и беге ***, които гледат клипчета в ютуб. Дори не могат да се организират един протест да направят.

5

Анонимен

преди 3 години

Ми... промихте мозъците на неособено интелигентната част от населението. Естествено, че ще ви изкупят ваксините

4

123

преди 3 години

Не познавам човек който да си слага противогрипна ваксина. Не си слагайте такива ваксини.Пълни са с отрови и не вършат никаква работа.Медиите бълват само лъжи. Срещу хората се води геноцид.

3

Анонимен

преди 3 години

По-добре леки киселини и лош дъх от чесън, отколкото да си инжектирам супа от вируси

2

Анонимен

преди 3 години

Аа, продали 88 хил. ваксини срещу грип. Значи да очакваме около 88 хил. тежкопротичащи и смъртни случаи на ковид тази зима.

1

Да , грижа се

преди 3 години

за здравето си. Като не се ваксинирам с разни вируси, дето не се знае кой щам ще дойде и как е мутирал. То прогнозата за времето за един месец не могат да познаят, а ще ми кажат кой вирус ще ни посети. Ръгайте ваксините да върви фармаиндустрията, па квото доде.Иначе имам всички ваксини по имунизационния календар. Децата също, внукът ми и той