14

Анонимен

преди 3 години

Мнозинството родители искат дистанционно обучение, само че техния глас и мнение не се чуват!

13

Анонимен

преди 3 години

Вчера дъщеря ми каза, че са били два класа в салона за час по физическо, защото навън било влажно...

12

Даскал Пeндо

преди 3 години

Добре ли сте?

11

Даскал Пандо

преди 3 години

Важното е ,че търговците продадоха пособия и ученици и сега вече през октомври децата минават на онлайн обучение!!! Така де, търговците на ГЕРБ няма да търпят загуби заради шкафчетата на ГЕРБ...

10

Анонимен

преди 3 години

Мизерници, защо не карантинирате цялата държава? Нали уж навред вече има заразени с тоя пореден някакъв си вирус. Защо не карантинирате всичките им колеги и близки? Не ви стиска, нали? Понеже за вас образованието е нищо, тъй като сте неграмотни некадърници и не умеете да го цените, решихте театрото да го изиграете с училищата! Евтин *** номер! Затова ви искаме оставката - защото сте едни евтини необразовани продажни ***!

9

Анонимен

преди 3 години

Още в началото някой "експерт" каза че младите карали леко и сега най-вече те не носят маски в градския транспорт,магазини и т.н.Не мислят обаче за другите около себе си.За по-рисковите групи.Сега и не може да се наложи някаква по-строга карантина.И без това всеки недоволства от нещо /кой за каквото го стяга чепика/.Не защото в държавата е толкова лошо,а защото народът просто изтрещя.И това беше използвано от някои за политически игри.

8

Родител

преди 3 години

Аз съм против оставка и против протестите, но ако започнете да заразявате цели класове с безхаберието си пръв ще изляза вечер да викам оставка!

7

Анонимен

преди 3 години

Живота на децата вече никога нямя да е същият.

6

Алооу министъра

преди 3 години

Алооу гусин Министър, затваряй училищата и минете на онлайн обучение, какво чакате и защо рискувате още животи!!!!????!!!Недай си Боже стане нещо с някое дете какво ще обяснявате??? Има много деца с дефицитна имунна система!!!Отделни рискувате живота на родители и дядо и баба!!!!Продължавате с глупостите си!!!!!!

5

Запознат

преди 3 години

Защо започнаха присъствено само не разбрах. Все едно има значение дали ромчето ще си стои вкъщи, или ще си чопли носа в клас. Все няма да научи нищо. Да се прибират. Само образуват трафик, сутрин в града да ги карат.

4

Анонимен

преди 3 години

Отвориха училищата, а сега се вайкат. И уж мерки вземали... какви мерки, освен статистики? Пълна пародия!

3

До 3

преди 3 години

Можеш ли да обясниш каква е процедурата на правителствата по света ???

2

Анонимен

преди 3 години

Комедия всеки ден, това е нашето правителство

1

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте училищата, да се учи дистанционно. Това не може да продължава така.