31

Анонимен

преди 3 години

Здраво дете минало 2-3 километра пеща и не умряло!НЕЧУВАНО! Аз лично обвинявам извънземните!

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Вярваш или не, ако хората умираха, дажи и на 2-3 години, защото не са яли и пили вода 12 часа, нас нямаше да и има.

29

1

преди 3 години

До Анонимен-11,и аз съм същия,като чуя имена,като *** ,гълъбка,седефка и седефчо,губя всякъкъв интерес.

28

1

преди 3 години

До Анонимен-28,поне не са гълъбка и ***,новите Ромул и Рем,закривай ***.

27

Дядо Ви

преди 3 години

Стига обиждахте хората, такъв им е диалекта!А доколко са умни се замислете само че при последната чума 14 век техните деца не са умирали от чумата разнасяна от бълхите на плъховете. Щото плъхове няма, а и да има някой заблуден е в самоизолация :DПланината ражда глави а като гледам полето се е напълнило с тикви.

26

Астролог

преди 3 години

Детето е много любопитно , с изследователски дух, вероятно е зодия водолей. Хората пренебрегват вродения дух у човека, който се проявява още от детска възраст. Добре че не е тръгнало към реката. Детето има голям потенциал, ако получи съответното внимание. Поджбно нещо се случи и с малкото рускинче, което ферибот прибра на километри от брега и то изобщо не беше уплашено.

25

въййй

преди 3 години

До Анонимен 23Странна думичка е ОТВЛЯКАНО, нали?

24

не разбрал

преди 3 години

Да очакваме ли и разказа на бабата, дядото, мамата, таткото, каката, баткото и др. знайни и незнайни герой?

23

Анонимен

преди 3 години

Слушах репортажа внимателно-2 км по права линия ако е тръгнало зад къщата.15 ако е кола и върви по пътя.Друг е въпроса,че нощно време е студено а е само на две години и не е яло и пило вода(ако не е било отвлякано де)

22

АНОНИМЕН

преди 3 години

Тези хора живеят в Якоруда, но доколкото знам са изселници от близките села, в които се говори основно на диалект. И да, помаци са! Но какво от това? Относно Якоруда - почти михамеданско население, само около 600 човека сме християни, но всички живеем е разбирателство. Относно езика- тук никой не говори и не знае турски, но хората говорят диалектно, затова и родителите на детето говорят така.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"... Турция. Която и без това има изградени лагери за бежанци и лесно ще ги приеме.""Бежанците" в Турциа са неизменно на път за Германия, но като начало са се изръсили с огромни суми за трафиканти и документи за убежище в Западна Европа - пари, които щедро им се раздават от Саудитска Арабия, Кремъл и Сорос.Нима Турция би приела ***-голтаци без пукната пара и с доказани криминогенни качества?В България се пишат "турци", а в Европа - българи. ЗАЩО?

20

До Анонимен 19

преди 3 години

Тези на са турци, а българомохамедани, пред 1666 по съвети на подлите убеждават турците за помохамеданчване на Родопите, малко хора са успели да си запазят вярата или в днешните Родопи голяма част от християните са бежанци от беломорска Тракия или Македония. Запознай се с историята и тогава пиши

19

Анонимен

преди 3 години

На 2 год. и 8 месеца едно дете с нормално развитие и в нормално семейство не спира да бърбори и говори сравнително разбираемо. Видяхме майката в репортажа - дори тя не може да говори, какво може да се очаква от гените и възпитанието на момченцето?Конспирациите се въдят като въшки сред най-елементарните мозъчета, включително и сред отдавна промитите - генетично и пропагандно, "учЕни" от БАН с титли от древната комунистическа ВАК.Важното е, че намериха детето и то е добре.

18

От дупясе

преди 3 години

Това са драмите под крилото на алахата, ниския интелект - гаранция за качество .!.

17

Ахмед

преди 3 години

Може това не са градски хора по селата са жилави от малки .Но може и да се отвлича внимание на органите.Това струпване на ресурс на МВР.

16

Анонимен

преди 3 години

Ами тия хора са мюсюлмани и са повече вярващи и от турците,кланят се 5 пъти на ден на аллах ,затова оставете хората да се определят сами какви са времената на възродителните процеси показаха че са пагубни за БГ,насила хубост не става а и българоговорящите в БГ останаха наполовина

15

Анонимен

преди 3 години

Явно някой ги е подучил да говорят, че е отвлечено, защото иначе социалните ще им го вземат със сигурност. Определено от приказките на останалите си личи, че всъщност системно е стояло безконтролно навън с часове. Това, че било 15-20 км е пак пълна глупост, защото се оказва, че е минало 6-7км за 24 ч., а едно дете може да мине това разстояние за 2-3 ч.

14

Анонимен

преди 3 години

в крайна сметка колко са километрите -10,13 или 15?щото от 10 до 15 разликата е голяма и за възрастен човек

13

До 1

преди 3 години

И кое и е хубаво???

12

Фин

преди 3 години

ДО 10; Не знаех ,че са помаци, а ти откъде знаеш? Ако не говорят турски, защо не говорят добре български. Какъв е проблема на този край. Аз живея в Габрово и не съм срещал такива хора. Тук и най глупавите хора, могат да говоря и да разсъждават.