17

Анонимен

преди 3 години

Родителите Зия и Фатме и коя от тези двете е бащата? Въпрос с повишена трудност.

16

От дупясе

преди 3 години

Бяло, русо, но отгледано в царството на животните х < 0 .!.

15

MARIN NUNEV

преди 3 години

вси4ко е добре .когато завършва добре. Само 4е това е също БЪЛГАРИЯ те също си плащат данък,.хранят партиики и изживяват кризишен период.Авторката на статията само си взима журналисти4еската заплата.нищо за това как се оцелява в този район,. К олко са били колко са останали, къде работят младите каква икономика има ТАМ,.

14

Анонимен

преди 3 години

Гледам на снимката - бяло, русо, май синеоко... Всичките ни деца, които не са от кафявия етнос струват доста в чужбина, особено по-светлите. От край време обикалят, набелязват и крадат, най-вече по по-крайните и по-малките населени места. Не помня колко беше сумата, но чужденците плащат бая, ромчетата са евтини, ама за деца от другите ни етноси се дават по пет цифрени суми.

13

Анонимен

преди 3 години

Двеста статии за Макемед... окей, разбрахме - първо беше намерен на 13км от дома си, после на 15км от дома си, сега е на 20км от дома си. Жив и здрав да е, но всичко се изчерпваше с 2 статии: 1-ва статия "Макемед липсва", 2-ра статия "Макемед се намери". Сериозно, други новини няма ли? Разбирам че трябва да генерирате по 100-120 статии на ден, но когато 10% са за едно и също маловажно събитие вече е много дразнещо!

12

Дедо Пенс

преди 3 години

Грубо непознаване на историята от пишещите тук! Не са роми !!! Българомохамедани са ! Лошото е,че освен религията се отричат и от националността си ! Турчеят се без да знаят и една дума на турски! Българските католици също изповядват друг вид религия,но не отричат българската си идентичност за разлика от тия !

11

Анонимен

преди 3 години

А социалните сезираха ли се по въпроса? Как така 2 годишно дете е оставено без надзор? Или законите за тия неважат?

10

Анонимен

преди 3 години

Каква невероятна ромска история...

9

Рамбооо

преди 3 години

Това детенце е би могло да измине 15 км. само. Тук има връзка с човек, който полицията трябва да издири и съгласно НК закрила на детето подвеждане под одговорност и съд.

8

Аз

преди 3 години

Голяма дандания голямо нещо...

7

намерете похитителя

преди 3 години

Хубаво детенце.Мисля,че е отвлечено за продажба.Абсурд е дете на 2,5 години да измине само13 километра.Децата се обезводняват много по бързо от възрастните.Детето не е било обезводнено,гладно и е било в добро състояние,когато е намерено.Търсете похитителите,може да направят пак опит или да отвлекат друго дете.

6

явно е отвлечено

преди 3 години

За 24 часа да не е гладно, обезводнено и измръзнало, някой се е грижил за него и след данданията са разбрали, че не може да бъде изведено зад граница. Браво на всички, включили се в издирването, а и този път медиите свършиха отлична работа.

5

СС

преди 3 години

Бебето-беглец. :) :)

4

ужасТ

преди 3 години

Каква поредна помашка драма, дами и господа!

3

Анонимен

преди 3 години

Да разпитат местните римляни.

2

Анонимен

преди 3 години

Хубава развръзка!

1

Ахам

преди 3 години

Направете тест за Ковид!