15

Анонимен

преди 3 години

Този прибра ли си Деса или още не са я изгонили? В дълбоко заблуждение е: големият брат е разработил резервен план-без бсп, а Ради -нов вожд... Ама трудно ще му се получи. Радко няма харизма, пълно дърво е и е изкуствен... Не бих гласивсл нито за него, нито за БСП, НИКОГА!!!

14

БСП са гад.ини

преди 3 години

Абсолютно безсмислено е партия като вашата да съществува в една европейска държава.

13

Майна

преди 3 години

Не сме забравили речта на Илиана Йотова към Радев, че БСП НИКОГА НЯМА ДА МУ ПРОСТИ, АКО Я ПРЕДАДЕ!!!!!!И ПРЕГРЪДКИТЕ С НИНОВА. И ОТЧЕТИТЕ ПРЕД РУСКИЯ ПОП - КГБ ГУНДЯЕВ.

12

Влади

преди 3 години

Защо младите комунисти са с излъчване на меки китки, по женски истерични и лъжещи по презумпция, като лелки от пазара? Старите поне имаха излъчване на брутални убийци, с квадратни мутри, но и те си бяха лъжкини. Имало заговор срещу комунистите, а те не са ли постоянно в заговор срещу България, в полза на Москва? Е, резидентът, например си е пръв руски агент. Като баджанака си , де...

11

О хо хо

преди 3 години

Спецакцията ще бъде, когато Радев направи БКП 2.

10

Анонимен

преди 3 години

Този е ужасно жалък рогоносец...Типичен коммунист

9

Малкият Гьобелс пак

преди 3 години

плямпа глупости.Някой искал да спре любовта между Радев и БСП.Е кой,бе Симов?Началник кабинета на Радев,който бе уволнен,а спореднего е напуснал поради принципни различия в политиката?Той си отива,защото не харесва политиката на РР.РР го уволня,защото е зависим от БСП?Но за всичко е виновен ГЕРБ?Той накара Нинова да покани нач.кабинета на инагурацията си,а след това накара Радев да го уволни защото е приел.Смях.Всичко е инсинуация за да се покаже,че РР не е зависим от БСП,което не е така.

8

Чебурашка

преди 3 години

Безродниците като Симов са абсолютно ненужни и безполезни за България. Това същество закърмено с парите на Сорос и захлебило се с руски пари служи единствено на този, който вдигне по-високо мизата. Въпреки, че е отявлен русофил и путлераст засега Сашко ще остане в историята си с опуса "20 причини да обичаш Америка", в които разкрива обичта си към САЩ. Любовта му към Русия засега не е удостоена в текст, но всички сме убедени, че е стимулирана с голям брой парични знаци.

7

Анонимен

преди 3 години

Е-ех,изтървахме ви 90 година заради титана от веселиново!Ако не бяхме го послушали,кой да знае,че е ваш човек,и ви бяхме накичили по черниците,сега България щеше да е друга!И децата ни щяха да са тук!

6

Вейхайвей

преди 3 години

Чуйте само какво била глобалната тенденция и си правете изводи. Още малко и ще ни натресат Нинова за президент. Боже пази!

5

Бсп на боклука

преди 3 години

Тоя си призна, че не могат да спечелят избори. Вече им ги фалшифицираха. Не са фалшифицирани само, ако спечелят. Е няма как да стане. Да гледа да не са 4 - та, пета партия.

4

Анонимен

преди 3 години

Извънземен - няма никакъв контакт с планетата Земя! Получава само факсове от Кораба-майка!(крайцера Аврора).

3

Анонимен

преди 3 години

*оялите

2

Анонимен

преди 3 години

Нищо не е вечно на този свят, вие сами ще си затриете партията, а и електоратът ви поради биологични причини намалява. Много "милеете" за него, а фалирахте държавата няколко пъти. Но пък станахте милионери и си преразпределите държавата. За разнообразие си създадохте партийни и цветове да има с кои да се оправдавате. Психиатрична помощ трябва системно да бъде оказвана на орлите се политици, привиждат им се преследвачи

1

Анонимен

преди 3 години

Ох милите, а те са целите в бяло.