11

Анонимен

преди 3 години

"спротни събития" - Ко? Не!

10

Анонимен

преди 3 години

Аз и без наличието на ковид в есенно зимният сезон избягвам посещенията на такива бациларници, който иска да си ходи.

9

Гениално

преди 3 години

Тези *** продължават с неадекватните изпълнения ...

8

Ужас

преди 3 години

За какви мерки говорите? От месеци работят всички дискотеки и барове. Сега вече е фул на закрито, без никакви, повтарям НИКАКВИ мерки! Вижте снимки във фейса от партитата укенда, всички чалготеки и пиано барове са пълни. Ами съвсем логично е и останалите затворени помещения да станат достъпни. Няма как и да се очаква феновете да са по 2-3 часа с маски на събитията. Та ще видим след 1-2 месеца какъв ще е резултата. Дано да не се влоши положението.

7

До анонимния

преди 3 години

Кви бунтове, ще вдигнат тия мишоци с промити мозъци...Горд съм, че съм Българин, кат ги гледам западняляците... Тия са по големи роби и от нас... Уядени с кредити смешници!Това е запада!Никога нищо добро не сме видяли от тях!

6

Анонимен

преди 3 години

Ако сте разумни няма да ходите на такива събития. Евентуална втора блокада преди зимата, ще е тежка. Подобре мислете занапред. Стойте стегнати и да работи всичко, отколкото да тръгнем 1 месец на ебдхаберие и после половин година пак драми.

5

Манолов

преди 3 години

Поредното престъпление на ГЕРБ-аво-"патреотичната" шайка. ОСТАВКА, ВЕДНАГА!

4

Анонимен

преди 3 години

идва времето на салфетки на закрито, нека всеки мята до насита, има ли салфетки с лика на румбата чекмеджаря да мятаме и да тъпчем противното му лице

3

До първия

преди 3 години

Не е лудост, а далаверка. Още повече, че ти ще плашташ сметката. Още ли не си разбрал, че в тая държава кръчмите са по-важното от тебе или родителите ти?

2

Анонимен

преди 3 години

Махайте всички ограничения циркаджии...Стига сте слушали дитирамбите на ония терористи от сзо!

1

Анонимен

преди 3 години

Лудост!