180

муспи

преди 3 години

До ЦРУ - Ти както си неграмотен и две дучи не можеш да кръстосаш, даваш такава информация, че руснаците няма защо да пращат шпиони.

179

муспи

преди 3 години

Всичко ще си е мвого на място, ако имаше българска армия, а тя е американска с антируска насоченост. То е нещо като българското злато, - то е в САЩ.

178

....

преди 3 години

До ЦРУАко запишеш и едно вечерно училище цена няма да имаш! Че така не ти се разбира репертоара

177

....

преди 3 години

До АнонименКакъв % е нашата техните спрямо тяхната? Ти да си модернизирзаш и 2-та танка за "модернизация" ли го имаш? Само духовия им оркестър може да ни ошамароса. Руснаците изобщо ен се интересуват от измислената ни и несъществуваща армия, но в БГ има дооооста американски обекти, безплатно и безвъзмездно предоставени им от нашето надупено правителство - ей точно тези обекти вероятно и имат интерес за тях.

176

да ама не

преди 3 години

Няма шпионаж само замърсяване с фини прахови частушки - бази за десант камчия , нефтохим Бургас ,резиденцията на Доган все руски територии , закупени с руски държавни пари 2500 000 имота и създаване на руски анклави овладяване на цялата енергетика на България така се сварява постепенно жабата ,но нямаме политици да го осъзнаят

175

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 200Руският народ е обичан само в България но и това е на път да се промени. Руснаците не са лоши хора но държавата им е отвратително агресивна.

174

Анонимен

преди 3 години

Руският народ е обичан от целият свят.Това е един много изстрадал народ.На тоз народ не му се е паднало да живее добре със столетия.Дано нещо се случи там,дано дойде времето когато заради истината няма да бъдеш затрит.

173

Анонимен

преди 3 години

Русия - патологична лъжкиня, страдаща от тежка психопатия.

172

Анонимен

преди 3 години

говоренето от Русия си е тяхна работа и нас не трябва да ни интересува.от друга страна то си е стандартно говорене при подобни ситуации на всякъде по света и журналистите го знаят но се правят на интересни и драматизират нещата.То журналисти няма, има само драскачи които то ли са платени то ли са плиткоумни.май второто е по-вероятно

171

Владимир

преди 3 години

Дори само заради това - поздравления за Прокуратурата. Ето защо пРезидентът.... нали?

170

сравнението

преди 3 години

КАРТИНИ ОТ ПОСОЛСТВОТО НА РБ В МОСКВА!Работното правене на нищо започва на чаша водка на масата с поредната руска рулетка!Жив може да остане посланикът!А герберските калинки двечки ще загубят пълненето на гушите!но,трябва да са доволни-остават живи!Иде нова хранилка!

169

Анонимен

преди 3 години

стига с глупости.. по-бих повярвал ,ако търсят информация "как се шият ***", че всичко им е внос , но за "модернизирането " ни във военно дело е смешно, та те къде са по-напред и без това от всички

168

Анонимен

преди 3 години

В България има около 500 000 руснаци с бизнес и лични имоти, всеки един от тяхдава по различни начини инфо за страната ни, много от тях вербуват наши сънародници,като сложим разни копринкаджии, малиновци, атакаджии, бойци, възрожденци, бесепар, над 100 организации за приятелство с Русия се вижда, че тези мушици са ниналазили като кърлежите и пият българска кръв.

167

коректив

преди 3 години

То, бивало Кремъл да си признае !Вие изгонихте двама ,а другите 1000 не сте ги разкрили още!Джуджето ***,още преди 10-на години ни наводни с разни "специалисти" - рокерчета !

166

666

преди 3 години

вреда е че се занимават с България

165

Анонимен

преди 3 години

До к.187: Колега, оправи си граматиката. Написал си: "... въртолети " Хугър", танкове и артиР. установки от ШВЕЦИЯ, радЕолокационни с-ми от САЩ...". Хеликоптерите са "Кугър", артиЛерийски установки, радИолокационни системи.

164

няма спасение

преди 3 години

Не само е истина. България е пълна с руски шпиони, като започнеш от Грипена, минеш през Малинов, една част от депутатите на БСП, Атака, Копейкин и още знайни и незнайни юнаци. Не улучихме нито на поробители, нито на освободители. От Русия отърваване няма, ще налива пари с цел да ни отклони от НАТО и ЕС. И сега с тая партия на Малинов, съгласувана с Решетников и други. Дано има повече здрав разум в по-голямата част от българите.

163

До ЦРУ

преди 3 години

И накрая краката ти отвити. Ха-Ха-Ха. Фрегати.....Ф16..... Достоверна информация: Няма нито един Ф16. Има една очукана фрегата без ресурс. Единственото, което би интересувало Русия е дали има насочени Ракети и радиолокация за ответни ракети. Това за реципрочни мерки. Но това също е обект на международни планове на НАТО, които не са тайна. И ако може да се разположи нещо в Българска Добруджа, то е благодарение на Сталин. Но нали трябва да припяваме нещо в хора. Спуснали са ни тази ария.

162

ЦРУ

преди 3 години

До Анонимен 173....... ДА !!!!!!!!!!!!!!!! Ама ти откъде да знаеш ????????? В БА имаме и навлизат НАТО-вски оръжия и техника - въртолети " ХУГЪР"......самол. Ф-16 .....Фрегати и бойни кораби от БЕЛГИЯ......танкове и артир. установки от ШВЕЦИЯ....ФИНЛАНДИЯ и Германия....радеолокационни с-ми от САЩ....ЕХОоооо!о....почервенял тъпан-р ........А ПРЕЗ ДЕН на летище СФ ....КАЦАТ КАРГО ПОЛЕТИ от САЩ със БОИНГ 747 - ДЖЪМБО ДЖЕТ !!!!!!ама ти откъде да знаеш. като в чутурата ти още ехти залпа на Аврора

161

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Ужасно е наистина, когато постоянно обвиняват невинните удмурти-московити в шпионаж, убийства, атентати, отровителство!