7

Анонимен

преди 3 години

Във Северна Европа рекламират такова приложение от 2 месеца и много си го инсталираха, обаче аз като тъмен балкански субект няма да го направя, макар и ганьовец съм още с акъла си!Има абсурдни неща и това приложение е едно от тях

6

Мунчо от Селановци

преди 3 години

Не мое, бе Венци...

5

Анонимен

преди 3 години

щирлиц, ти си щиглец.Заедно с всички изпържени мозъци.Все някой, някога трябваше да ти/ви го каже.Ръчкайте овцете из шубраците и не се показвайте пред хора.

4

Pen

преди 3 години

хахахаха следели ковид с приложение.Следят хората с приложението а не ковид.Трябва да си много *** да си инсталираш приложението ахиахиаиаиах.Пълни ***.

3

Анонимен

преди 3 години

Англичаните даже много закъсняха.Такива приложения има вече в Германия,Швейцария и другаде.Навсякъде с умерен успех .Проблемът е колко хора са свалили приложенията.Поне в тези две страни не са чак толкова много и това намалява ефективността и полезността на приложенията.ВБългария има ли?

2

Анонимен

преди 3 години

До ЩирлицЩирле, би ли ми обяснило, какви гиплещиш? Защо, подобно на почти всяка конспирация, колкото повече се опитваш, да получиш реален и научно обоснован отговор, толко по-глупава звучи. Може би, съм малката част от новото поколение, което от толкова облъчване придоби разистенстност и не вярва на нищо, но моиля те - обясни подоробно. Е, разбира се, можеш да снатиснеш чареното бутонче и да си мислиш, че си "победил", но истината е, че се бориш със себе си ... и ще загубиш.

1

Щирлиц

преди 3 години

Сега приложение,утре чип!На печелившите честито.