86

Щирлиц

преди 3 години

Археологически разкопки ли са правили?

85

Анонимен

преди 3 години

*** фантастичния разказ....Тая ще е с нобелова награда за литература, нищо че и се полага награда "Дарвин"!

84

има нещо гнило

преди 3 години

цялата история ми се струва съшита с бели конци само за разлайване на кучетата! и как така все новичок виновен!?

83

Анонимен

преди 3 години

то бива. бива фарс, ама.... хахахаха

82

Анонимен

преди 3 години

Интересно, в Русия няма ли отрова за мишки? Тя май е по-ефективна. От "новичока" май умря само едната котка на Скрипал. Другата я убиха полицаите (сигурно за компания). Умря и една наркоманка уж от същото, ама нищо не беше показано. От тези опозиционери - нито един! Та какво е това "бойно отровно вещество", от което нито един не умира (а тези с бутилките даже и не се разболяват!)? Много интересно! За мислещите с главите си!За другите е ясно - за тях има кой да мисли, а те само припяват!

81

иванова

преди 3 години

две неща ме смущават: 1. ако е имало нещо съмнително, поради каква причина от хотела са чакали часове след напускането на стаята за да я разчистят2.как така мария казва че самите бутилки не са източник на отровата и те нямат идея как е отровен, но са сигурни че е....и то точно от тези бутилки

80

Възрастен

преди 3 години

Много е паднало нивото на руските тайни служби от времето на студената война!?Уважаеми драскачи, не уважавам и обичам руската ***, защото съм бил там и съм им сърбал попарата,ама ВИЕ сте много прости бе.Но за елементарни западноевропейци,дето не могат да мислят 5 секунди напред,това е нормално. Ако Кремъл искаше Навални да умре,той щеше да изчезне и никой нямаше да намери и косъм от него.А не да го пускат миличкия, да се лекува в чужбина.Никак не ми харесва да ме имат за ***.!!!

79

Fakt

преди 3 години

Teq ot zapad sa krygli ediote i osven da kradat,lyjat bezogledno i da ubivat te drugo ne znaqt celiqt svqt gi pomrazi

78

Анонимен

преди 3 години

Аджаба, в Русия само опозиционерите се разболяват и умират... Колко сте големи, а колко сте неуки... Всички боледуват и всички умират. навсякъде. Само в Русия, обаче, като умре опозиционер, цялата евроатлантическа *** объркана българска п а пл а ч *** на умряло. Що така бе, укропитеченца? Що не ви достига акъла да се сетите, че на 10 опозиционера умират към 15 000 не опозиционера? Да не би щото сте неуки по наследство, а от това няма отърване... Неуки до живот ;))) Ай КЮ под 50 ;)))

77

Словянин

преди 3 години

Русия и Китай спряха грабежа на Запада над целия свят. 5 века Западът е убивал, крадял, развращавал и лъгал света. Змията хапе най-силно, когато умира, Западът върви надолу, хората искат свобода от западното робство.

76

Богомил

преди 3 години

До Пълни глупостиДа глупост е. И убийството на Немцов е глупост, на Анна Политковска също е глупост , на други над 300 души също. По една случайност всички те са опозиционери. И за всичко са виновни "краварите". Путин е чиста вода ненапита.

75

Az vidqx

преди 3 години

Nosexa go v dve tendjeri i edno cukalo

74

Пълни глупости

преди 3 години

Една от най - великите тайни служби решила да трови мършата ама била толкова ***, чеоставила шишето в стаята да се размотава с часове. Пък дрехите му сигурно с телепортация натровили. Или мършата ходи с по няколко чифта еднакви дрехи и обувки та на снимките преди и след е еднакво облечен и обут

73

бутилките с Новичок?

преди 3 години

верно !?кви бутилки бяха - 2 литрови ?а варели с Новичок не намерихте ли ?тоя скерозирал евреин Сорос цъвсем е изглупял щом ви е зръчал такива глупостинаистина ли си мислите че на някой му пука за мошенника Навални ?

72

wild horse

преди 3 години

Стига глупости! .Дистанцията от Томск до Омск е 900 км,т.е 1ч 30 мин летене,явяване на летището- 2 часа, кацане,линейка и първи диагнози в болницата,поне още 1 чса. Това са минимум 5 часа.Стаята отдавна е почистена от камериерка.Толкова бездарно скалъпено е всичко,че е обидно към всеки средно интелигентен човек....

71

Лелеее, тези

преди 3 години

се оляха вече! Скрипалите ги отровиха само с намазване на дръжките на вратите, тези цели бутилки открили!? Русия има Новичок в жп цистерни, защо им е да си правят ракети, малко дронове да пръснат над краварите и готово, онези ще се ос.ерат от страх! Вкичко е съшито с бели конци, запада съвсем се изложи!

70

Преувеличават

преди 3 години

Един най- обикновен хотелски дезинфектант може да предизвика отравяне или силна алергична реакция, достигаща до шокова криза.

69

Лъжат та мажат

преди 3 години

- Ако така лесно могат да излекуват някой отровен с Новичок - Защо тогава се плашат чак толкова много от това вещество? Военни специалисти, навремето разработили Новичок, твърдят, че от отравяне с Новичок спасение просто няма.

68

Анонимен

преди 3 години

Няма нито едно доказателство.И това го знаят всички, но Русия им е виновна за всичко, защото така са рвшили.Но истината ще излезе на яве, а лъжата ще лъсне.

67

Пиле в кълчища

преди 3 години

Значи, Путин трови Навални а после разрешава полет до Германия за да се излекува .А След като опасноста за живота на Навалния преминава , отново го кани да си дойде в РусияМного странно бойно отровно вещество. Засяга САМО ЕДИН, другите дето са се шматкали в стаята му ,нищо им няма ... и ако по бутилката е имало САМО следи от новичок ТО КЪДЕ Е ФАЛКОНА С НОВИЧОК и КОЙ Е ОТРОВИЛ НАВАЛНИ АКО ТОВА Е СТАНАЛО В ХОТЕЛА където е бил САМ,приготвял си е багажа и САМО ХОРА ОТ ЕКИПА МУ са го посещавал ?