19

Анонимен

преди 3 години

Аз пък обичам да пуша, но качествени цигари. И пури също. Доставя ми огромно удоволствие.В сравнение с замърсения въздух, стресът в градовете, храната пълна с пестициди и хормони и химията която е навсякъде наоколо (най-малко хигиенни препарати), не мисля че пушенето е такъв огромен риск. Ако някой иска да живее наистина здравословно, да ходи на село и да си сади и гледа сам храната.Пия също. Не по навик а за удоволствие. Ям сладки десерти - и те са вредни. Един ден всички умираме.

18

NOLF

преди 3 години

Пуших от 17 годишен до 31 годишен. Спрях ги от раз Април 2018 като почнах да се подготвям психически за това 4-5 месеца предварително. Най-трудно беше първите няколко седмици.Цаката беше да съм постоянно зает с правене на нещо и да спра за няколко седмици/месеца всичко, което ми напомняше за цигарите; кафе, алкохол, трева и т.н.Започнах да спортувам почти всеки ден - фитнес, плуване, баскетбол. Вечер люпих тиквени семки.Това беше най-хубавото нещо, което съм правил за себе си до момента.

17

Анонимен

преди 3 години

Никотиновата зависимост продължава НЕ повече от 3 /три/ дни! Тя е най-слабата зависимост! Всичко друго е игра на ума. Ако човек наистина е решил да ги отказва, то трябва да пребори НАВИКА, да държи цигара. Това става лесно с елсктронна цигара. Ама добра цигара, с яка батерия и БЕЗ никотин в течността! Аз лично ги отказах преди повече от 10 госини. Сега се чудя как изобщо съм пушил тази помия!

16

Иван

преди 3 години

Отказах цигарите преди осем години, но качих 60 кг.Общо взето нож с две остриета. А за спестяване на пари и дума да не става.

15

Анонимен

преди 3 години

Имам много познати, които отказаха цигарите след повече от 20 години пушене и всичките се чувстват много по-добре. Едно такова семейство пушачи, което познавам добре, пушеха по две и половина кутии цигари на ден всеки от тях. Жената почина на 42 години заради цигарите, а мъжът й така се стресна, че спря да пуши и така вече над 30 години.

14

Питер

преди 3 години

Пълни щуротии говори таз докторка. На кирката и лопата защо не пише - Опасно за вашето здраве.

13

MoMo

преди 3 години

Бориш се с тази зависимост и отказваш цигарите.Минава наистина време този никотинов глад да се затъпи, но не си правете илюзията, че изчезва. Влизаш в една задимена среда ( примерно заведение, което не спазва забраната) и накрая на вечерта без да си вкарал цигара в устата все едно си изпушил 4-5 цигари. Ако това се повтори 1-2 пъти и на третия ще псегнеш обратно към цигарите

12

Екс пушач

преди 3 години

Допълвам, че не пуша от 20 г, а при отказа бях върл пушач, от 13 години, по кутийка дневно, не ги броя като се седне на масата ...:)

11

Екс пушач

преди 3 години

Голям проблем е спирането, ама после се "раждаш" отново, близо 6-7години след пълния отказ ми се допушваше, от време на време, но и това приключва, важното е да се устои на изкушението!

10

zer

преди 3 години

Пуших в продължение на 10 години. След един махмурлук ми беше лошо и не ми се пушеше, и така не пуших първия ден. После пък на инат - аз като мога един ден да не пуша, значи ще мога и втори. И така вече 5години. Никотинов глад не знам дали имаше; моят проблем беше че бях свикнал да правя всичко с цигара в ръка. Даже ходех на гарата 10мин по-рано за да имам време за цигара преди влака..

9

Georgiev

преди 3 години

До 3:И аз като отказах цигарите преди години, в продължение на месеци сънувах, че пуша.

8

бивш пушач

преди 3 години

Пълни глупости - пуших 20 години. Спрях ги преди 16. Никотинов глад първите 10 дни. После ти липсва навикът ...

7

Анонимен

преди 3 години

Големи л*а с тези цигари - дума да няма.

6

LosHo

преди 3 години

Всеки втори билборд е с реклама на цигари: Усещане за жена, Бъди мъж, Ти избираш, Продължавай напред, ала бала и др. подобни фразиДеца спокойно си купуват цигари от малките магазинчета..., масово в заведения не се спазва забраната за пушене на закрито и после защо сме първи по смъртност от сърдечни заболявания, първи по ракови такива и нацията ни се топи.

5

Ко

преди 3 години

Не е верно. Пуших 10години и ги спрях, зорът беше 2 седмици. Пожелавям ви го. Другото са пари на вятъра. Над 2000 лв на година.

4

неполиткоректно

преди 3 години

Това няма да го прочетете, но тютюнът е билка и затова държи с години никотиновият глад - наред с вредните ефекти има и множество полезни за организма и най-вече за мозъка.Но на глобалния елит не му трябват будни хора, затова е ловът на вещици срещу цигарите.

3

Умен българин

преди 3 години

Бях спрял цигарите за 4 години и през цялото време, поне веднъж седмично, сънувах че пуша. Много тежка зависимост си е.

2

Анонимен

преди 3 години

пушиш 5 дни и продължаваш още 40 години....

1

юберашунгмахен

преди 3 години

Когато трябва да се крадът пари като например 5 млрд лева , всички медии имат команда димна завеса и се почват с ей такива новини а по провинциалните медии всякакви новини за хванати дилъри или битови ексцесии