9

скиора на живо от СБ

преди 3 години

Това май са мокрите сънища на д-р Ирина Йончева, дето никой нито е виждал, нито чувал. Пример за това до къде могат да стигнат нечии постоянни фантазии и болни амбиции за величие. Скиора на живо от слънчака

8

Кон

преди 3 години

Среща се тази практика, ама никой не е луд да си прати хората в слънчака. Също така никоя уважаваща себе си IT фирма не иска да има нищо общо с картела басском, така че не се учудвам, че горните не са чували.

7

Zoija

преди 3 години

Аз като меринжейка пращам моите служителки на хотел. На Бахамите, Сейшелите, Малдивите. Работиме в айтито да го

6

ввб

преди 3 години

Имаше една менажерка нареждаше на продавачите в магазина да излизат и влизат в магазина,за да засили интереса на минувачите към магазина и от време на време се строяваха пред магазина на опашка.

5

hlkhljlk

преди 3 години

Това са глупости, вкл. номер 1. Кой ще си остави семейството да ходи с колеги някъде за 2 седмици. Относно статията, дори да е вярна, като цяло много ИТ фирми все още усещат ефектите от кризата, не им е до харчове. Целта е да се запазят работните места по възможност, обявите за работа са много по-малко в сравнение с преди кризата.

4

Зеленоок

преди 3 години

Повечето компании не ти правят проблем да работиш от където искаш, но по закон нямат право да те организират без да ти предоставят всичко по регулациите. Затова казват на служителите - ходете където искате на ваша отговорност!

3

11

преди 3 години

Баси лъжата! Няма кой да прати служител така... Но какво се случва точно? Шефа отива на почивка (пишем служителя) искаме накрая фактура, за да ни се приспадне от данъците (крадем ДДС) и опаа.... по новинарските сайтове казва,че пращали служители...

2

Домуз ага

преди 3 години

Това не ми харесва!

1

Анонимен

преди 3 години

Простете ме, това го правим от години. Наемаме вила на брега на морето и целият ми екип работи от там 2 седмици. Правим го минимум 2 пъти годишно- море и планина от 8 години насам.