15

kaka

преди 16 години

hallo nr.12 znaje6li tova kakvotosi pojelal na postradalite xora ,,,,teb 6te te spoleti.ideot

14

ванко

преди 16 години

имах предвид 11, sorry

13

ванко

преди 16 години

Абе какви ги дрънкаш ти бе?! Първо *** хора ли са? Съмнявам се.. Второ: тия (със сигурност незаконно построени) коптори, на които им казват къщи са струпани така, че ще паднат не само от тежестта на снега, а дори само от тежестта на монтираната върху тях огромна сателитна чиния. На това му се казва естествен подбор. Повече да се бяха срутили дано!!

12

преди 16 години

Dano Geenata pogalne mangalskite ***!!!

11

преди 16 години

Стига сте дрънкали глупости! Това, което е станало никак не е хубаво... Хората са си хора, независимо *** или българи! Друг е въпроса, че една сграда трябва да се поддържа! И това в конкретния случай не е било задача на общината или някоя фирма, а на собствениците! Така че вината за случилото се е на самите собственици, хубаво е , че няма жертви!

10

gosho

преди 16 години

ama napravo kato gi natvarim v furgonite i posle na korabi, i vikam da napraim po nekolko tegela do azovsko more na razhodka, i belkim stane nekoja avariika, to tam mai veche si e ejednevie...

9

преди 16 години

ebati kefa,ama trqbvashe da ima i jertvi (pone 50 mangala)

8

преди 16 години

Сега Емел Етем да покани пострадалия електорат в Доган-сарай да се посгреят и облажат от софрата на Доган!Ми тъй,де!Ромите трябва да се почитат,че се задават нови избори!

7

преди 16 години

...който приема краставите *** за висши същества. Що направо не ги пратиш тука, в София бе - твоят брат по убеждения Бате Бойко ще ги настани в Шератон на държавна издръжка - той е по-луксозен и повече ще им хареса на отрепките?На бас, че после тоя *** ще тръгне и да им възстановява копторите с народна пара - а се обзалагам, че срутените са били незаконни... А и в крайна сметка всеки, *** или българин, трябва сам да се грижи за имотът си, затова има застраховки все пак. Да се оказва първа помощ на пострадали, ок, ама чак пък да настаняват някакви въшливци в хотел... малко много ми се вижда...

6

преди 16 години

Да си ги вземе в къщата! Кафе и манджи да им усигури!

5

O

преди 16 години

Какви къщи са това? *** бараки ... Настанете ги в хотел .!!

4

Коста

преди 16 години

Ако може да се осигурят фургони и храна също така и за бездомниците и клошарите ще е още по добре.

3

user

преди 16 години

До 1. 17:30И аз съм съгласен с това

2

Edin

преди 16 години

любов изпитва Найден към ***... Винаги се е грижил много съвестно за тях. А те, разбира се, му се качват на главата. На нашите също.

1

преди 16 години

Ако може кмета Зеленогорски да приеме всички *** от близките села в Плевен ще съм му признателен цял живот.