52

Идва глад и мизерия

преди 3 години

Идва жестока криза, глад и мизерия !!!

51

Велизар

преди 3 години

Е преди седмици не писахте ли навсякде, че на пазара на имоти няма криза или май ви свърши парата за платени статии.

50

Анонимен

преди 3 години

Някой беше много прав по надолу. Хората които имат пари не са расли в саксии, ако един път е тръгнало обезценяване което неминуемо ще се случи защото кризата още не е почнала, то очаквано цените ще се сринат. Всеки с пари ще купува когато цената е най ниска не на високите цени. Досега купуваха паникьосани хора защото не се знаеше какво ще се случи и всеки разсъждава че в криза имота е най добрата инвестиция. Но при криза банките ще вдигнат лихв. % и тогава ще стане интересно.

49

Чакам

преди 3 години

Всяка криза има и положителни страни.В случая с тази са две.1. Всички кръвопиици от брокерските агенций рязко ще фалират и умрат в кофите.2. Значителна част от селскоСтопанското население на София ще е принудено да се върне обратно от където е изпълзяло.Тези а и други неща ще доведат до спокоен трафик, по чист въздух и свободни места в детската градина за децата от София.Виждате ли, че не е лошо понякога да има и кризи.

48

Айди

преди 3 години

До TuskГАНЧО, ако си това, което казваш, че си ти Нямаш работа да пишеш тук.Нали си батка терикат, на кого се доказваш ?За мен ти си поредният мишок/***/ брокер, който лъска в пробитата си агенция и се чуди как да облъчва хората.На село в колхоза - там ти е бъдещето :)

47

Анонимен

преди 3 години

Селска къща март преди кризата си продаде за 15 000 леваКажете сега каква би била цената, а и с декар място

46

Балонът ще се спука

преди 3 години

Кризата идва жестока !!!

45

Цените паднали

преди 3 години

Цените паднали !!! Тепърва ще се сринат !!!

44

Анонимен

преди 3 години

Във Варна поразгледах за нов имот. Всички големи блокове и комлекси, които започнаха са продадени на 98 %. Не е истина просто! Може да има лек спад на цените, но спад на търсенето няма!

43

Tusk

преди 3 години

Аре бе троловете Тука всички сте с претенции на ротшилд а с акъл на кокошки. Нали викате че не мога да си управлявам активите. Аре да ви видя кво ще препоръчате.

42

Tusk

преди 3 години

До 0 Ми аре да ме светнеш как да боравя с тия активи да ти видиме гения.

41

0

преди 3 години

Туск личи си колко си *** човече. За да прибираш 20 бона, значи имаш огромна собственост. Това пък означава, че имаш огромни активи. Начина по който боравиш с тези активи е причината да те определя по този начин. п.с. Спокойно, знам, че няма да ме разбереш, не се мъчи!

40

Tusk

преди 3 години

Оффф. Тия дурашки *** от 20 год предсказват апокалилсис то жилищата скочиха тройно.вземето се гръмнете аз нали си прибирам 20 бона от наеми на месец. Вие от заплата колко взимате. Поне 2 бона чисто има ли

39

ха-ха

преди 3 години

Едно време (преди 6месеца) брокерите бяха изключително отворени към всякакви анализи - трендове, време на задържане на жилище на пазара преди да се продаде, разлики между офертни и продажни цени, схеми за изплащане на зелено и т.н.Къде останаха златните времена... сега се дава само най-малко лошата статистика!

38

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво е спаднало, но ако някой си мисли, че във София ще намери нещо под 1000-1200 Е, което да става, много се е объркал. Много.

37

До Туск

преди 3 години

И за едни 5% годишен приход от наем ли си се насадил на тоя бизнес и си заровил милиони (буквално)?Нали знаеш когато хазната започне да се изпразва как най-лесно се запълва? Да, с данъци. И какво всеки човек в България има? Имотче разбира се. Да но на бана Пена и да и всигнат данъка на бащината къща в село Борован няма много файда, но ако направат прогресивен данък за допълнителните имоти ще е друго (помисли си върху това)

36

Мен

преди 3 години

До до АнонименНормално е да чакат. Нека мине зимата. Като им дойдат големите сметки ще го закъсат и ще свалят. А и ще установят, че на исканите цени няма кой да купи. Трябва им малко време да приемат фактите.

35

Таню

преди 3 години

Па врътнАхте палачинката...

34

до Анонимен

преди 3 години

Аз търся жилище сега и никой не ми прави отстъпка 20%. Най-много досега 5% отстъпка + разходите за нотариуса. Стискат се яко продавачите, не знам какво чакат, но определено няма -20%

33

Мен

преди 3 години

До АнонименХората с пари в момента инвестират в борсови инструменти - основно nasdaq. Селските тарикати са набутали всичко в имоти обаче не знаят думичката диверсификация даже и какво означава. Напролет ще плачат, но такъв е живота.