6

Анонимен

преди 3 години

И аз споделям мнението на по долу пишещите. Пълна трагедия е нивото. Започват коментари не подготвени по темата, не напипват проблема, и за по лесно, търсят интрига. Подравняват се по нови мантри, подобно на комсомолски и партийни работници от миналото, не обикалят да събират информация, не проверяват източници, правят внушения по техни разбирания. За агресивната си некомпетентност получиха прозвище ***, но за празното си кудкудякане са си обикновени кокошки.

5

друга класация

преди 3 години

Т.нар. "журналистика", днес, заема престижното последно място след най-древната професия, като "авторитет", ама друг път.

4

Анонимен

преди 3 години

Журналисти почти няма. Има едни които цял ден висят в Туитър и така събират информация. А в България има 6-7 журналисти, останалите са ***.

3

Анонимен

преди 3 години

99,99% от журналистите по целия Свят не стават дори за *** за зеле. В България например като си с тройка по литература и чуждите ти езици са твърде слаби за да отидеш да работиш в кол център, ставаш журналист. Естеството на работата е да влезеш в някой чуждестранен сайт, да копираш някой текст, да го пейстнеш в гугъл транслейт, да копираш автоматично преведения текст и да го публикуваш без дори да го прочетеш и без да коригираш грешки който и третокласник би забелязал.

2

Анонимен

преди 3 години

журналистическата професия ХАХАХАХАХАААААААА

1

anonimen2

преди 3 години

KAKAV mentor Mavrikov ? Presto nekadarni KATO nego da da dalech it by TV